Mamici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

noapte buna, fetelor, eu ma lupt cu o durere de cap...sper miine sa fiu mai in forma.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini ai grija!
Si oricum vad ca noi doua suntem prezente..insomniacele...
Ma duc sa incerc sa dorm...

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

emaimee mi-a scris Kulta pe PM si i-am raspuns, adica am incurajat-o ca deh daca stii de streptococ si iei antibiotice la nastere e ok.

Adriana hi hi nu scapati de mine, dar cu doi slabesc vazand cu ochii... am ajuns la 62 de kilute, mai am putina burtica si niste cearcane...ufff.

Kulta si eu am papat un pepenas galbior, eu ii zic turkestan ca asa ii ziceau ai mei, desi sunt singurii pe care i-am auzit. bine ca doarme puiul... ufff galusca mea asa de innebunita a fost de venirea bunicilor din Canada, de a unchiului ei de doar 12 ani ca se trezeste in somn si vorbeste cu cadourile... sunt asa niste impresionabili galustile mici.
Monica (Monai) nici noi nu ragaim mereu. Daca manaca linistit nu ragaie dupa, dar daca se grabeste atunci inghite la aer si scoate niste sunetele apoi de rasuna camera...

Ioana da eu il schimb si dupa ce papa. Intai il tin pe mine si-l bat pe spatut si plinut se destinde asa complet devenind moale... s-atunci il schimb... desi nu stiu de imi fac probleme... trege galusca mea chiuturi cand il vede... de schimbatul scutecului nu e grija mea in a-l trezi ca e antrenat. Chestia cu completarea pentru san...nu o am... aici ti se spune sa-l pui la san ca un san care alapteaza tot curge putin dar curge si puiul desi recalcitrant la diferenta de volum... daca nu are alternativa va suge.. si prin stimulare creste productia de laptic... ma rog asta-i teoria de aici

acus o sterg ca mi arde friptura la tava pentru maine...upsss...Tortul e pe jumatate facut de mama macar ceva va fi bun

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ioana, si eu schimb cam 10-12 diapers/zi. Mai ales ca papusica mea are un talent deosebit in a face kk exact dupa ce ii schimb diaperul cu unul nou; chiar daca astept vreo 15 min dupa ce incepe "actiunea" kk, imediat dupa ce o sterg, spal si ii pun diaperul nou, isi mai aminteste ca mai are ceva in fundulet ... Si o luam de la capat ...
In plus, zilele astea ma dispera cu mincatul; parca maninca incontinuu; la fiecare 1,5 - 2 ore bobineaza cite 100 - 120 ml de lapte de sin pompat; o mai pun si la sin intre timp ... si tot nu se satura; asa ca o mai bag putin si pe formula, ca ma inebuneste si nu stiu ce sa-i mai dau sa manince ...
Am citit ca intre 3-6 saptamini au perioada aceea de crestere si baga in ei ca spartii atunci; mie mi-e frica tot timpul sa nu cumva sa vomite tot ce maninca, dar ea scaote niste rigiituri de porcusor si o apuca sughitul ... semn ca totul e ok. Eu o fac sa rigiie daca o tin la inceput putin in diagonala, pe spate; atunci ea isi incordeaza muschii de la burtica si incearca sa se ridice in fundulet singurica; atunci eu o aduc in pozitia de sezut in fundulet si o bat putin pe spate; rigiie foarte bine asa. Monai, nici la mine nu rigiie tot timpul, dar chiar daca nu termina tot de rigiit cind o bat pe spate, o face de una singura putin mai tirziu ... Plus basinutze de se cutremura peretii .
Adriana, si eu am facut jocuri de perceptie cu Eva; deja urmareste foarte bine obiectele cind le misc in fata ei sau fatza mea, cind o plimb de colo-colo; plus cu zornaitoarea la fiecare ureche ... pina se plictiseste si prinde faza atunci nu se mai oboseste sa se intoarca sa vada ce este
Asa cum am mai spus si acum citeva zile, a inceput sa nu prea mai doarma ziua; cam in fiecare zi, are perioade (dimineata sau seara sau chiar pe la prinz) de vreo 5-6 ore fara oprire, cind nu doarme deloc!!! Si, culmea, exact atunci ma simt asa de obosita ... Maninca de 3-4 ori in perioada aceea, pare adormita la sfirsitul fiecarei mese, dar cum o asez in patut sau in swing/bouncer se trezeste imediat, iar daca nu o iau in brate incepe sa urle; cum o iau in brate, cum tace si e foarte fericita. Oare eu am invatat-o asa? Voi cum faceti?
Marti mergem la controlul de 1 luna si mi-e frica daca o sa-i faca vreun vaccin atunci; sper sa i le faca la 2 luni, pt ca asta mi-ar mai trebui acum; alt motiv sa nu doarma ...

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ioana bebei care papa la san fac mai imprastiat nu e nevoie sa ii dai nimic de diaree.Mihnea face dupa fiecare masa dar daca adoarme nu il schim imediat da el semne cand vrea sa fie schimbat. Ne schimbam chiar si in parc ca asta este. Cu ragaitul si noi o ducem rau ma baga in boala cand nu ragaie si apoi il apuca cate o criza de colici de nu mai tace. De obicei dupa masa eu il pun pe Mihnea pe burica este pozitia lui preferata. Asa si doarme cel mai bine dar stau cu ochii pe el(ca pe butelie) mereu desi isi intoarce capusorul singur.Ragaie in pozitia asta si ii calmeaza si burtica. Eventual mai pun si saculetul cu sare calda pe burtica lui.
Pupici si ne auzim mai tarziu.
Astazi dragele mele s-a invrednicit soacra mea la o luna dupa nastere sa vina sa isi vada nepotul asa ca am chef sa o taxez . Sper sa nu ma enervez prea tare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Monica-Elena, nu am apucat sa te complimentez pentru micul Mihnea. E o dulceata si tu esti o frumoasa . Nu am stiut de chestia cu punguta cu sare pe burtica pentru colici. Am retinut-o!
Si referitor la soacra, eu zic ca are circumstante atenuante, doar a lasat copilul sa faca anticorpi .
Maine cred ca o duc pe Sara la pediatra sa o vada, poate-mi spune ca a trecut icterul si termin cu nasoalele de medicamente. Azi noapte a papat tare bine si la un schimbat am prins si eu momentul cand facea kk de zor si trei pampersi s-au dus . M-am descurcat toata noaptea singura, am facut cu tati o intelegere sa vedem cum ne impartim responsabilitatile pe cand el va merge la servici.
Azi sper sa merg si eu la o plimbare scurta. Pe ea vreau sa o vada un preot maine si apoi incepem sa iesim cu totii.
Fetele, eu ieri chiar am avut timp sa ma uit la televizor. Am luat-o pe Sara cu noi in camera si cat a dormit eu m-am relaxat .
Ce mai fac si bondarelul Luca? Si Irda cu Daria?
Pe restul mamicilor le-am vazut pe baricade, asa ca le pupam.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele

Se vede...mamicile sunt prezente de la prima ora.....de abia astept sa fim toate cu bebeii...

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Neata fetele!
Mamini, si eu cu durere de cap m-am culcat, si tot asa m-am trezit.
Dar mi-e si greata si am si crampe(nu cotractii) asa ca cred ca am agata un virus. Tocmai ce-mi lipsea.
Acuma beau ceai de musetel si sunatoare, sper sa scap usor.
Va pup pe toate si ma duc putin sa ma mai intind ca nu ma simt prea bine.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari mamicilor!!!! Sa va traiasca puiutii sanatosi si frumosi!!! Nastere usoara fetelor care mai au putin!!!!
Asteptam si noi sa vedem lumina zilei, dar pana atunci noi va citim si pe voi, ca sa stim ce ne asteapta.
Va pup,

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata fetele.
Desi am muncit ieri de mi-au iesit okii, azi noapte mi-a fost bine si am dormit bine chiar daca am fost la baie de vre-o 3 ori.
Acum am papat(cam mult) si merg sa stau intinsa in pat.
Miine imi vine familiaaaa, uraaaaaaaa!!!!!!!!!!
Sanatate la burtici
K35+ miine 36

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput