superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

CATA multumesc pentru raspuns tot asa ma gandisem si eu dar...sti cum e mai vroiam o parere

LA MULTI ANI ! PENTRU TOATE MOISICELE CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA DE NUME SI CATE UN PENTRU FIECARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Sunt plina de "pitici mici si negrii".
Ieri, m-am urcat rapid in masina si am venit val-vartej la cabinet, pentru consult, ca nu ma simteam bine de loc. Aveam o arsura in partea de jos, de abia am condus.
Cm am avut doar 2 zile si a fost "minunea de avort menstrual", iar "surpriza": o inflamare, nu de la raceala. M-a consultat, uterul este rigid si daca s-au reformat aderentele, s-au reformat intre uter si sacul Douglas, pentru ca acolo ma durea. Cand am auzit, am ramas blocata. Ca urmare, m-a programat pe 24 august sa refac HSG-ul ca sa vedem cum stau si daca e vreo sansa sa mai continuu cu inseminarile sau imi iau adio de la ele si nu-mi ramane decat varianta vitro.
In continuare ma gandesc de ce eu si pana cand voi mai trece prin starile astea. Oricat de optimista as fi, pe zi ce trece, simt ca ma lasa puterile si ca totul se naruie .

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor m-am intilnit cu Alina la T...super fata..din pacate inca nu am rezolvat ce ne propusesem, asa ca eu ma duc la 14:30 la cabinet, iar ea la 19:30...te pup ...
Betica imi pare rau...ce sa mai zic? Mergem mai departe si sper ca nu s-au refacut aderentele!

Cafeluta draguta
Bianca17+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Of, Bety! Eu totusi sper sa nu se fi refacut aderentele alea nenorocite. Poate iti iese bine HSG-ul. Imi pare tare rau. Cred ca ai ajuns destul de traziu la cabinet. Si eu am fost pe acolo pt monitorizare dar destul de devreme. bety, te pup dulce si ai grija de tine.
Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Bety draga de ce or incepe sa se adune belele si la tine? Iti amintesti cum dupa laparoscopia din martie starea trompei era incerta? Adica nu intrase substanta de contrast si trebuia sa refac HSG ca sa evalueze situatia? Mi-a fost atat de teama de rezultatul HSG atunci, dar cand mi-a spus ca trompa este permeabila am murit si am inviat si am plans de fericire. La fel iti doresc sa te simti si tu dupa HSG, fericita ca nu e grav asa cum presupunea M.
Eu nu ma simt prea bine: ziua 21 cu ameteli de abia stau e scaun si cu o jena in partea de jos, pe mijloc. In rest, noi sa fim sanatoase si sa avem putere sa le ducem pe toate.
Liliana cu a fost la monitorizare?
Va pup pe toate

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Liliana - La 18.10 am ajuns, iar la si jumate plecam...
Iar ma indop cu antibiotic si antiinlamator.

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Teo - acum am vazut mesajul tau.
Dr. a fost super - mai intai si-a pus mana la cap (dupa cate am facut si nici macar nu-i 1 an de la operatie) si cand m-a vazut ca mi-a pierit glasul, m-a imbarbatat si mi-a spus sa stau linistita, ca doar e o presupunere si o inflamare care poate trece cu antibiotic. Fara HSG nu poate se poate sti concret.
Pana pe 24 nu stiu daca mai sunt om.

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Bety, de cate ori vad ca ti s-a mai imtamplat ceva rau imi vine sa spun: "toate bubele rele in curul babei mele"; sper sa nu te supere aceasta gluma, sa o iei exact asa cum este... o gluma. In alta ordine de idei, sunt suparata pe tine pentru ca te-a apucat curatenia si ridicatul... cand tu ma povatuiai pe mine sa nu mai plimb ghivecele de flori dintr-o parte in alta. Te cert... ca o sora. Si tot ca o sora, iti spun sa nu te darame aceasta noua incercare, sa fii tare... Stiu ca e greu, chiar stiu. O sa spui: Indy asta, parca vorbeste din carti. Nu este asa. Chiar simt toata suferinta voastra, ma dor toate dezamagirile si framantarile voastre, pentru ca si eu am trecut prin asta... (si-l rog pe Dumnezeu sa ma ierte ca m-am gandit de multe ori ca viata mea nu mai are rost).
Asa ca, fruntea sus fetelor! Caci aveti multe batalii de dat! Dar si cand o veni rezultatul...... o sa dati sfaturi ca mine...

Va si va daruiesc ... la toate, toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Indy nu ne deschizi si noua un capitol, te rooog. Sa ne tragi si pe noi mai repede la gravidute. Ca eu nu mai indrazanesc sa deschid, in capitolul asta nu prea am avut parte de vesti bune.
Veronici LA MULTI ANI cu intarziere! ce ai facut ieri la inseminare? Dar cu adoptia?
Alina bafta in seara asta!
Liliana cand mai faci inseminare? Citeam ca deja te documentezi pentru FIV. Chiar sa ajungem la FIV? Eu, tu, Bety. Poate totusi nu.
Pup fetele prezente, dar si pe cele din concediu

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor asa cum v-a scris CATAne-am intalnit la spital si i-am vazut burtica ,am pus mana pe ea poate ,poate se i-a si la mine.
Este o fata draguta si sa stiti ca nu se vede deloc ca s-a ingrasat ii sta foarte bine .
Eu nu am facut mai nimic la T.m-a chemat si vineri ca in ziua a 14 a nu era nici urma de ovulatie.Ori nu ovulez luna aceasta ori e mai tarziu .... nu stiu ce sa mai zic .
CATAsa ne scri ce face BIANCA .

PENTRU TOATE MOISICILE

Mergi la inceput