Mamici de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutare de la mare!( nu sunt la mare, dar imi place ca rimeaza)
Ce mai fac grasele?
Noi suntem bine, sanatoase. Saptamana asta mergem sa ne facem analizele de 7 luni, dupa care mergem la eco, ca nu ne-am mai vazut de mult.
Sambata noaptea am fost la o nunta si mi-am stresat fata cu muzica aia, care era ingrozitor de tare. Ieri nu a miscat deloc pana mai spre seara, de m-am si speriat. Dar cred ca a dormit dusa dupa experienta cu muzica.
Mai fetelor, eu inafara de un carucior, nu am nimic pt. bebe. Ma simt complexata cand citesc ce de chestii aveti voi. Dar imi spun tot timpul ca mai am pana atunci. Tre sa ma mobilizez ca timpul zboara ingrozitor de repede.
Mai vorbim

Raluca, 29 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu mi-am cumparat azi Garmastan, dar cu 260.000 lei. O sa ma dau cu el dupa dusuri (ca asa scrie in prospect). Am vrut sa imi i-au protectie din silicon pt mameloane, dar n-am stiut de care. Erau de la nuck cu vreo 250.000 de lei. Am sa dau comanda pt ele cand voi fi in spital. Sper sa nu fie cazul.
Distractie faina la intalneala!!!!!!
In Cluj exista o crema pentru fundul lui bebe: Petrini. Nu se gaseste in alte parti si poarta numele celui care a inventat-o. Aproape toti bebelusii sunt dati cu crema aia si e super de buna (si pe mine m-a dat mama acum 30 de ani)

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pentru fundul bebeilor mai este bun si Dermocare (miroasa ca uleiul cu vit. A pe care il foloseau mamicile noastre). Eu o folosesc cu succes pentru orice pata, iritatie etc aparuta pe piele. Este foarte bun si foarte ieftin – 40000.

Canuta si lingurita luam de la noi in spital sau nici de alea nu avem voie sa folosim ca nu sunt sterile?

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, am vazut ca ai schimbat ora, acum e 17:30 - 18:00. Eu fac tot posibilul sa ajung in intervalul asta, cel mai bine le zici alora de la La Mama de 17:45, ca daca intirziem 15 minute nu ne mai pastreaza rezervarea (asa stiam eu). Sau daca ajunge cineva sigur la 17:30, sa ramina asa.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, nu prea-mi plac biberoanele de la A. pt ca nu scrie la nici unul ca sunt anticolici. Pe cand la alte firme scrie la descriere ca sunt asa. Tu ce zici?

Raluca, nu te simti nicicum ca n-ai inceput cumparaturile. Eu , de exemplu, de abia sunt la capitolul liste peste liste. Si m-am zapacit de cap deja!

Eu imi iau pompa si biberoane, desi sper sa n-am nevoie, dar prefer sa stau linistita. Din cate am vazut eu, foarte putine n-au nevoie de pompa macar de cateva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Tonia, multumesc, bine ca nu sunt singura. Si eu mi-am printat toate lisutele pe care le-am gasit pe aici si toata ziua le studiez, dar de trecut la fapte.......

Raluca, 29 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, si eu sunt tot la capitolul de listutze peste listutze. Dar nu ma invrednicesc inca sa ma mobilizez.
Ia uite aici http://www.avent.com/uk/en/learn_more_clinical_trials_colic_crying_fussing_feeding.php
sa vezi ca tetinele Avent sunt demonstrate clinic ca reduc colicii la nou-nascuti. Sunt nr 1 in Europa la echipamente de bebei, cred ca stiu vesticii astia ceva (sper). Oricum, sper sa nu le folosim, dar vorba ta, mai bine sa fie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua fetelor!
sunt terminata psihic si fizic dupa un week-end in care am inceput sa constientizez ce ma asteapta cu mutatul si cu treburile administrative. Ce e mai trist este ca nu are cine sa ma ajute, masina s-a stricat, banii se imputineaza, drumurile se inmultesc iar la birou lumea e complet neintelegatoare.
In plus mi s-a stricat si telefonul si nu am cu ce sa il inlocuiesc.
In ultimele zile copilul nu mai e asa activ si ma dor salele din ce in ce mai tare. Noaptea am niste crampe ingrijoratoare si ma sageteaza vaginul.
Nu am avut timp nici sa merg la doctor.
AM observat un fenomen ciudat. Deobicei copilul loveste in partea stanga si numai acolo. Am dedus ca acolo sunt copitele. Acum doua zile a lovit numai in partea dreapta. Acum a revenit in stanga. Eu nu inteleg ce face acolo ...
Imi doresc atat de tare sa ma linistesc si sa nu mai fac nici un efort insa este imposibil. Parca vad ca la 9 luni eu o sa stau sa zugravesc camera copilului.

Legat de controversa biberonului. Eu intelesesem ca trebuie sa il ai la maternitate ca sa te mulgi. Ca nu iti aduc intotdeauna copilul in salon. Sper sa nu fie nevoie. Insa ce se intampla in situatia in care , doamne fereste, noi nu avem lapte? Mulg pe altcineva, sau dau lapte praf?

Mi-am luat si eu silicoane din acelea, am dat 50.000, in Carrefour. AU lucruri ieftine pe acolo si diverse.

Ma intorc la munca, ca nu am avut azi spor deloc
Sofia 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

fetelor, da voi cum va calculati concediul prenatal? adica de cand intrati? eu mi-am lasat 50 de zile dupa nastere, ca sa am si o marja de eroare...si mi-a iesit ca de pe 15 august pot intra in prenatal..
dar aici vad ca mamici care au cu 4-5 sapt mai mult ca mine zic ca mai au pana la concediu.....nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

am uitat link-ul pentru poze...

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput