Mamici de noiembrie-decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 14
mirabilis spune:
Buna fetelor!
Imi pare bine sa va recitesc, sa va regasesc...Pana acum am fost tare ocupata cu mutatul.Noi stateam intr-o garsoniera, dar a fost incredibil cate lucruri am putu scoate de acolo! Si bineinteles, partea deprimanta, cu statul printre cutii...aranjarea noului apartament...Dar a trecut...
Tania, ma bucur tare ca esti mai bine.Multa sanatate si seninatate in continuare!
Lavi02, la fel am pus si eu...3 kile in timp record...si acum am 6 in plus...Dar tu ce crezi, ar fi imposibil sa acumulam doar 10-11 pana la sfarsit?
Va pup cu drag si numai bine
joy04 spune:
ALINA, MANDY, ginecologul meu nu stie inca cat kg am luat....el chiar ma lauda ca nu m-am facut cat casa....
Dr de familie imi spunea dinainte ca sunt cam slaba.....si ca ar trebui sa mai pun macar 3 kg pe mine. Aveam si 45.5 kg(si atunci facea isterie cand ma vedea) dar crescusem pana la 49.5kg cu o luna si jumatate inainte de a ramane gravida. Asa ca ea zice ca nu le pune la socoteala pe alea4.5kg care lea-m luat cam in 5 saptamani...
si ca sunt in GRAFIC.
DAr eu stiu ca sunt peste cu mult....pt ca de la 15 saptamani numai peteam imbraca aproape nimic din ce aveam ..
Eu inca mai citesc din urma fetele....pe la pagina 7 sunt..
ati fost harnicute
JOY
+
21+
paula2003 spune:
Eu nu prea am luat in greutate, cand se cunoaste foarte bine cand nu prea... Ma simt bine si abia astept sa vad ce am....
Paula
16+Alexandra 
joy04 spune:
TANIA BINE CA AI IESIT DIN SPITAL...sa fii cuminte si mai bine stai doar pe balcon o luna sau cat ti-a zis dr.
TIOANA, sa-ti traiasca flacaul sa fiti fericiti Frumos nume .
JOY
+
21+
xandra28 spune:
ioana, felicitari, sa-tzi traiasca baietzelul, ai grija de voi!
tania, bine ai revenit din spital!
lavi02, poze, vreau poze!!! cat mai repede!
pupici, xandra, 22+
lavi02 spune:
lordra eu cred ca colul se mai modifica, adica se mai scurteaza, isi mai revine...cel putin asa am inteles eu. Bine e ca e cu orificiul intern inchis si ca nu e sub 3 cm. Nici sa stai tot in varful patului nu e bine, decat daca ai intr-adevar probleme si deci recomandare expresa de la
! Un pic demiscare face bine, te mentine in forma si nasti mai usor, iti revii mai usor dupa...
Eu zic ca tu esti mult prea stresata. Contractiile tale sunt contractii Brixton-Hicks (nedureroase) si sunt normale. E bine ca iei no-spa sa nu se inteteasca, dar nu fii asa stresata, pentru numele lui Dumnezeu! Atunci chiar ca ajungi ca sarcina asta sa fie o lunga perioada de stres in loc sa fie o perioada fericita!!
maria-alexia am dat eu plimbarea prin Croatia, dar de abia astept sa ajung si la momentul adevarului, vizita la
!
mirabilis no chance de 10-11 kg cel putin la mine din cate ma cunosc din sarcina trecuta. Calculeaza asa: din clipa asta pana la sfarsit, in medie se ia 1/2 kg pe saptamana. Eu mai am 16 saptamani deci 8 kg. Adunate cu cele 6 de pana acum ies 14. Iar 1/2 kg per saptamana e cazul optimist, eu in ultima luna am luat 3 kile pt care imi venea sa ma iau la palme cand m-am urcat pe cantar!
O sa ziceti ca sunt prea stresata cu kg! Stiti de ce? Fiindca se dau jos al naibii de greu. Iti trebuie vointa, trebuie sa tragi de tine intr-o perioada in care oricum trebuie sa tragi de tine ca sa ai grija de un bb mic plus celelalte responsabilitati, plus ca nu mai esti tu rasfatatul familiei ca in timpul sarcinii ci cel mic...
pup fetele. Si ce ziceati ca face Corap? E in concediu?
cristinamh spune:
ce dreptate ai lavi... se dau al naibii de greu jos!!!mai aveam 3 pe plus... si acum sper sa nu fie prea multe adunate... da' asta e, cate s-or strange...
poate cu doi copii se dau mai usor ![]()
Cristina
21+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Ina869 spune:
Alina ma bucur ca totul a fost bine la controlul lunar si am ramas surprinsa cind dr. tau ti-a spus ca lipsa consumului de apa ar duce la carcei…pai eu beau multa apa si am carcei aproape in fiecare noapte…ce sa mai inteleg? In legatura cu masuratorile, aici lucrusoarele ptr. bebei sint pe luni ; de la 0-3, 3-6, 6-9, etc. si eu am luat ptr.nou-nascut (0-3 luni) si sper sa fie bune ptr. bebitza daca nu, am pastrat bonurile si ma voi duce sa le returnez in schimbul unora mai mari.
Mandy din ce zona esti tu? Lavi02 bun sosit, chiar ma intrebam pe unde esti fiindca stiam ca vii din co pe 25 iulie..Ioana felicitari ptr. baietzel sanatos si zglobiu!
Taniutza bine ai sosit acasa! Saracuta de tine,trebuie sa stai pe balcon…dar e mult mai bine asa decit in spital. O sa te saturi de lectura si televizor, dar avind in vedere ca toatea acestea vor deveni chestii pe care nu ni le vom mai putea permite cind vor veni bebeii, profita din plin! 
Pupicei tuturor!
Ina
http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
joy04 spune:
LAVI02 STII TU CE STII CU KG IN PLUS. Dar ma faci sa ma gandesc la cure de slabire (bine nu de acum dupa alaptare) dar care sa dea si roade. Prietena mea a luat 22kg si nu poate sa mai dea 8 jos, nici daca s-a infometat. Pur si simplu nu se mai dau jos.
Eu iau in medie 1.2 kg /luna incepand cam din luna a doua.
Acum este mult sau putin?
JOY
+
21+
mirabilis spune:
Mda...descumpanitor, dar asta e...Multumesc pt raspuns. Si eu ma gandeam la asta, adica la cat de greu se da jos...Eu speram ca daca nu mananc prea mult si prea consistent, nu voi pune...Da de unde! Mi-e cam ciuda! Macar daca as fi mancat si eu ce-mi poftea inima!
Am auzit si eu ca in ultima luna se pune mai mult. Desi, altele nu pun deloc...cum iti e norocul!
Bebei sanatosi sa avem...si kile cat mai putine!