Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Gabiarama ..intr-adevar si mie mi s-a zis ca nu se pupa cele 2 ..calciu cu fierul insa eu am facut intr-o perioada asa: le luam la ore diferite. De exemplu iei dimineata fierul si la pranz calciul..asta daca ai doar cate o pastila din fiecare ..altfel e mai greu.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna dimineata fetelor!
Chiar ca ati avut tastatariza. Un capitol in 24 de h...
Eu sunt foarte suparata din cauza biroului...E o lipsa desavarsita de activitate si am indraznit sa intarzii azi dimineata o juma de ora, in conditiile in care eu vin intotdeauna prima iar urmatorul vine dupa 3 ore...si brusc mie mi se sparge totul mie in cap...
O sa ma supar si imi iau program redus...sa mai indrazneasca sa zica cineva ceva. Plus ca am intarziat cu un super motiv. Asadar astazi muncesc pe masura jugnirii...

SI mie mi se umfla picioarele si am fetita. Nu cred de nici o culoare in sperstitiile astea! Iar arsuri am berechet si nu ma astept sa imi vina o pletoasa.

Am si eu sustinator de cap din acela, identic cu cel al Ioanei si mi se pare functional pana la un punct, deoarece copilul se agita si se agita si poate sa se deplaseze in afara ariei de protectie a sustinatorului ceea ce il face inutil. In al doilea rand exista un risc si mai mare daca sta numai cu fata in sus: sa se inece cu voma. Copiii lui soacra-mea au dormit pe o parte de cand erau mici.

Ioana, ai idee oare cat de sanatos e landoul de carucior pentru coloana copilului? Ca e o perioada destul de sensibila pentru dezvoltarea copilului si cred ca conteaza mult pe ce sta. Oricum, toate lucrurile astea o sa le aflam de la dr pediatru care o sa ne ia in primire.
Apropos, voi stiti cum sa gasiti acesti dr pediatrii? Ne fac legatura dr noastri ginecologi, ii cautam noi? de unde ii scoatem. Trebuie sa ne documentam din timp.

Fetele care nasc la Giulesti: cu cata vreme inainte tre sa facem rezervarea pentru rezerva? wow ce prostii scriu. Iertati-ma, nu pot sa ma concentrez.

Haideti ca incepe a doua runda de nervi la birou.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Multumesc Marlena pt confirmare :)

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, si eu iau dimineata Materna cu Calciu Lactic.(1 pastila)

Pana mananc de pranz, iau Tardiferon si dupa ce mananc iar o pastila de Calciu.
Am luat asa 2 sapt, acum nu mai iau Calciu.

Lasa, ca ii impui iar regulile lui Mihnea.
Asha face si Victor cand vine de la bunici, ma si ameninta ca daca nu il las sa faca ceva, "Ca ma spune lui maia, adica maica-mii".

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, la Victor au trimis de la maternitate o hartie la policlinica de cartier in care instiintau ca a mai aparut un bebe de care sa aiba grija.
Si apoi a venit doctorita de la policlinica la noi la usa.

Si pe mine m-ar intereseaza cum e cu rezervarea pentru rezerva la Giulesti. Desi, eu vreau sa stau cu Anya si Jadi in salon

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Plec acasa imediat, ca doar e vineri, asa ca va doresc de pe acum weekend placut!

La servici mi-am predat toate sarcinile, azi am trimis si mail circular colegilor, partenerilor si colaboratorilor, in care i-am instiintat de pauza mea de 1 an, asa ca saptamana viitoare va fi foarte lejera. Mai vin la servici doar ca sa va d ca totul merge bine.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia, eu la carut am si scoica pt masina, dar nu am de gind sa o folosesc in primele 4-6 luni de viata ca am citit ca e periculoasa pentru coloana lui bb, dar am si landou = cutie din aia de plastic, dreapta, tare, care e recomandata de la 0 la 4-6 luni. De asta am si cautat carut 2 luni, ca nu prea se gasesc in romanica landouri detasabile si care se pot monta si la masina.

Aura, intilnirea este joia viitoare, pe 28, la "La Mama" din spatele Evei, de la ora 17:00 (sigur avem amatoare de la aceasta ora?). Mai multe fete au zis ca vin dupa ora 18:00.

Fetelor, pentru sustinerea burtii dupa nastere, ce trebuie sa-mi cumpar exact? Ca nu stiu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana si landoul meu se detaseaza si se monteaza la masina. Cu acela am de gand sa il scot din spital. Dar nu m-am gandit ca pot sa il si culc in el. E bine de stiut, pentru cand va dormi la parintii mei. Sunt convinsa ca isi vor dori acest lucru.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Azi am vorbit de ma doare gura... nu ca nu as face acelasi lucru in fiecare zi , deh.
Sofia , poti sa iti faci rezervare de acum , oricum nu ne baga nimeni in seama... cred ca doctorul o sa te aranjazez pe loc. Eu cunosc pe cineva care avea rezerva promisa si a venit o pila mult mai mare asa ca a stat la reanimare 3 zile decit sa stea in salon , dar si pentru asta a avut o pila. Om trai si om vedea.
Daca fetele astea nasc odata cu mine facem un mini salon DC dar mi-e ca o sa ma calareasca ca eu experienta ioc si ele cu carul, dar eu simulez asa de bine inteligenta incit sper sa imi fie usor

Eu nu am cumparat nimic, sint inconstienta? Tot zic ca am timp asa ca mai astept inca 3 saptamini sa intru in luna 8 si ma apuc . Pina atunci triaza si cumnata ceea ce a cumparat aiurea si nu ii trebuia sau i-au ramas, hehe.
Cumnata cica a facut nu stiu ce relaxare de uter, nu stiu cu ce se maninca dar aflu pina diseara basca cred ca or sa zapaceasca copilul, nu il lasa sa plinga nici 5 minute... ce are dara plinge si el un pic?

Si pentru ca am fost foarte cuminte in ultimul timp va povestesc ca am mincat 2 ardei umpluti, o minunatie basca piersici la greu ( ciresele erau mai bune) si ar trebui sa gatesc ceva pentru miine ca am musafiri dar zau daca imi arde de asa ceva...

Hai ca daca mai scriem mesaje asa lungi, o sa schimbam capitolul la noapte, le lasam pe fetele de peste ocean

Jadi
28++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Aura pt. calcul!!! Eu am fost la contabilitate si s-au apucat sa faca niste calcule interminabile, ca e foarte complicat, ca sunt implicate o gramada de chestii... din ce scrii tu e extrem de simplu! O intrebare doar: legat de concediul medical, zilele-alea cum le consideri, lucratoare sau nelucratoare? Acest concediu scade ceva valoarea indemnizatiei si vroiam sa fac un calcul comparativ, cu si fara ca sa vad cam cat e diferenta. Si stiu sigur ca nu e impozabil, nu? Ca la mine la contabilitate au zis ca nu stiu, ca in principiu s-ar impozita... aiurea...nu se scade nimic, nu? nici impozit, nici asigurari sociale, somaj, pensie, sanatate etc?I ntalnirea e joi 28, la ora 17.00 la La Mama din spatele Evei asa cum a scris si Ioana; Ioana, eu vin de la ora 5, cine mai vine asa?
Flavia, sa te bucuri de concediu, sa cumperi pt. BB ce mai trebuie si sa te odihnesti!

Mihaela 30+

Mergi la inceput