Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor!
Am aparut si eu mai tarziu azi ... ultima oara din Franta. Pot sa va zic ca am sustinut proiectul, a fost foarte bine, iar acum ma pregatesc de drum.
In privinta infasatului am aceiasi parere ca si Ina, mi se pare deplasat sa incorsetezi copilul, cand probabil isi doreste sa se miste liber.
Parerea mea!
In rest, eu va doresc concediu placut, celor care plecati in vacanta, week-end fain si numai bine, atat voua cat si bb-ilor.
Multi pupici!

Adelina cu BB 22 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Adelina felicitari, drum bun si sa ne scrii cind ajungi in tara! Numai bine tie si lui bebe!!

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bic, normal ca flexez genunchii cand ma aplec, ca asa din talie nu ma mai pot apleca, au trecut vremurile alea...he he. Dar cred ca sunt eu mai sensibila, iti dai seama ca daca trebuie sa ma tot aplec din pas in pas e cam naspa, cel mai nasol e cand sterg praful, ca nu-mi place pamatuful pe care-l am pt sters pref si folosesc o carpa, cred ca trebuie totusi pana la urma sa iau pamatuful ca are o coada mai lunga si nu mai e necesar sa ma tot aplec.

In legatura cu grija pe care o vom avea fata de copii nostri eu nu vrea sa ajung ca si vecina mea: spala o farfurie si o limpezeste minimum 5 minute. Daca tocmai spala si trebuie sa mearga la copil-daca acesta plange atunci se spala de detergentul de vase, apoi tot la chiuveta de la bucatarie se spala cu sapun, merge la baie se mai spala o data cu sapun si abia apoi pune mana pe copil. Sper sa nu ajung asa niciodata.

Mandy, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor dragelor!!!

abia acum am primit din nou laptop-ul la spital si am reusit sa mai citesc din urma.
Astazi trebuia teoretic sa ma externeze din spital, dar la vizita de dimineata dr. parea inca nemultumit de tonusul prea pronuntat al uterului. M-a chemat la control pe "capra" si mi-a spus ca vor fi probleme pana in ultima luna, colul este destul de ferm, dar usor intredeschis (???). Eu stiam ca este scurtat, ca asa scria pe fisa mea. Era in cabinet o nebunie de nedescris si mi-am propus sa-l intreb mai multe maine cand e de garda.
Totusi, ceea ce vroiam sa spun este ca mie nu mi-a masurat deloc colul la echograf, doar prin control pe cale vaginala.
Vreau sa va spun si ce tratament iau aici, poate va ajuta cu ceva pe cale care sunteti intr-o situatie asemanatoare(Bumbita):
- la inceput prin 3 zile perfuzii cu saruri, vitamine si glucoza + injectii de 3 ori pe zi cu Progesteron+No-spa (papaverina)+Scobutil(care e acelasi lucru cu Scopantil)
- pe urma inca 3 zile numai injectii ca mai sus
- de doua zile iau: Utrogestan de 2 ori pe zi, Scobutil de 3 ori pe zi.
Contractiile mele nu sunt dureroase, doar se face burtica ca o minge de fotbal. La un moment dat ma bucuram ca nu mai am decat 2-3 pe zi, dar se pare ca asta nu este suficient. Nu prea stiu care e treaba cu colul asta intredeschis...

Sa va spun doua patanii din spital:
1. Sunt trimisa la echo abdominala. O infirmiera e trimisa cu mine si i se dau instructiuni: e la parter, langa raze. Ma baga intr-un cabinet unde o tipa incepe sa tzipe la mine: hai dezbraca-te odata ca nu avem timp! Eu raman interzisa: ce sa dezbrac, ca la echo doar imi ridic bluza de la pijama... Imi bag capul in camera unde era tipa si nu vad nici un echograf, doar un aparat de raze. O intreb: dar ce vreti sa-mi faceti? Cum ce, raspunde ea, radiografie pulmonara! Eu inghet. Ii spun: dar, doamna eu sunt insarcinata, cum sa-mi faceti asa ceva? la care tipa paralizeaza si infiermiera care era cu mine dispare brusc in ceata. Tipa isi cere scuze si se uita (in sfarsit) pe fisa, unde scrie mare si lat sarcina. O intreb: ce draq faceati daca era una mai saraca cu duhul, ii nenoroceati copilul? Pana la urma am intrat in cabinetul alaturat, la echo...

2. Ieri era prima zi fara injectii, numai cu medicamente. Trece dimineata, dupa ora 12:00, cand normal luam injectii, incep sa-mi apara din nou vechile arsuri de stomac si durerile de spate, cu care venisem si la internare. M-am ingrijorat, ca speram sa fiu externata a doua zi. In fine, tot astept eu medicamente... nimik! In fine, pe la ora 6 pm, ma duc in cabinetul asistentelor si intreb: eu nu trebuie sa iau nimic? pai, daca nu ati primit la 12, inseamna ca nu, vine raspunsul. O rog sa verifice in fisa. Acolo bineinteles ca aveam "portiile" trecute. Cotrobaie si gaseste si plicul meu de medicamente, dar incomplet: o parte fusesera date unei alte paciente cu acelasi nume de familie, cu placenta praevia! Azi dimineata, la vizita, i-am spus doctorului si el s-a infuriat, asa ca astazi toate asistentele m-am privit cam oparite...

Cam atat ca m-am lungit, dar mi-era taaaare dor sa vorbesc cu voi, mai ales ca ma mai asteapta un weekend in spital!

Coralia te duci cumva la Poli...? Poti sa-mi dai pe PM amanunte cu privire la pret si cine te consulta?

A, inca o intrebare: azi m-am nelinistit ca bb, care pana acum era tare activ si sportiv, abia a miscat, de cateva ori si mi-a dat lovituri mai slabe. E ceva normal? Ati patit si voi?

va cu drag

Tania & Punctuletz 19+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ma bucur Tania, ca dai un semn de viata.Sper sa iesi repede din spital ca vad ca cei de acolo sunt cam zapaciti ca sa nu spun altfel.Sistemul nostru sanitar este total pe spate, Sibiul e totusi oras mare , ce sa mai zicem de orasele mici....
Tania, si eu am mici contractii nedureroase de cateva secunde, de cateva ori pe zi.Si mi mi se intareste burtica...daca ma gandesc bine chiar ca o mingiuta de fotbal. Mie doctorita mea mi-a spus ca daca in cateva secunde burta se "inmoaie" atunci e OK.Totusi m-ai pus pe ganduri.

Ai grija de tine, si asteptam sa revii intre noi.

Mandy, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Tania, sa-i bati, nu alta. Idotii naibii...Bine ca esti tu vigilenta. Iti urez sanatate multa. Nu te ingrijora cu miscarile lui BB. Si el, ca si noi: in unele zile e mai activ, in altele mai lenes. Ce, tie-ti arde de tzopait tot timpul?

Ina, baga-ti femeie mintile-n cap si nu mai trai romaneste, ca doar esti in Canada. Daca tu nu vrei sa vina nimeni la spital, anunta-i pe toti inainte ca vizionarea copilului va avea loc acasa, la timpul T de la nastere. Sint sigura ca nimeni nu o sa se supere. Poate romanii, dar in nici un caz canadienii. Nu jignesti pe absolut nimeni. Aici lumea e obisnuita sa respecte intimitatea si dorintele celorlalti.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

BIC
ce explicatie haioasa! hai ca mi-ai ridicat moralul!

pe aici e o galagie pe coridor de zici ca nu-i spital... si e 12 noaptea!

Tania & Punctuletz 19+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bebelusi facuti sarmalutze... nu-mi place. andrei n-a fost infasat in viata lui, si indreptatul picioarelor n-are legatura cu funia.
mi s-a parut inuman sa legi un copil in toiul verii. la botez era singurul in costumas si combinezon... iar apoi era prea mare.

cum era sa-l leg cand il vedeam cat de mult se misca, ce-i placea sa dea din picioruse...

a venit mama... "experta", ca ea nu ia copil de doua zile in brate neinfasat. pai ce, o puneam eu sa-l ia?! dormea aa bine in patut... s-a rugat o ora de mine, pana cand a renuntat si l-a luat asa. apoi a veniti si tata, aceeasi poveste... ca-i e frica... pai sa stea sa se uite la el...nu ma suparam... si l-a luat pana la urma...
vine peste vreo doua saptamani si soacra-mea... ne aduce cadou scutecel, paturica si funie de legat. tati prompt... "noi nu legam copilul". raspuns.... faceti cum vreti mama, e copilul vostru, si s-a dus sa-l ia in brate sa-l vada mai bine
uite cum are soacra-mea o nota de 10 e la mine!

si...una e sac de dormit, alta e legat sarmaluta!!!
cand vedeam la spital la externare cum in toiul verii, una din targoviste isi facea copilul sarma, dupa ce pusese 3 costumase pe el... ma gandeam cu groaza daca ajunge cu el viu acasa!

Cristina 21+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tania... de ce nu dormi la ora asta??? pai asa vrei tu sa calmezi copilul?? nu nopti nedormite???

of, ce-as fi dat de perete cu dobitoaca aia de te-a dus in alta parte... te pomenesti ca avea si "pretentii"!!!

Cristina 21+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Vai Taniutza, prin ce patanii ai trecut tu! Amarita aia de infirmiera cred ca nu stia diferenta dintre echograf si radiolog, de aceea te-a bagat unde i s-a parut mai bine..Doamne,atita ignoranta...ma gindesc cu groaza la ce s-ar fi intimplat daca tu nu erai pe faza. Foarte bine ca i-ai spus dr., sa le faca un instructaj si sa stie idioatele unde trebuie sa se duca cu pacientii, nu sa-i nenoroceasca, ca spaga stiu sa ceara si au pretentii mari!
Hai, sa te faci bine si sa vii curind acasa cu bebelasul tau. Ma bucur ca ti-este mai bine,te asteptam pe forum alaturi de noi( desi sa stii ca in gind, tu esti alaturi de noi).
Bic, mai zi-mi ca-mi prinde bine! Well, tu stii ca educatia si conceptiile de acasa vor fi cu tine pina la moarte(nu la toata lumea, dar la mine functioneaza). Vreau sa ramin fidela traditiilor, obiceiurilor noastre dar sper sa ma mai destept si sa mai fur si din obiceiurile lor si sa nu mai fiu asa de formala, sa fiu mai degajata.
Cristina m-ai facut sa rad cu sarmaluta...soacra ta a fost pe faza si v-a respectat dorinta, a mea este mai incapatinata si se uita strimb cind ii spun ca nu o sa-mi tin copilul infasurat strins (ea de altfel, mi-a sugerat ca de la 4 luni sa-l pun la olitza ca sa se invetze!!!!! norocul meu ca nu o sa fie aici cind voi naste, ca altfel, nu stiu cite dispute se mai incingeau pe tema cresterii copilului, si ea ar fi avut drept de cauza, ca doar a crescut 4 copiii mari cat bradul..)
Maine nu mai intru pe forum - din pacate- fiindca dimineata plecam la cabana,unde se va lasa cu sacrificarea unui purcel la bbq (saracul!). De abia astept sa admir apusul ( ca rasaritul nu-l prea apuc, ma trezesc mai tarziu) sa ma balacesc si sa citesc.
Celor din Romania va doresc un somn dulce si americancelor o seara buna!
Pupicei dragutzei,

Ina si fluturasa cea cuminte 20+ ( maine 22!!!!!!!!!!!!!!!) Ura!!!!

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput