Va rog mult, cateva sfaturi-enterocolita!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Freia are mare dreptate, evita medicamentele pt moment si concentreaza-te pe sarurile de rehidratare si smecta. Daca nu vrea nimic suc de mere sau ceai de menta cu lingurita sau cu seringa putin cite putin. E ingrozitor intr-adevar, si noi eram terminati ... Dar incearca sa te tii tare si trebuie sa astepti, medicamentele nu pot rezolva asta, trebuie sa astepti ca organismul sa invinga boala ... Evita laptele cu orice pret. Esentiala e hidratarea si somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

In afara de ce au zis fetele, au as mai avea o sugestie: de la Boiron PODOPHYLLUM PELTATUM, se dau cate 5 bobitze dupa fiecare scaun diareic. La noi a fost de milioane.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna mamici scumpe!

saru' mana la toate pentru sfaturi si pareri, conteaza mult

am intrat doar sa va spun ca acum sunt confuza in leg cu ce are sau n-are Mariuca mea, anume ieri n-a facut kk deloc, a papat fff putin si in continuare n-are chef de papa, e somnolenta, febra a mai scazut dar tot mai da tarcoale... maraita rau, gingii rosii si umflate - eu la dintisori ma gandisem de prima data, dar asa de multe zile sa dureze???

acum nici nu stiu ce sa-i mai dau, i-am dat ieri si azi dimineata lapte normal Dorna ciu cereale Nestle si vad ca n-a avut nimic, ar fi trebuit sa ... produca ceva kk, nu?

dupa amiaza merg la dr ei pedi, si sper sa ma lamureasca, poate ma trimite sa fac si niste analiza...ca deja sunt 5 zile, o iau razna

va pup

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

dupa ce a baut laptele nu a facut kk deloc? nici macar dupa 5-6 ore?

are toti dintii iesiti? poate va ies si voua 7 masele odata ca la noi. in perioada respectiva fimea abia manca, febra 39-40, kk moale ca la enterocolita (chiar facusem subiect la mom respectiv) si cand colo ieseau dintii.

daca are si gingia alba pot fi si dintii. vezi cum reactioneaza dupa lapte. dar sfatul meu ar fi sa nu ii dai si cereale si lapte. da_i doar cate una pe rand ca si cand ai introduce alimente noi in programul de diversificare. cu cat dai mai multe cu atat ii obosesti stomacelul care e sensibil in perioada asta.

succes

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Da Freia, cred si eu ca sunt maselute, am vazut gingiuta umflata jos si sus, dar cate poa' sa iasa deodata? asta vorbeam acum cu mama mea, ca pana nu iese odata, nu o lasa febra asta, si starea de...

cerealele sunt orez cu banane si mar, fara lapte...am pus 2 lingurite in bibe, atat a mancat ea azi, si apa plata cu Prolyte din ala pt hidratare, cum spuneai si tu...

am luat temp acum, are 38,5...deja ma enervez
a dormit agitata insa pana la ora 9,30 si acum de la 11 doarme intruna...de fapt vegheaza, e trista, vad in ochisorii ei

trece...

si tu spuneai de rubeola??? mama miaaa!!!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput