Virginitatea
Buna ziua.
Sunt nou-venita pe acest forum. Am 27 de ani; in curand voi implini 28.
Domnule doctor, as avea niste intrebari. La varsta mea, sunt inca virgina, asta insemnand ca nu am avut contact sexual. Totusi, exista scurgeri vaginale. Sunt normale aceste scurgeri vaginale? Am auzit ca acestea sunt din cauza hormonilor care o cam iau razna. Mentionez faptul ca am ciclu regulat de 28 de zile. Rar, extrem de rar este de 29 sau 30 de zile.
As dori sa imi incep viata sexuala. O alta intrebare ar fi: daca imi incep viata sexuala, aceste scurgeri vor constitui o problema? Vreau sa adaug faptul ca simt ca organismul meu are nevoie de act sexual.
Va rog lamuriti-ma cu privire la nedumeririle mele.
Multumesc pentru timpul acordat.
Raspunsuri
ellaalba spune:

Bun venit!
Cum e sentimentul ca organismul are nevoie de act sexual?
Lumineaza-ma si pe mine!
one_andonly777 spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Bun venit!
Cum e sentimentul ca organismul are nevoie de act sexual?
Lumineaza-ma si pe mine!
Esti virgina? Pai, exista dorinta asta care daca te gandesti la ceva intim si sexual, te simti asa...doritoare. E cam greu de explicat senzatia.
danna2002 spune:
oare cum pot constitui scurgerile o problema in timpul actului sexual?
zau ca nu pricep.
simt ca organismul meu are nevoie de act sexual...cand simtzi?
cum simtzi?
one_andonly777 spune:
Cred ca sunt senzatii in organism... Niste senzatii placute... E greu de explicat insa eu una, daca ma gandesc la ceva legat de sexualitate, ceva ce mi-as dori sa experimentez-totul adica :D - atunci simt senzatii placute.
Multumesc pentru pupici si sfat.
tcelen spune:
cred ca ar trebuii sa te duci la un doctor ginecolog ca sa vezi ce e cu scurgerile alea,si nu cred sa-ti influnenteze actul sexual in nici un fel!!!!
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
delsim spune:
Scurgeri are orice femeie, din cauza faptului ca in vestibulul vaginal exista glande (Bartholin)si de asemenea vaginul are secretii prin care se autocurata.Ele isi schimba consistenta pe parcursul unui ciclu menstrual, sunt mai apoase sau mai dense. Scurgerile semnifica ceva patologic doar daca sunt foarte abundente sau daca isi schimba culoarea (ele sunt translucide- albicioase), sau consistenta .
Daca vrei totusi sa te linistesti, du-te la un ginecolog sa-ti faca un frotiu vaginal . Bine, tu fiind virgina, mai greu sa-ti recolteze secretii din vagin.
Si abia astept sa ne raspunzi la faza cu organismul, ca m-ai facut si pe mine curioasa.![]()
delsim spune:
quote:
Originally posted by one_andonly777
Cred ca sunt senzatii in organism... Niste senzatii placute... E greu de explicat insa eu una, daca ma gandesc la ceva legat de sexualitate, ceva ce mi-as dori sa experimentez-totul adica :D - atunci simt senzatii placute.
Asta inseamna ca te exciti
ellaalba spune:
Am fost da' mi-a trecut!
Stii care-i treaba? Virginitatea nu e numai o chestiune fiziologica, ci e legata de creier. Daca "tii cu dintii" de virginitatea cred ca mental nu esti pregatita pentru actul sexual. Decat emotii si ganduri inutile mai bine o chestiune despre care stii.
So
vorba fetelor: daca lucrurile te ingrijoreaza du-te la dr. Dar n-are a face nimic cu "actul sexual" pe care ti-l doresti!
Sanatate si spor in toate!
Ella
[/quote]
Esti virgina? Pai, exista dorinta asta care daca te gandesti la ceva intim si sexual, te simti asa...doritoare. E cam greu de explicat senzatia.
[/quote]
one_andonly777 spune:
quote:
Originally posted by delsimquote:
Originally posted by one_andonly777
Delia
"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer
Exact. Numai ca nu voiam sa scriu verbul. :D
megbeng spune:
pai si de ce sa nu scrii verbul?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png