divort sau nu?
Raspunsuri - Pagina 3
alinaxeni spune:
WOW! cum ai putut sa rezisti?
Daca face al meu asa era vai de steaua lui.Dupa ce-i aduc tot ce vrea pipota lui sa ma si jicneasca? vai de mamicuta lui.
Cred ca barbatul tau are impresia ca te-a cam pus la zid,mamicuta e linga el,casa e pusa la punct,numai ca a uitat ca tu poti dovedi in orice trbunal ca totul a fost facut de tine si s-ar putea sa ramina el fara casa lu' mamica.Dca ajungeati la divort si aveai un avocat bunicel cred ca-i luai si izmenele dupa el.
Si acum ce o sa faceti? va mutati la anu si faci alte credite pt.casa si amenajare iar asta o sa-i ramana lu' mamica lui?
Trezestete.
alina
Darria spune:
cristinuca: uite o ideie - sa mearga cu tine, din cand in cand(cateva zile) sa vada cum muncesti - toata ziua, nu asa in vizita. Poate asa te va intelege si nu o sa mai aveti probleme.
idei nunta
Androix spune:
Imi pare bine ca ati stat de vorba si incerci mai intai varianta salvarii casniciei. Sper sa aveti un concediu departe de "fitilitori" si sa fiti si voi relaxati si sa va amintiti de vremurile frumoase din viata voastra. Va doresc din tot sufletul sa va vedeti la casa voastra.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
beatrix spune:
Draga mea,
ma bucur in primul rand ca ati discutat si vreti sa va salvati casnicia! o sa incerc sa-ti dau cateva sfaturi din propria experienta! si la noi diferenta este mare din pdv profesional si material, eu fiind cea superioara! diferenta este ca eu am totusi toata sustinerea sotului!
parerea mea este ca tu ai gresit ca nu l-ai implicat si pe el in diverse treburi! adica da-i responsabilitati! nu rezolva tu tot ca normal lui nu-i mai ramane nimic de facut daca faci tu! la noi, eu nu stiu ce inseamana sa platesc o factura, el e responsabil ca totul sa fie la zi (gaz, curent, telefon, internet....)! implica-l in treburile casnice si fa-i program cu copilul! chiar daca el zice ca nu se descurca, incurajeaza-l, sustine-l si chiar daca nu face perfect cum ai fi facut tu lauda-l! fa lista si trimite-l sa faca cumparaturile! daca tu faci curat el sa prepare mancare sau invers!
nu stiu cum sa zic, da-i senzatia ca nu stii ce te-ai face fara ajutorul lui! arata-i ca ai nevoie de el!
sper sa te fi ajutat cu ceva!
numai bine va doresc,
melania
Perseverenta genereaza succesul!