Mamici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, hai ca ti-o dau pe Danuta vre-o 4 ore. O sa-ti doresti sa nu mai iasa papusa din burtik vre-o citiva ani.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, hai ca papanasi fierti n-am facut niciodata!!! Parca as incerca si eu!! Pana acum n-am facut decat prajiti si mi-au iesit super, dar fierti n-am papat niciodata. Pare simpla reteta, asa ca ma bag!! Sa-mi tii pumnii ca-s cam toanta prin bucatarie...

Kulta, Mamini, pai probabil si eu tot pe undeva in jur de 10-11 august cred ca imi vad mandrutza!! Acu,.... nu stiu cum o vrea si ea...

Andre_ea, sper ca tie sa-ti treaca mai repede durerile, eu m-am chinuit o zi intreaga de ziceam ca mor... si aveam si o stare de greatza... auleu! Nu mai vreau!!!

Anis, citeste si tu ceva... pentru mine orice carte este un bun somnifer - mai putin Codul lui Da Vinci pe care am devorat-o!!

Pup fetele,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, se pare ca fetele au plecat la papa, la somnik, noi ce mai bintuim pe aici.
k35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Sper sa va iasa papanasii. Nu sunt greu de facut. Aveti grija sa nu se imprastie prin apa.
Astept sa se raceasca putin sa-i pot manca.
Eu prajiti n-am facut niciodata. De fapt mama n-a facut. Ne-a invatat cu ei fierti. Sunt si ma sanatosi asa.

Fug pana la piata pana nu se face prea cald.

Pupici
acusor 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Irina - merci de sugestie, m-am gandit sa fac asa dar de fiecare data am considerat ca e prea greu ridicatul de pe canapea si drumul pana la foaie si pix.

Acusor - nu uita ca vorbesti cu femei gravide. Vrem si noi papanasiiii!!!Deja ma gandesc pe cine sa trimit dupa branza...ca decat sa cobor si sa urc 4 etaje mai bine mananc o napolitana(ca de-astea am) si ma gandesc ca-i papanas.

Si eu sunt super greoaie. Noaptea cand ma intorc sau vreau sa ma dau jos din pat simt mana lui Danut al meu cum ma impinge. Va dati seama ce silentioasa sunt.

Intrebare: Sa ma risc sa plec la tara in week-end? E majoratul sora-mii si n-as vrea sa o dezamagesc, desi m-a cam durut burtica si cand m-am trezit si cand pasesc....simt ca ma apasa tare. E vreo senzatie cand se deschide colul? Sapt trecuta la control mi s-a spus ca-i inchis, dar ma gandesc ca poate daca simt ca ma apasa asa, s-o fi deschis.
Mi-e cam frica sa nu fac vreo gafa chiar acum, sa ma inec ca tiganul la mal.

Pupici si astept sugestii

Mergi la inceput

Gata, m-am intors din piatza, am cumparat branzica.... acum.... show time!!!!
Oriadam, si eu tot la 4 stau, de coborat cobor usor, dar la intoarcerea in casa... fac cate o pauza la fiecare etaj...
Daca te simti bine poti merge, la ce distanta este? Aveti masina, conduce sotul? In conditiile astea te poti duce linistita daca nu-i distanta mare. Cat despre deschiderea colului eu cred ca este precedata de contractii... Este normal sa simti durerile acelea , ca si cum te apasa... si eu le simt cateodata, uneori sunt ca niste cutite...

Acusor, papanasii se pot manca si reci???

Kulta, faci si tu papanasi??

Pupici,

Irina si bebe 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Oriadam, mergi fara grija ca nu nasti, abia ai intrat de o zi in saptamana 35.
Asa burta grea si parca atarna o mai simti mult timp, pentru ca puii cresc acuma cel mai repede si organismul tau simte si el o greutate.. ai sa vezi ca in cateva zile te vei obisnui cu noile dimensiuni.

Cu ce mergeti? Cu masina? Si ce distanta? Eu in locul tau as merge, abia cand termini 37sapt ar trebui sa o lasi mai moale cu drumurile... pana atunci stai fara teama ca doar nu nastem toate pana in august

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Acusor, help!!! Zahar nu se pune???

Pupici,

Irina si bebe 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Oriadam, sorry! M-am gandit ca nu se fac asa greu si puteti sa va faceti si voi! Eu stau cu gandul la prajitura lui Anis de vreo 2 saptamani. Nu pot sa spun ca nu mai pot de pofta dar m-a facut curioasa.
Irina, merg si reci dar nu mai sunt asa de buni. Mie cel putin nu-mi mai imi plac asa de tare. Incearca si tu si vezi. Mananca cativa calzi si pastreaza vreo 2 reci sa vezi daca iti place. Ii mananc si reci. Pun zahar pudra peste ei si merge.

Pupici
acusor 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Si inca ceva Oriadam, eu am colul deschis 1 cm de aproape 2 saptamani si tot nimica.
Sta mandra mea cu usa intredeschisa si rade de noi , toti zic ca mai e putin si vine si ea nimica

Mergi la sora ta ca o data implineste 18 ani, sa iti traiasca si petrecere frumoasa!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput