Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna, miresici !
S-au facut schimbari pe DC si zau ca nu sunt f incantata, decat de wizardu' ala... Nici nu stiu acum unde sa intru, sa caut ceva... Inainte le stiam cu ochii-nchisi...
nicolici, multam pt adresa !
Bun venit noii miresici !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Hm, nu zice nimeni nimic de ideea mea msreatza? Cu turta dulce???
Eh, eh, eh???

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

E o idee... dulce... si lipicioasa... Plus ca dc. atenteaza cineva la banuti, e de ajuns sa-i contrlezi manutele... daca sunt lipicioase, ai prins hotu'...
Serios acum, e interesanta ideea, dar se vor lipi plicurile, invitatii nu se vor putea abtine sa nu guste o bucatica... mai ales daca vine cineva ca Gio... Mai trainica e una de lemn... Si unde ai vrea sa o faci ? Casuta, adica...

Raza de soare

Mergi la inceput

Miresici, intrati pe www.accesoriinunta.lx.ro

Raza de soare

Mergi la inceput

Ce bine era cu toate subiectele la un loc... asa, stai sa cauti in alta parte despre restaurant, in alta parte despre... Nu se pot pune din nou la loc, sa nu bajbaim ?...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Si eu m-am cam speriat cand nu am gasit subiectul la BOTEZURI.....
Noroc cu linkul dat de Krelia la cap. trecut.

Fetelor am fost la dr.: tot BAIETEL este!!!
Nu stiu unde ia vazut putulica, ca eu nu prea am inteles nimic, din tot eco.Am acasa un CD cu 15 min. de filmat.
E din nou mai mare cu 3 zile, doar seamana cu tat-su inalt (1,87 m).
La inaltime cu el, la trasaturi cu mine, macar atat.
Trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul, ca voi avea 2 barbati in casa, asta e.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, am ramas ca muta cand am vazut vizardu' pe ecran la mine (care baizauei, nu dispare, ramane in taskbaru' de jos!).....ma gandeam o fi de la uard...da' zic, io n-am nici un uard deschis...p'orma zic, hai sa caut "botezuri, nunti, petreceri"...aiurea...skimbari totale....vazui ca la miresele DC suntem trecute noi, cele din 2005 si povestea nuntii si parca...cam atat. Si acu', vin si intreb si eu, ca , restul subiectelor ce se leaga de nuntzicutzicutzele noastre, unde le scriem??? La Botezuri, petreceri pentru copii, taiatul motului ????
Sincer....nici eu nu prea sunt incantata....ce "varza" era inainte, dar acum, e o varza cu carne...zau, no offense cine o citi din "ingerii pazitori", da' n-a fost cu inspiratie ..parerea mea!

Acu, sa revenim la oile noastre...
Andita, te trecu deja fata pe lista, ai vazut?? O sa radeti, da io, habar n-am in ce parte e Cernica (desi, am fost pe drumul ala, sigur - cumva inspre mare?) restaurante rustice p'acolo, nu prea stiu...daca faceai pe DN1 iti ziceam...e casa romaneasca parca, chiar vizavi de otopeni, mai e casa alba (care parca tot specific rustic are), biserica de lemn, nu stiu...pe la marginea Buc.

Si, sa va raspund cu casuta din turta dulce: in interiorul casutei, maestrul cofetar va pune un carton , astfel incat, plicurile sa nu se lipeasca de peretii casutei si ea sa ramana intacta, tocmai buna de papat ...si exact, sa-l fereasca Sf. p'ala de atenteaza la casutza mea! Eventual, as face niste marturii tot din turta dulce, niste inimioare ceva....nu? In loc de bombonelele acelea arahide glazurate....hm...e o idee, nu? Si asa, le potolesc pofta de a se infrupta din casutza Si lu' Gio ii trimit pachet!

26 august 2006

Mergi la inceput

Ah, ca sa nu mai zic ca...la capitolul "Botezuri, petreceri pentru copii, taiatul motului" , n-are ce sa caute 5 zile concediu pt casatorie , Nunta Piatra Neamt, Nunta in Constanta (5), Meniu de nunta, Confirmari de participare la nunta..., Costurile unei nunti in Romania, si multe alte subiecte de pe urmatoarele pagini.....

Probabil se doreste separarae celor doua evenimente...nunta si botez...si urmeaza sa se....

Din nou, parerea mea!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna dimineata!
Ma primiti si pe mine in cercul vostru de discutii?
Se pare ca m-as incadra aici, din moment ce am stabilit cu iubitelul meu data de 3 iunie 2005 pentru nunta. Dupa ce ne-am hotarat, am gasit acest forum si vazut ca mai sunteti in aceeasi zi, asa ca sper sa fie o zi cu noroc!
Poate ca e prea devreme sa ma gandesc la nunta, din moment ce noi abia de cateva zile am decis sa o facem, si am hotarat doar data.
Nu va entuziasmati, nu a fost o cerere romantica in genunchi, ci doar o discutie, ce-i drept cu vocea tremurata si super emotionat...iar eu eram ...
In rest nu am stabilit absolut nimic inca, nici macar inelush de logodna nu am deocamdata..dar a zis ca vine si ala in curand, asa ca il astept cu emotie...
Ceea ce imi doresc de la voi este sa ma lamuriti si pe mine cum se face, de ce trebuie sa ne apucam, care-i ordinea, cat costa...pentru ca noi habar nu avem cum se face asa ceva, dar ne-am dori, bineinteles, sa fie cea mai frumoasa nunta din lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Cat v-am cautat in dimineata asta........ Cred ca s-a intamplat ceva cu forumul, ca nu mai gaseam subiectul nicaieri.... In fine...
Ce ma bucur ca sunt si eu in listuta.... Mersi frumos, mi-ai luminat diminaeata.....
Ce bine ca nu v-ati mirat nici un a de ideea mea nastrusnica cu 2 nunti. Chestia e c anu prea aveam de ales, daca vroiam nunta pe gustul meu, trebuia sa fac cumva, pentur ca, vedeti voi, am un socru cu personalitate puternica....
Multumesc si pentr ideile de localuri. Cum mai gasesc ceva, va anunt si pe voi.
Acu' tre' sa plec, dar promit sa ma intorc repede. Pupici.

Andita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinush2005

Buna dimineata!
Ma primiti si pe mine in cercul vostru de discutii?
Se pare ca m-as incadra aici, din moment ce am stabilit cu iubitelul meu data de 3 iunie 2005 pentru nunta. Dupa ce ne-am hotarat, am gasit acest forum si vazut ca mai sunteti in aceeasi zi, asa ca sper sa fie o zi cu noroc!
Poate ca e prea devreme sa ma gandesc la nunta, din moment ce noi abia de cateva zile am decis sa o facem, si am hotarat doar data.
Nu va entuziasmati, nu a fost o cerere romantica in genunchi, ci doar o discutie, ce-i drept cu vocea tremurata si super emotionat...iar eu eram ...
In rest nu am stabilit absolut nimic inca, nici macar inelush de logodna nu am deocamdata..dar a zis ca vine si ala in curand, asa ca il astept cu emotie...
Ceea ce imi doresc de la voi este sa ma lamuriti si pe mine cum se face, de ce trebuie sa ne apucam, care-i ordinea, cat costa...pentru ca noi habar nu avem cum se face asa ceva, dar ne-am dori, bineinteles, sa fie cea mai frumoasa nunta din lume...

alinushule, iubita, esti mai mult decat bine venita!!!
Nu te "speria", nu te gandesti prea devreme la nunta....alte "nebune" de pe aici se gandesc de prin octombrie 2004 .....nici eu n-am inelush, dar il astept cu mare drag si emotie, stiu ca va sa vina intr-o zi (asa ca ralu, stai pe aproape )
Cum se face...eh, da' ce noi crezi ca suntem maestre..las ca o mana de mu-ieri cat suntem aici (am pus liniutza ca iar imi zice forumul sa iau o pauza ) ne-am descurca noi, nu???
Deocamdata, rezolvati cu restaurantul, dupa 6 ianuarie incepe cautarile si rezervarea la biserica si apoi..incet incet, baga tare la invitatii, hainute si restul accesoriulor . cama sta ar fi, in mare .

26 august 2006

Mergi la inceput