Mamici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Na, iar am uitat sa mai spun ceva!
Oriadam, eu ar trebui sa merg la socrii, la Nehoiu, in week-end dar mi-e frica. Sunt cam 300 km dus-intors. In plus imi displace total ideea de a naste acolo. Nu sunt prea dotati. Acum depinde de tine. Eu am hotarat mai demult ca din iulie nu mai plec de acasa. Se duce sotul sambata si se intoarce duminica. Daca tara ta e aproape te poti duce.

Pupici
acusor 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Irina, nu se pune! Iti pui cand ii mananci. Sa ai grija cand ii pui la fiert sa nu se imprastie in apa. Dupa ce da apa in clocot dai focul mai incet si pui compozitia.

Pupici
acusor 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Gata, ma duc, m-am hotarat. Mecic tuturor de sugestie. De fapt asta e important, sa stii ca starile sunt mormale, ca toata lumea simte asta . Ca daca nu stii te gandesti ca poate nu-i ceva ok.
Tara e la 50 de km de Bucuresti iar noi sotul meu din fericire are o masina f confortabila(Touareg)in care din nefericire mi se face greata de la mirosul de peste pe care doar eu il simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Am dat send din greseala...

Apropos de masini(pt fetele care conduc)? Aveti masini mari? Eu am un Megane shake it(am insistat sa fie cu fundul taiat ca-i mai dragut) si cand am cumparat cadita, carutul si leaganul mi-am dat seama ca n-am sa pot pleca nicaieri cu masina mea...bebelusul nu mai incapea sub nici o forma, nicaieri.

Hai ca merg sa-mi fac niste paste...asa in semn de protest fata de papanasii pt care n-am branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Gataaaa...am laut 130gr in 2 zile...avem 3,320...suntem niste luptatori...
Vreau sa urez bun venit si sa fiti sanatosi si papaciosi...si curaj viitoarelor ca e minunat sa fii mama

Monica icter nu are, l-a facut in spital...l-am controlat si eu cum ai zis, si e ok...pur si simplu nu era odihnit si murea de cald...de-asta nu papa...acum am intrat cat de cat intr-un program
La mine doarme noaptea, adek numa o masa pe noapte, a dormit aseara de la 22.30 la 4 dimineazta...acum vadca si ziua a inceput sa doarma...Si eu il tin in body in casa, chiar imi zicea dr ca daca e cald rau sa-l tin doar in pampers...

Azi o sa pun povestea nasterii..sper sa nu va sperii...

Off, asha dor imi e de voi

Fetele, mamicile, voi cat stai cu afara? Ieri am stat juma de ora, maine asha vreamai mult...dar ziceti-mi si mie, ma grabesc? Adek maine daca stau o ora e OK? Binenteles la o ora convenabila, pana incepe nebunia de caldura

fetele

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Am fost si eu pe afara, super cald!
Mi-am luat Garmastan, o sa ma dau cu el de pe acum, da nu in fiecare zi, sa vad ce efect are.
Irina si eu am citit Codul lui da Vinci, nu m-a luat somnul citind cartea asta. Dar e o moda cu ea, chiar internationala. Duminica la 22 e o emisiune despre subiectul cartii pe National Geographic.
Ma duc sa citesc (dorm).

Zina si bb Matei 37 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona felicitari si refacere rapida.
Oriadam,bebeii pana la 38 de sapt sunt considerati prematuri, dar sora mea de ex a nascut la 34-35 sapt si bebe a fost bine dezv ptr varsta gestationala si a fost OK.Se spune ca la 8 luni se formeaza alveolele pulmonare si este bine sa se formeze ori inauntru ori in afara. Aici Dede ma poate contrazice sau poate spune mai multe.
ce baiat cuminte ai. Eu stau cu Mihnea 2-3 ore acuma afara si o sa stam si mai mult. Dar tu incepe treptat daca acum il scoti prima data. Intai o juma de ora apoi trei sferturi si apoi o ora si maresti incet incet dupa cum simti tu.
Irina asa doarme Mihnea si il; pun in patut candadoarme pe burtica mai ales.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Azi dimineata la ora 9 a venit pe lume LUCA de 3,900kg, bebele Letitiei Maria

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Beatrice pentru un bb Luca asa mare! Multa sanatate pentru amandoi! Refacere rapida si mult laptic!

Wow! Cand nu vine nici unul, cand vin doi deodata. Ce-mi place!

Andy si 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Irina, nu te mai supara pentru spusele (rautatile) altora. Si pe mine m-a "complimentat" azi o cunostinta care nu m-a mai vazut de mult : " da' ce mare esti...nu cumva ai gemeni?" Cred ca de invidie! Da' nu nastem noi? Si dupa aia sa vezi silueta
Mii de multumiri pt. ajutor!!!
Mi se mai intareste burtik, numai cind stau culcata e parca mai moale... da' m-am cam saturat sa stau numai in pat desi se pare ca nu prea mai am de ales, macar inca 4 sapt. Ca nu e chiar un capat de lume, nu? Am avut azi momente cind era chiar dureroasa, cu tot cu o pastila de Gynipral. Speram ca o sa ne treaca si mai stam la caldurica!
Fetele sint niste finute, iar pe masuratorile lor de la echograf nu pune prea multa baza. Erorile sint scuzabile. Important este sa fiti bine si sanatoase amindoua.

Oriadam, uite ca am si eu ceva poze cu ajutorul lui Irina ca sa tii minte persoana mai bine. Nu-ti fa griji, se pare ca astea sint simptomele de la 34s, ca si eu tot cu aceleasi ma confrunt. Cind ma dau jos din pat dimineata parca mi-a pus cineva o perna sub picioare, asa de umflate le simt...Ce sa faci? Ne consolam ca nu mai avem mult. Si unde mai pui ca vara asta nu a fost chiar asa de calduroasa ca in alti ani. Cit despre pericolul asta... nu e chiar adevarat. Am citit despre copii nascuti si mult mai devreme de 34s care sint bine, ca sa te linistesti intra pe "Clubul scutecelor ( O-4 ani) - Prematurii-esentele tari se tin in sticlute mici" si vezi acolo impresii si sfaturi de la mamici de prematuri. Da' cred ca iti faci prea multe griji. Odihna si rabdare pina la 38s+ Sa nu te sperii da'o cunostinta de-a mea asa a si nascut : dupa un drum la tara, drum care era ca vai de mama lui. Daca este asfaltat...nu cred ca sint probleme. Si apoi cu asa masina, scuze da' cred ca iti faci griji degeaba. La multi ani surorii tale!
Eu am o Octavia, e spatioasa si comfortabila, ce-i drept nu se compara cu Tuareg, da' e buna tare!

Katink, noroc pe sotul tau Al meu e asa de stresat de cind il innebunesc cu durerile de burta incit la orice miscare a mea noaptea se trezeste si ma intreaba "ce-i? te doare?" " nu...zic! Dormi ca's bine" Se pare ca bebelina ta a dat doar o alarma de control sa vada daca esti promta pe baricade si daca a vazut ca reactionezi imediat a stat linistita ca mami stie ce sa faca in caz de...

Kulta, lasa bb sa creasca la caldurica. "Putintica rabdare"

Acusor...tu vii cu mincaruri din astea pe aici? Uiti ca sintem insarcinate si...unele cam pofticioase? Vrei sa ne ai pe constiinta?
Anca si Matei 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my photos

Mergi la inceput