Aspirante optimiste (147)
Raspunsuri - Pagina 14
bety spune:
aspirantele!
Valentina - ai dreptate: stiind ca mai am o sansa cu FIV-ul pe care nu vreau sa o ratez la anu', sunt mai linistita. In schimb, eu am destule inseminari la activ (4 in seria de anul asta si cate 2 in 2002 si 2004) si o sa mai fac cateva, daca nici luna asta nu reusesc!
Pis - bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici!
Concediu placut tuturor celor care pleaca in vacanta si zile cat mai racoroase celorlate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Madana spune:
Buna ,
Eu sunt noua pe forum-ul asta, si sunt o aspiranta de 26 ani.
Incercam sa gasesc cateva raspunsuri si am dat peste acest forum , care mi se pare extraordinar.
Eu si cu sotul meu incercam de 8 luni sa avem un bb dar evenimentul se lasa asteptat.
Stiu ca 8 luni nu este o perioada foarte indelungata, in mod obisnuit, dar ... stiti cum e, cu cat trece timpul cu atat ai mai multa nevoie de bb. Cred ca toate simtim la fel.
Abia am inceput investigatiile si ma lovesc de o groaza de termeni pe care nu-i inteleg.
Sper ca voi o sa ma puteti ajuta sa inteleg mai bine, pentru ca dr. imi face alte trimiteri pentru analize, spunandu-mi doar ca mai trebuie investigat.
Pentru inceput am facut o analiza a secretiei si mi-a spus ca am o mica infectie. M-a trimis sa-mi mai fac Ureaplasma, M. homini si Ag. Chlamydia trachomatis care au iesit toate bine (negativ). Mi-a prescris o reteta cu niste ovule, si am rezolvat problema asta.
Apoi m-a trimis sa-mi fac analizele hormonale. Au iesit toate bine cu exceptia Prolactinei care e cam mare (61.17).
In legatura cu spermograma sotului meu a iesit Polispermie de grad I (numar 160 cu mobilitate 70%).
In legatura cu aceasta polispermie dr. nu mi-a spus decat ca sotul trebuie sa faca un examen endocrinologic.
Mie mi-a facut trimitere ca sa repet Prolactina si sa fac o radiografie ... turceasca (sper ca am inteles bine).
Speram sa stiu cam ce-i spune doctorului radiografia asta turceasca, mai mult din curiozitate, si daca polispermia sotului ar trebui sa ne ingrijoreze.
Sper ca nu m-am lungit prea mult, dar sunt atat de bucuroasa ca pot discuta cu voi care intelegi cel mai bine.
Eu va pup pe toate si sper ca in curand sa vorbim despre
nostri.
:Dana
martha78 spune:
Off, si eu am deja o taietura clasica, asta mai imi lipsea, cele 3 gaurici ![]()
If hope were not, heart would break.
Pis spune:
Valentinag, Anca Wish, Bety multumesc pentru primire !
Da, eu ma pregatesc pentru FIV, in noiembrie-decembrie, la Medsana, dr.Protopopescu. Acum sunt in faza de analize si in acelasi timp incerc sa citesc cat mai mult despre asta. Pentru ca sunt un fel de Toma necredinciosu am cerut parerea la mai multi doctori, printre care si dr.T, care imi indica cu caldura sa fac FIV la Debretin-Ungaria sau oricum in strainatate. Incerc sa ma informez si despre Sabyc .
Stie cineva ceva despre Debretin - Ungaria ??
Celor care pleaca in vacanta relaxare, relaxare, relaxare si celor care raman (printre care si eu) o
.
Pis 
Anca Wish spune:
Martha, nici nu se mai cunosc taieturile. Nu-ti fa griji in privintza asta. Sunt foarte mici.
anca...SIGUR intr-o zi

martha78 spune:
Sper, caci cicatricea pe care o am e tare urata si imi e de ajuns; la laparo se face anestezie generala?
barbye spune:
Eu sant hotarata sa fac laparo cand va decide dansul
Eu am 3 operatii pe burtica ce mai conteaza un una le fac pereche
Roxee spune:
Anca, imi pare rau pentru pierderea suferita, sincere condoleante.
Abia astazi am vazut mesajul tau din 2 august. Of, Doamne, ce-o fi in sufletelul tau...
Vreau sa ma alatur si eu celorlalte fete si sa stii ca sunt alaturi de tine.
Cu drag,
martha78 spune:
Apropo de dr.T, cam cat de repede se poate face o programare la cabinet?