Miresele anului 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 6

alinush2005 spune:
Krelia, multumesc de primire !!!
Acu' am vazut ca am fost atat de emotionata cand am scris primul mesaj incat am gresit data...este vorba de 3 iunie 2006 nu 2005 cum am scris eu de ametzita ce sunt...
Alte detalii nu prea am, va mai pot spune ca am hotarat sa facem cununia civila in alta zi decat nunta ca sa nu fim prea ocupati in ziua respectiva, si ne gandeam la 30 mai 2006 (care semnifica pentru noi ceva) dar inca nu e clar pentru ca pica intr-o marti si ...stiti voi, e o superstitie ca martea sunt 3 ceasuri rele. Ne mai gandim.
Cununia va fi in Bucuresti iar nunta in afara, ca sa multumim si bucurestenii care nu au chef sa se deplaseze in alt oras. (cei apropiati sper eu ca se vor deplasa!)
Altfel, eu am acces la internet si de la servici si de acasa non-stop asa ca presimt lungi serii de discutii cu voi !!!
Pupici!

krelia spune:
Tu ca tu, da' io si mai ametita, alinush...ca nu vazui nimic!
Cununia civila si noi ne gandeam sa o facem separat, dar, apoi m-am gandit, bey nene..intr-o zi ma marit..ce atatea zile de nunta? Si am zis....hai, fie, trecem peste stres si ziua mult prea ocupata, dar o facem o singura data!
Mda, la kestia cu marti eu ma abtin, aici vorbesti cu o super mega extra superstitioasa!!! si chiar nu pot sa-ti spun decat...NO WAY!!!
Ah, si apropos de superstitie, mai tineti minte (veteranelor) - mi s-a mai confirmat superstitia: colegul meu de birou mi-a zis! Nici sa nu te gandesti la Casin, poarta ghinion!
Asa ca, m-am linistit
Alta biserica prin zona Baneasa, arcu' de triumf, o mai fi???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006

ooana spune:
Krelia, in sfarsit te-ai lamurit si te-ai linistit cu Manastirea Casin!!!! Descurcareata fata! Bravo!
Le urez bun venit printre noi, miresicilor alinush2005 si Andita
!!!
alinush2005, si eu voi face separat starea civila, probabil anul acesta, si nunta in 2006!
Andita, si eu voi face nunta "cea mare" la mine in oras si apoi la o saptamana o sa facem o masa festiva acasa la prietenul meu, asta-i viata ce sa faci daca nu suntem din acelasi oras!
Gio, sa fi cea mai fericita mamica a unui baietel, care cu siguranta va "rupe" multe inimi cand va creste mare !!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day

krelia spune:
Cu riscul de-a vorbi singura, dragi ingerashi ce ne vegheati, oare nu era mai simplu sa creati un nou subforum (cel cu botezuri si motz) si sa mutati subiectele aferente (care, oricum sunt mai putine) acolo?
Decat sa va chinuiti sa le luati din partea cu botezuri si sa le mutati la cea cu super mirese???
Din nou, umila mea parere
Pup si sa ne vegheati cat mai atent!
26 august 2006

alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by krelia
Cununia civila si noi ne gandeam sa o facem separat, dar, apoi m-am gandit, bey nene..intr-o zi ma marit..ce atatea zile de nunta?
Eu una nu consider cununia civila "nunta". E mult prea oficiala problema. Acolo doar mergem sa semnam niste hartii. Nunta-nunta e aia cu mers la biserica, cu rochitza alba..si bineinteles cu petrecerea de dupa! In ziua de cununie civila nu vreau ceva deosebit, doar ne luam de manutza si mergem sa semnam ca sa scapam de o grija in ziua nuntii. Atat.
Eventual dupa aia mergem la o terasa si ciocnim niste beri reci.
...nu am de gand sa fac mese intinse (si cheltuieli) pentru doua zile in loc de una. Nu renteaza.

nicolici26 spune:
Hey!
Bine ai venit :)
Si noi facem nunta tot pe 3 iunie la anul :)
quote:
Originally posted by alinush2005
Krelia, multumesc de primire !!!
Acu' am vazut ca am fost atat de emotionata cand am scris primul mesaj incat am gresit data...este vorba de 3 iunie 2006 nu 2005 cum am scris eu de ametzita ce sunt...
Alte detalii nu prea am, va mai pot spune ca am hotarat sa facem cununia civila in alta zi decat nunta ca sa nu fim prea ocupati in ziua respectiva, si ne gandeam la 30 mai 2006 (care semnifica pentru noi ceva) dar inca nu e clar pentru ca pica intr-o marti si ...stiti voi, e o superstitie ca martea sunt 3 ceasuri rele. Ne mai gandim.
Cununia va fi in Bucuresti iar nunta in afara, ca sa multumim si bucurestenii care nu au chef sa se deplaseze in alt oras. (cei apropiati sper eu ca se vor deplasa!)
Altfel, eu am acces la internet si de la servici si de acasa non-stop asa ca presimt lungi serii de discutii cu voi !!!
Pupici!

krelia spune:
quote:
Originally posted by alinush2005quote:
Cununia civila si noi ne gandeam sa o facem separat, dar, apoi m-am gandit, bey nene..intr-o zi ma marit..ce atatea zile de nunta?
Eu una nu consider cununia civila "nunta". E mult prea oficiala problema. Acolo doar mergem sa semnam niste hartii. Nunta-nunta e aia cu mers la biserica, cu rochitza alba..si bineinteles cu petrecerea de dupa! In ziua de cununie civila nu vreau ceva deosebit, doar ne luam de manutza si mergem sa semnam ca sa scapam de o grija in ziua nuntii. Atat.
...nu am de gand sa fac mese intinse (si cheltuieli) pentru doua zile in loc de una. Nu renteaza.
Da, e si asta un punct de vedere, si intr-adevar...nunta-nunta, tot aia cand esti miresica este

Stai linistita, ca pana la anul, ma mai "schimb" d evreo 2-3 ori, cu siguranta....in plus, o cununie civila in timpul saptamanii are mai multe sanse decat una sambata, cand e bataie la greu, du-te sa dai spaga, stai de la ora 5 dimineata sa prinzi loc..etc etc...iar sectorul 3 e mancatorie curata, cel putin din cate am auzit...
26 august 2006

Giova spune:
Bine ai venit Alinush.
am terminat si eu ce am avut pe azi de munca, si astept pauza de pranz, sa fug in piata sa-mi cumpar fructe.poze
gio si bb 15+

krelia spune:
piggy, nu stiu daca tu stii, Pastele anul viitor cade pe 23 aprilie. De regula, nu se fac nunti in postul pastelui (40 de zile inainte de paste) si in saptamana luminat (prima saptamana de dupa paste)
Ceea ce inseamna cam asa:
14 martie - 22 aprilie = postul pastelui
23 - 30 aprilie = saptamana luminata
Practic luna aprilie este exclusa de la nunti
26 august 2006

ooana spune:
quote:
Originally posted by alinush2005quote:
Iti impartasesc 100% parerea .......... nunta e momentul cel maret ... starea civila e ceva oficial!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day