Impreuna, Timisoara! (14)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Neatza Timisoara!!!
EVA!!!!!!
Sa fii cuminte si ascultatoare!!!!
L-am vazut si eu pe Octavian la Protv sambata.
Doamne ajuta-i!!!
ANA misto titulatura ai, pe bune ca-mi place!!!
DORIS super site-ul lui Ines.
Priceput sot are Ana.felicitari!!!
GABI vrem numai cu 2 camere, 3 e cam mult.
Am gasit ceva ap. cu centrala proprie in Publitim, la 200 euro, acum nu ne ramane decat sa le vedem.
Am sunat la toate agentiile si mi-am lasat datele in caz, ca vor gasi ceva care sa corespunda cerintelor nostre, ne anunta.
Tot weekendul am fost singura, al meu a fost la Otelec, pt. niste masuratori, pt. reabilitarea caselor de acolo.
Ce nasol e sa fii singura!!!
Dar macar nu mi-a mai fost rau.
poze
gio si bb 15+
alexa00 spune:
Giovaconfirm ca e naspa sa fii singura.Bucura-te ca a fost doar un week-end!Eu am deja o luna jumate de cand sunt solo.
ma bucur ca te-ai simtit mai bine.
Numai bine,
Alexa
andanii spune:
giova o sa vezi cand o sa fii cu bebe nu o sa te mai simti singura cand sotul e plecat de acasa .... nu o sa ai timp sa te gandesti la singuratate
ce burtica frumoasa ai imi place sa vad burtici si sa ma intorc putin in timp ...... la acuma opt ani de zile, cateodata imi dau lacrimile ..... a fsot greu si frumos in acelasi timp
va pup pe toate
andanii
Ana68 spune:
Salut banatence,
In primul rand :
LA MULTI ANI,EVA!
Inca o data iti doresc sa ai parte numai fericire,sa fi sanatoasa si sa iti faci mereu parintii mandri de tine,alaturi de fratiorul tau!
Mey,Doris,saru-mana de apreciere la adresa titulaturii mele....hihihihi....hocus-pocus!
Te-ai lamurit cu treaba aia cu oamenii impatimiti de calculator?!Sa dea Domnu sa fie bine!
Giova,multumesc pentru felicitari!E pasionat de asa ceva...Ce mai faci?Va mutati deja?In ce zona ati gasit?
Fetele,sa auzim de bine si sa aveti o saptamana buna.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Giova spune:
Ana noi cautam, chiar la ora 13 trebuie sa mergem sa vedem unul pe Orsova.
De mutat numai dupa 9 aug., deoarece Clau trebuie sa predea niste proiecte pe 8 aug. si nu are timp.
Asa ca noi cautam pana atunci.
poze
gio si bb 15+
silvana75 spune:
La multi ani pentru Eva, multa sanatate, fericire si o copilarie frumoasa!
Ana, super titulatura! Mailul primit de tine era un text in engleza si alaturi era poza ta. Cum fata nu prea stie engleza, nu am priceput mare lucru din text si de aceea te-am intrebat ce sa fac cu mailul!
Doris, super albumul lui Ines!
Eu am o saptamana groaznica la munca, dar ma consolez cu gandul ca de luni intru in concediu.
Problemele in paradis sunt nasoale rau de tot. Maicamea ne-a pus in vedere sa ne hotaram ce facem, ori ramanem la ei cu conditia ca Florin sa-si schimbe atitudinea si sa investim bani in casa, ori ...
Am discutat cu Florin si, daca reusesc din toamna ce mi-am propus, ne mutam in chirie.
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
danitin spune:
Ce ziceati, mai, de conjuncturile alea astrale? Ca eu sunt Scorpion si de doua zile nu ma mai inteleg cu nimeni (in afara de Lori, ca la ea nu tip pentru nimic in lume). Am niste dracusori de nervi...au,au. Si doar m-am simtit o.k. la nunta - a fost ca-n filme, cu niste miri superbi, confetii, o sala decorata nemaipomenit si distractie super... Dar de duminica incepand ma cert cu mama, cu colegii, cu vecinii - scapa numai sotul (care nu ma baga in seama) si copilul (ca are regim privilegiat)...In rest
Doris, felicitari pentru Impreuna,Timisoara, chiar e super fain.
Mihi, stiu ca e greu dar lasa gandurile negre, eu sper ca va fi o.k. cu Octa. Tine-ne la curent.
Albi` spune:
Ciao fetelor
Ce titulatura bengoasa ai, tu, Ana... Cum ti-o fi venit ideea, draga "La Vrajeala S.R.L." ??? Ce pacat ca faza cu Luana a fost dupa ce ti-ai pus tu titulatura, ca poate ar fi iesit "Mamica de punker-itza"
Pupam fetili
Gio`, sa-mi zici si mie cam prin ce zona ati gasit voi apartamentele de 2 camere la 200 euro si ce ofera? Ca s-ar putea ca din toamna sa vin si eu la Timi si cred ca va trebui sa stam cu chirie, dar nush daca o sa ne permitem sa dam atata pe chirie Insa vreau sa ma informez de pe acum ca sa stiu la ce sa ma astept...
Bine ca a trecut weekendul si nu mai esti singurica
andanii, nu am rezolvat cu biletele...
Silvana imi pare f rau pt necazurile tale dar sper ca se vor rezolva in curand Si daca ati luat o hotarare, aceea de a va muta, cred ca o sa fie bine
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Mihi spune:
Salut,
in loc sa lucru va citesc pe voi, cred ca cu Saturn fara Saturn o sa am scandal!
Acum inteleg de ce berbecutul meu Lori a fost imposibil ieri! Taticutul lui l-a si atins, si m-am certata cu el ca nu are destula rabdare sta si el 2 zile cu ei si deja ...si cred ca Lorand incearca sa iasa cumva in evidenta ca toata lumea numai pe Arpi il giugiuleste!
La Octi am fost aseara , e izolat momentan, face pauza cu citostaticele,
Dormea saracutul, i-am dus ceai de afinar pt ca are diaree de la trat cred sau poate de la boala! A fost fericit pt ca a fost taticutul lui la el si sambata si duminica, dar cand pleaca e jale! La sf lunii poate il lasa sa iasa din spital, sa schimbe un pic mediul acela si va sta la noi!
M-am gandit ieri ca daca de ziua lui 10 sept va mai fi aici, si daca se va putea, sa-i organizam o petrecere la MAC MAC (cum zice Lori)!
Cred ca tare ar fi fericit iar copiii nostrii sa fie invitatii.
Eva la multi ani sa-ti dea D-zeu multa sanatate si tot ce-ti doresti si un fratior sanatos!
fetelor va pup pe toate si ma apuc de lucru, altfel imi scriu demisia!
Mihi mami lui www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori si
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor.jpg" target="_blank">Arpi va pun o poza cu Arpi cand ne arata cum se fumeaza am ramas masca cand l-am vazut pt ca noi nu fumam(ne-am lasat de vreo 5 ani)
matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
si
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">Bianca