Virginitatea
Raspunsuri - Pagina 2
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by one_andonly777
Cred ca sunt senzatii in organism... Niste senzatii placute... E greu de explicat insa eu una, daca ma gandesc la ceva legat de sexualitate, ceva ce mi-as dori sa experimentez-totul adica :D - atunci simt senzatii placute.
Multumesc pentru pupici si sfat.
..oare asa se exprima o femeie/d-shoara la 27 de ani..?
ma tem..ca e si un pui de mishto in subiectzelul acesta...
oricum noi nu putem sa spunem decat...Just do it! daca simtzi...ca ai vrea...
cat despre secretzii medicul ginecolog te poate lamuri..
megbeng spune:
quote:
Originally posted by danna2002quote:
Cred ca sunt senzatii in organism... Niste senzatii placute... E greu de explicat insa eu una, daca ma gandesc la ceva legat de sexualitate, ceva ce mi-as dori sa experimentez-totul adica :D - atunci simt senzatii placute.
Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!
danna2002
DANNA, nota 20! uite la asta nu am gandisem...si mie mi se pare cam ciudat, de fapt, da cunoscand si alte fte care au ramas virgine pana spre 30 de nai am zis ca de putut de paote...
one-andonly, ce aspect are secretia? ai observat vreo ciclicitate a aparitiei ei, ceva? e alba, groasa, multa sau mai degraba transparenta si elastica?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
danna2002 spune:
eu nu neg posibilitatea existentzei himenului..:) imi pun semne de intrebare cu privire la exprimare...e putzin cam...de clasa a 2-a, sau reflecta anumite probleme, altele decat cele de natura ginecologica.
megbeng spune:
ONE, nu mai zici nimic?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
ONE, nu mai zici nimic?
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
FIRESC!
josefine spune:
ati facut-o sah mat. mai, da' cum va pricepeti voi sa vedeti dincolo de cuvinte, ati ajuns chiar sa recunoasteti daca fata e virgina sau nu dupa cum scrie. oare puteti sa etichetati si o femeie numai dupa cum merge? eu am cunoscut si fete virgine peste varsta "acceptabila" (dupa cum zic unii) si mari diferente nu erau intre modul lor de a vorbi despre sexualitate si raspunsurile fetei.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
razhore spune:
quote:
Originally posted by danna2002quote:
Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!
danna2002
CINe VOrbEA de scris...(la cum obisnuiesti tu sa scrii as spune ca esti la gradi)Daca fata si-a gasit o exprimare care sa o faca sa se simta pe ea confortabil nu avea nevoie de sfaturile voastre a la "cuibul de viespi".
De acum ce facem? mistocarim pe toata lumea ca doar toate subiectele sunt tzepe, nu? Vezi un subiect, scrii daca te intereseaza nu incepi sa faci la toate topicurile teoria subiectului tzeapa.
one_andonly777, du-te la un medic, cred ca asa e cel mai bine.