Aspirante optimiste (147)
Raspunsuri - Pagina 13
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele aspirante optimiste!
Ardituzule,iti doresc din tot sufletul sa poti pleca cateva zile la mare, sa ai vreme faina si soare si apa calda, ca sa te balacesti cat vrei si sa te odihnesti! Meriti din plin o vacanta, fie ea si scurta.
Fetelor, eu sunt pe ultima suta de metri, maine ma car la si io la mare in Croatia, de abia astept.
Mai am cate ceva de aranjat la scarbici si gata, pana pe 22 august nu ne mai auzim.
Va doresc din suflet numai bine, cat mai multe gravidute sa gasesc cand ma intorc.
Sa stiti ca nu ma supar daca raman singura pe lista de aspirante.
Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine.
ardit spune:
georgi merci fain, si iti doresc sa te odihnesti si sa-ti bucuri sufletul cu calatoria asta, am auzit ca e tare frumoasa tara asta, mai ales pe coasta, se spune ca este a doua coasta de azur!
Sorina7 spune:
Fetele, daca merge careva la Sovata, sfarsitul lui august, inceput de septembrie, si are chef de o sueta cu mine intre proceduri, dati la subsemnata un PM sa stabilim intalnire !
concediu placut tuturor si faceti bine de goliti lista asta, ca deja e deprimanta, la burtici cu voi toate !
bety spune:
Ieri am lipsit, asa ca.....
Anca - ti-am trimis un PM si inca o data, sincere condoleante!
Anis - felicitari si sa-ti traiasca bebelina. Ai avut o forta super si mai facut sa sper in continuare...nu am succes cuinseminarile, voi avea la FIV.
Sunt tare curioasa ce mai face Lachi!
toate aspirantele curajoase!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Anca Wish spune:
Bety, Lachi e bine. Am vorbit ieri cu ea. Sta cumintica in pat. martea viitoare face testul. E optimista.
A vorbit si cu Astery careia nu-i merge calculatorul, dar care se simte mai bine si burtica creste si bebe e bine.
Ardit, vacantza placuta!
Bety si restul fetelor, multumesc frumos pentru cuvintele voastre!
anca...SIGUR intr-o zi

irinacodrina spune:
Georgiana, distractie placuta in concediu, si ai grija sa nu faci insolatie! Ca e naspa!
Pentru toate fetele.... 

martha78 spune:
Fetelor, stiti cumva de ce nu face dr.T HSG?
Am vorbit azi la telefon si mi-a zis ca el nu face si ca e o prostie...oare e mai recomandata histeroscopia?
If hope were not, heart would break.
Pis spune:
Buna seara fetele! Eu sunt un bebe pe forum si imi place sa cred ca odata si odata voi fi si eu
La mine singura sansa este FIV (am avut 2 sarcini extrauterine). Si pentru ca mai am o singura sansa trebuie sa fiu optimista, asa ca as dori sa ma primiti si pe mine
aici la aspirante optimiste. Multumesc.
O noapte racoroasa va doresc si
.
Pis 
valentinag spune:
Pis bine ai venit,sedere placuta dar cat mai scurta la aspirante!
Martha,dr.T este fan laparoscopie si adevarul este ca la hsg se vede mult mai putin decat la laparo,acolo vezi daca ai trompele bune sau nu,la laparo iti vede si ovarele,le si curata daca e cazul,poate desfunda si trompele daca sunt infundate spre trompe.
Ancutz
Georgiana,distractie placuta,sa faci poze sa le pui aici pen exemplificare![]()
Bety si eu ca si tine,inseminari inca nu am facut,o sa fac acum in toamna si iarna si daca nu,se pare k la anu o sa am si eu bani de fiv,asa ca sunt muuuult mai calma si relaxata fata de pina acum.
Concediu placut la toate fetele!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Anca Wish spune:
Pis,bine ai venit printre noi. Te pregatesti de FIV?
Martha , eu aveam HSG-ul facut cand am ajuns la T. Nici nu s-a uitat pe el. M-a bagat direct la laparo.
Concediu placut, fetelor. Sa va relaxati!
anca...SIGUR intr-o zi