divort sau nu?
Raspunsuri - Pagina 2
RaluD spune:
Cunosc un caz din asta.
Dupa jigniri, sotul a trecut la batai...
Ea a rabdat si rabda pentru copii, iar el nu s-a potolit nici la 50 de ani.
Lui nu-i convine ca ea sa renunte la servici, ca nu asta e, de fapt, problema. Au nevoie de banii aia si el stie.
Cred ca fetele au dreptate, cineva il fitileaza, si nu o data, ci constant. Poate a intrat intr-un anturaj nasol la serviciu, poate de vina e ma-sa.
La oamenii pe care ii cunosc eu, asa a inceput totul, cu niste fitiluri.
Spune-i ca daca nu inceteaza, il lasi.
O sa spuna ca aha, te duci la amant. Sa creada ce vrea, dar situatia asta trebuie sa inceteze, altfel se va inrautati si nu va vad bine nici pe tine, nici pe fetita ta. Meritati mai mult.
Bafta!
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
tinatache spune:
Eu as vinde tot, as achita creditele si l-as lasa cum l-a lasat ma-sa: cu poponeatza goala
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
Carmi spune:
Dar, exceptand crizele lui paralele cu realitatea, se poate
discuta si serios cu el? Ai incercat sa afli de fapt ce doreste?
I-ar fi mai bine daca ai sta acasa? E suficient de bine platit sa
intretina casa, sa plateasca creditele, etc? Poate ar fi o solutie
sa-l prinzi cand e mai calm si sa incerci sa discuti la obiect cu el.
Eu iti doresc succes.
alex1971 spune:
Din cite ai scris pe aici cred ca esti o femeie puternica,care sigur te-ai putea descurca fara el,dar el fara tine nu.Da-i papuci nu te mai lasa chinuita de el.Daca nu te poti relaxa in casa in care ai muncit pt ca el te jigneste atunci tebuiee sa pui capat acestui cosmar.UN SUT IN FUND INSEAMNA UN PAS INAINTE.
Eliza5 spune:
Cristinuca, probabil o sa divortati si atunci o sa-si dea seama ce-a pierdut si o sa te implore sa te intorci si o sa planga si o sa zica ca se sinucide. Si s-ar putea sa te intorci la el. O sa zici ca ma gandesc prea departe dar de obicei cei care se simt inferiori nevestelor au totusi o dependenta si o admiratie secreta fata de ele dar nu-si dau seama decat atunci cand le pierd. Am trecut si eu prin asta dar nu eram casatoriti..
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Lona spune:
Ia-ti un concediu, iar lui spune-i ca te-ai hotarat sa renunti la slujba, daca de asta depinde linistea familiei voastre. Si dupa o saptamana, cand vin scadentele la facturile la utilitati, cand se goleste frigiderul, cand fetei ii trebuie ceva uite-te senin la el, da din umeri, si cere-i sa rezolve problemele, doar e barbat si se descurca!
Dupa o vreme scurta, nu cred ca te va mai considera o c......, ci se va dispretui pe el insusi, va realiza ca este un incapabil profesional, si poate va incerca sa faca ceva mai bun si pentru el. Poate va intelege atunci efortul tau. Asa, daca l-ai obisnui sa muncesti fara sa te plangi, sa aduni bani in secret ca sa-i faci lui bucurii (ma rog, eu asta nu prea inteleg), sigur ca are impresia ca asa este firesc. Schimba situatia, poate se trezeste.
anne`mary spune:
ma alatur celor care considera ca cea mai buna solutie este despartirea in fapt si poate si in drept. desi nu sunt casatorita stau si ma intreb daca nu ai sprijinul si intelegerea sotului, atunci de la cine? ca doar si el beneficiaza de pe urma schimbarii locului tau de munca. in loc sa fie mandru de tine el arunca cu pietre in tine. si daca doamne AJUTA/fereste o sa fi promovata ce o sa se intample atunci? nu vreau sa ma gandesc ca de la vorbe se paote ajunge la lovituri ca atunci ar fi grav.
consider, de asemenea, ca te trage in jos si ca te desconsidera.
ma gandesc si la copil...ce gandeste ea daca il aude pe tata facand-o pe mama curva?
ca si alex cred ca ai sa te descurci de minune fara el dar pe el fara tine o sa-l manance cainii.
norocoasa esti ca ai mama care te-ar putea ajuta sa te pui pe picioare. asa o sa fi linistita, o sa te concentrezi asupra copilei si asupra atributiilor, poate chiar ai sa fi avansata, o sa cunosti pe cineva care sa aprecieze ce faci etc.
referitor la ideea "sufar pt copil" nu o impartasesc. sincer cred ca decat cu un asemenea tata mai bine fara. mai ales ca ai o fetita care poate mai tarziu o sa fie tot o curva ca mama, in conceptia lui.
dar acum depinde numai de tine. decizia iti apartine 100%. poate o sa-si revina ..dar tu ai sa-ti revii? ai sa treci cu vederea ca te-a facut curva? eu una nu as accepta.
sanatate si numai succese pe plan profesional (ca sa crape pipota in el de ciuda)
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI
Androix spune:
Te afli intr-o situatie foarte grea. Capul sus!
El se poarta asa din cauza ca iti este inferior dpdv profesional si financiar. Ce as face eu in locul tau: daca inca mai exista iubire intre voi si putere in tine ca sa-l ierti pentru jignirile si scandalurile facute, zic sa incerci sa salvezi ce sa poate salva. De dragul tau, al copilului, al vostru si al amintirilor fericite (ca trebuie sa fi avut si perioade fericite). Vorbeste cu el, cred ca numai asa poti afla ce sau cine este de fapt in spatele purtarii lui. Intreaba-l si pe el ce vrea? Sa stai acasa si sa plateasca cine creditele, el? DIn banii de becuri, la stat? Sa fim seriosi!
Daca ajungi la divort te sfatuiesc sa ceri ajutorul unui avocat specializat in partaj. Asta ca sa vezi cu ce te poti alege din munca ta. In nici un caz nu pleca de acasa! Daca indrazneste sa te loveasca, fa plangere la politie, ai grija sa fie inregistrata (sa primesti numar de inregistrare), daca se lasa cu semne sau spitalizare (Doamne fereste!) nu ezita sa scoti certificat medico-legal. Stiu ca suna sinistru si nu vrei sa te gandesti la aspectele astea dar din pacate daca se ajunge acolo trebuie sa fii practica.
Ai grija de tine, sa ne tii la curent.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
laurajr spune:
eu nu te-as sfatui sa il parasesti ca si noua daca ni s-ar ridica profesional barbatii nu ne-ar conveni sa ne lase ...
da implica-l in gospodarie, sa nu mai frece motanu pana vii , sa faca piata, sa bage rufele la spalat, sa le agate, sa si calce mai usoare ...si daca maraie ca rad tovarasii de el, sa-i zici sa vina tovarasii sa-i plateasca facturile, sa-i faca mancare si alte alea .
Daca nici asa nu merge, treaba e nasoala .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
cristinuca spune:
Dragele mele
imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa mai itnru pe forum insa am avut multe probleme cu masini ajunse in ZL sau nu si am fost mai tot timpul plecata de la birou
va multumesc ca sunteti alaturi de mine si de necazul meu, va simt aproape pentru ca stiu ca mi-ati vorbit din suflet sau din experienta proprie, poate ca in viata mea nu am foarte multi prieteni insa aici pe forum am foarte multi prieteni (chiar si ei "virtuali")
Am incercat sa discutam la rece si am ajuns la o concluzie, pana la anul in mai ne vom muta in casa noastra, doua-trei camere, bucatarie, baie, constructie proprie
insa aveti cuvantul meu de onoara ca in momentul in care voi pleca din casa in care stau acum voi lua si ultimul fir de atata care a fost produs de manuta si banutii mei.
si sa stiti ca asa voi face.
Sper ca pana atunci si Mihai sa isi schimbe atitudinea fata de mine, deja incearca insa este la stadiul de incercare, nu ma pot pronunta. Poate vacanta/concediul ne v-a aduce ceva in plus
oricum va voi tine la curent
va pup si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine
2 ani si opt luni