Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pai ,cred ca cineva binevoitor a creeat un nou subiect si ne-a mutat aici mesajele, caci eram deja pe la pg.11 la cel anterior, asa ca-i "de bine"... Multam'fain celei care a facut-o!

Ina

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor!
Ina, prezent!
Asta seara nu am prea stat pe forum ca mi-am prins urechile cautand pe net in codul muncii la frantzuji date despre munca de noapte. Azi am avut o discutie cu sefa de personal care nu mi-a placut deloc, adica firma imi face o favoare ca nu ma mai pune de noapte in august ( cand zic nopate ma refer la un orar pana la ora 23), dar ca degeaba am reclamat eu ca ei nu sunt obligati! Asa ca eu caut de zor pt ca as putea jura ca undeva am citit ca nu au dreptul sa ma puna sa lucrez dupa ora 21h! In fine, parca mi-a lasat un gust amar ( ma gandesc ca o statistica, in 2 ani de munca aici nu am lipsit sau intarziat nici macar o secunda - iar colegii incerca sa imi explice ca ar trebui sa profit un pic de legea franceza si sa ma "fac" din cand in cand bolnava insa nu pot si gata)...si cand colo cu tupeu mi se zice ca mi se face o favoare...haida de sa fim seriosi!

In rest tot nu m-am lasat si in seara asta am facut o ciorbitza de perisoare super buna - asa zice al meu sotior

Pupici cu sclipici si...noapte buna!



Alina 23+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina, cred ca peste tot in lume exista legi (daca nu, ar trebui sa existe)care sa protejeze gravidutzele;aici am auzit ca sint, dar nu prea m-au interesat ca nu-i cazul la mine. Foarte bine sa cauti, sa-i trintesti legea in fata, sa nu creada ca te favorizeaza si ca trebuie sa le ramai datoare cu ceva. Am prietene gravidutze ai caror sefi au fost foarte reticenti la perioada lor de gravidie si le-au facut mizerii (ca, de ce atitea programari la dr. - aici te cheama o data pe luna si normal ca trebuie sa te duci in timpul orelor de servici ,au program 8-16,15 - ca,ce-i cu cele 5 minute intarziate dimineata, ce daca au stari proaste, astea nu au nimic de-a face cu orele de program, s.a.m.d. Si erau si ei tati la rindul lor...
Him, nu am mai mincat ciorbita de perisoare de nu mai stiu...mi-ai facut pofta!Si fiindca ti-am ramas datoare cu o reteta de salata:
Salata de morcovi:3-4 morcovi + o ceapa se dau prin razatoarea mare,se amesteca si se pun intr-o salatiera, se adauga sare, piper, ulei, zeama de lamaie,se garniseste cu ardei gras taiat fasii, maslinute si frunze de patrunjel verde. Pofta buna! .

Maine este ultima ta zi de munca si apoi intri in co din cite am inteles, nu? Concediu placut si linistit!

Pupicei,

Ina si fluturasa 20+



Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

alina-ce prost e sa ai sefi ca astia...

eu am avut sefi draguti cat am lucrat (ERam gravida cu Lia) dar regulile companiei erau asa cah ca trebuia sa recuperez diminetele care le petreceam la doctor...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Salutare fetele!

Dienuta bine ai revenit de la mare,ma bucur ca v-ati simtit bine si ca bebe nu ti-a facut nici un fel de problema!
Fetelor ieri am reusit sa-mi fac programare la un eco la o clinica privata din oras...asa ca poate luni vin si eu cu marea veste..ca nu mai aveam rabdare sa astept pana la sf. lui august cand se intoarce dr. meu din concediu...numai sa stea bebe intr-o pozitie convenabila..Abia astept..am niste emotii cat casa...cel mai imp e sa-mi spuna ca e dezvoltat(a) normal.
Azi iar se intrevede o zi gra la servici ,dar printre picaturi o sa citesc tot..ca doar sunt dependenta de DC.
Va pup.


Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dienutza, ai ajuns pana la uma la hanul piratilor??? cum e?? care sunt taifele?? si sunt terase accesibile (pls exemple de preturi) pe-acolo?

Cristina 21+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza burtici!
anamari, tzi-am trimis un mesaj pe mail, ash vrea daca ai timp sa vb un pic, poate pe mail, sau pe mess, te rog, sunt un pic ingrijorata de infectzia urinara shi durerea de rinichi care a mai scazut in intensitate dar nu m-a lasat de tot... eu chiar ma gandeam ca mi-au pus ashtia greshit diagnosticul shi ca de fapt n-ash avea infectzie urinara ci altceva, la rinichi... nu shtiu ce sa cred shi deja m-am deprimat...
dienutza, tzi-am scris ieri pe mess, chiar ma gandeam la tine... ma bucur ca tzi-a priit la mare...
va pup
xandra, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Buna dimineata,
fetelor, cva rog azi din nou, pentru ca azi este ultima zi a teledonului pentru Sabina, fetita care la 6 luni are cancer. Imaginati-va ca la 6 luni o mogildeata in loc sa zimbeasca si sa creasaca in liniste face chimioterapie.
Teledonul nu costa decit 5 euro, nu este mult pentru o viata, va rog frumos, sa ne unim si de data asata si sa dam tel si astazi.
Nr este 0900.9000.50.
Nu merge decit de pr fix, va rog sa fim solidare in fata dureri si a dragostei.
Multumesc

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza fete dragi,
Uite Ina ca si dimineatza mai intru - cand voi, fetele de peste ocean probabil ca dormiti...
Imi savurez cafelutza cu voi! Chiar, credeti ca e grav ca am ramas cam la 2 cafele pe zi? Dr mi-a zis doar una insa deh, cu orarul meu de la servici nu poci...De ex, Ina, tu cum ai reusit sa te lasi?

Cat despre grija sefilor pt gravidutze de care vorbeam ieri seara, Ina, Anamari, eu nu vreau "amabilitatea" sau "dragalasenia" lor,ca doar sunt atatea legi aici care ne protejeaza pe noi gravi. Tocmai de aia nu vreau sa mi se arunce in ochi ca mi se fac favoritisme ca nu e deloc cazul! Pana acum eu a trebuit sa reclam, orar special ( de 7 ore cum zice legea), orar de zi, sa nu ma mai puna sa fac boardinguri ( lucrez la avioane dupa cum v-am zis) ca sa nu mai alerg atata, pauze mai dese, etc. Si toate astea sunt dreptul meu, scris negru pe alb in lege! Oricum azi o sa vorbesc si cu cei de la sindicat de la noi, ca nu mi se pare transparenta aplicarea legii in firma noastra

Salut si eu pe Cristina care a aparut mai tarzior!

Si pe Dienutza bronzata o salut...lasa ca de saptamana viitoare sunt si eu mai des la plaja!
Chiar voi ce stiti cu soarele asta, e daunator sau nu? Unii imi zic ca e bun pt bb - pt vit D- altii zic sa te feresti ca poate produce malformatii la bb? E adevarat? Ma refer la statul la soare in orele indicate, dimi si seara!

Va pupic si va urez o zi buna,



Alina 23+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna fetelor! Numele meu este Mihaela si sunt si eu o mamica de noiembrie-decembreie. Va urmaresc de la inceputul sarcinii dar nu m-am inscris pana acum pe listuta voastra. Asa ca va rog sa ma adaugati si pe mine la numarul mamicilor. Am 26 de ani, UM 27.02.2005, DPN 1 dec 2005, doctor Alexandru Filipescu, spitalul Elias.
Va multumesc si va pup dulce
Mihaela

Mergi la inceput