motivatie slabit

motivatie slabit | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca mai exista pe undeva vreun topic despre ast a, dar voi pune intrebarea oricum: cum sa gasesc motivatie pentru a slabi??? Am 29 de ani, un copil de 8 ani, un sot care ma iubeste asa cum sunt, cica, si 70 de kg la o inaltime de 1.60. Nu prea reusesc sa ma concentrez pe slabit mai mult de o saptamana, sa zic! Sunt disperata, am ajuns sa imi urasc corpul asta gras si plin de celulita!!!!!!!!! Oare mai exista vreo speranta??? Help me, pleeeease!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

motivatia ti_ai oferit_o singurica. in plus o faci ca sa fii ramai sanatoasa, sa nu ai probleme cu glandele mai tarziu si o faci pt ca esti femeie si o femeie vrea sa arate mereu bine pt ea in primul rand si pt sotzul tau.

eu o fac pt ca stiu ca nu imi sta bine cu cele cateva kile in plus, nu ma mai incap hainele si pt ca e mai bine pt mine asa dpdv psihicul meu.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Parerea mea e ca daca vrei sa slabesti cu adevarat nu ai nevoie de nici o motivatie...slabesti pt tine,nu ca sa te placa altii,slabesti ca sa te simti tu bine in pielea ta,sa-ti placa ce vezi in oglinda...dar daca stau sa ma gandesc bine si astea sunt un fel de motivatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Eu tin cura de slabire pt ca merg la mare si vreau sa arat bine.
Daca tie nu-ti place cum arati, asta e un motiv destul de puternic sa te apuci de o cura. In momentul in care vei observa ca slabesti, cat de putin, vei fi si mai motivata sa continui. Trebuie doar sa iti alegi o cura de slabire care sa ti se potriveasca, si sa o urmezi. Depinde de cat de dispusa esti sa faci sacrificii, si de cat de mult si cat de repede vrei sa slabesti. DAR: daca o faci, fa-o pt tine, nu pt altcineva. E minunat ca sotul tau te iubeste asa cum esti, asta conteaza mult! Dar trebuie in primul rand sa te iubesti tu. Si tine minte: MANANCI CA SA TRAIESTI, NU TRAIESTI CA SA MANANCI!!!

Mai discutam...daca vrei sa iti povestesc si cum slabesc eu, ca sa slabim in echipa.
Pup

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3

BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Eu am tinut cura de slabire in special pt. ca sa arat mai bine, pt. a incapea in haine, pt. a ma simti bine in pielea mea.Dar o alta motivatie ar fi faptul sa fii indragostit si sa iti doresti sa arati bine pt.persoana iubita.
De fapt nu conteaza motivele, pt. ca am gasi mii de motive de a slabi, dar in primul rand pt. sanatate, te simti mai in forma, esti mai usor...
Daca vrei cu adevarat poti!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, Rachel owen, daca vrei si poti spune-mi ce faci tu sa slabesti. Eu am incercat cred ca vreo sapte sute douascinci de cure la viata mea, pentru ca niciodata nu mi-a placut cum arat. Chestia e ca atunci cand ma asez la masa pur si simplu uit, imi ia Dumnezeu mintile si bag in mine ca sparta, cot la cot cu sotu', care are 1.93 si 110 kg. Cand am fost mici, amadoi am fost foarte slabi, deci nu cred ca e ceva mostenit, parintii nostri sunt ok, nu stiu ce sa mai zic...So, help, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

totul tine de vointa.. da vrei se poate.. nu exista nu..

daca nu te abti cand te asezi la masa (dupa cum spui tu).. prepara mancaruri de dieta.. una e cand mananci un castron de salata si una e cand mananci cu catron de mici sau mai stiu eu ce.. logic ca e tentant sa te asezi la o masa plina cu bunatati si tu sa ai voie numai salata..

alegeti o dieta pe timp lung, nu una la care cica dai rapid 5 kg intr-o saptamana si apoi le pui la loc in 2 zile..
de ex. Montignac.. banuiesc ca sti subiectul.. acolo sunt fete in situatia ta, te pot incuraja si sfatuii ce sa mananci..

iti urez numai bine si vointa la slabit..

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by rory76
Da, Rachel owen, daca vrei si poti spune-mi ce faci tu sa slabesti.

Puiule, tu subiectul asta l-ai citit?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53350
Poate te inspira.
Mai vorbim.

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3

BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

1. cumpara doar carne usoara, peste, mezeluri fara grasimi
2. uita sa cumperi paine
3. cumpara lactate cu 0% grasime
4. multe fructe

Te asezi la masa si mananci mult? Pai, ce? Salate, lactate slabe...si asa mai departe.

Mult succes

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Buna Rory76! Ai nevoie de o motivatie sanatoasa ca sa fii tu insati frumoasa si sanatoasa? Daca tu zici ca da, si eu sunt de acord cu tine, hai sa vorbim un pic despre echilibrul tau emotional: ce nemultumiri, neimpliniri, insatisfactii ai tu in viata de zi cu zi? Ca ceea ce spui legat de aspectul fizic nu este adevarata cauza ci mai degraba un efect al ...ceea ce am enumerat mai sus. Incearca sa iti rezervi mai mult timp pentru a sta de vorba cu tine insati si apoi si cu sotul tau, si incearca sa filmezi un pranz/cina in familie. Vizionati impreuna caseta si comentati liber, ca si cum nu ar fi vorba de tine/voi. Poti sa o faci? Sau poti incerca cu o oglinda pe masa daca nu ai posibilitatea sa filmezi.
Succes si astept raspuns!
Nick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Sunt idei bune, sa mananc doar mancare slaba, ma rog, pentru mine, desi e cam frustrant. Noltic, uite ca nu m-am gandit ca pofta asta de mancare poate fi cauzata de altceva, sau mia bine zis, de o insatisfactie...si am destule: nu am un job care sa imi placa, nu arat cum imi place, e ca un cerc vicios...am probleme cu parintii mei, ma rog, ca orice om normal, probabil ca la fiecare persoana se manifesta altfel reactia psihologica la toate astea.
Asta cu oglinda chiar am sa incerc, mi se pare interesant, poate mananc mai putin. Esti psiholog cumva? Inca o data, multumesc! Va dau de veste daca obtin ceva rezultate!
Rachel owen, am citit despre cura Monicai Anghel, dar la mine nu tin chestiile astea impuse, de genul doar carne, ma rog, nu pot sa spun ca stau bine nici cu banii, sa mananc trei zile numai carne...chiar, exista pe undeva o cura de slabire economica? Adica pentru astia cu venituri reduse? Mersi mult!

Mergi la inceput