Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru

Elyanne eu sunt de acord sa scoatem DPN-ul din listuta, nu cred ca e relevant...
dar... in acelasi timp mai pun o data intrebarea... nu ati vrea sa punem luna (macar, daca nu data) cand au aparut primii dintisori? sau macar cand au inceput copilasii sa mearga???

depinde ce intelegeti prin "mers"...daca isi face si al meu vant cu premergatorul si apoi ridica picioarele, se pune?
eu propun scoaterea cuvantului "dintisori", sa ramana doar iepurasii...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Nu, Herra, m-am referit cand merg singuri... asa ca Giulia si Alexandra a lui Naty

:) e bine sa scoatem si cuvantul dintisori... eu stiu...
sanatate si

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

quote:
Originally posted by loreema24

quote:
Originally posted by danina

Lorema ia vezi acum daca poti sa le deschizi se pare ca au fost probleme cu webshots-ul.

Nu merge!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Ba de la mine merg nu stiu de ce nu se vad la tine poate le vezi pana la urma.

Diuta mea face asa, ca tot e vorba de noi giumbuslucuri: face bravo,ura, pa, danseaza si o bate pe mumasa cand nu ii convine ceva dar a bate e putin spus ca imi da cate una de vad stele verzi si deocamdata ii permit dar se ingroasa gluma. Mai zice prutu brrr adica la plimbare, cand vrea apa zice in soapta si cere papa si ne da si pup cand are ea chef.

Fug ca am de lucru acum.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Sorin Alexandru

Elisa Nicola

Iulia Maria

Alma Bianca Aimee

Lia Marie

Feteleeeee, a zis Tudor mama, si nu o data, de maimulte ori in cursul zilei de azi.

Cat despre sticluta de medicament, Nurofenul eu il dau chiar daca este deschisa de o luna. Binenteles ca Debridatul, si Zinatul, fiind pudre, dupa dizolvare, nu se mai pot pastra. Si de regula, eu ma uit pe prospect, daca nu scrie nimic este in regula, il dau si mai tarziu.

Eu pe cap, il spal cam de 2 ori pe saptamana, si asta de cand era micut, poate si din cauza parului lung, dar eu zic ca este suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Mihaela73 am vazut pozele, tare frumoasa bebelina ta. Si ce seama in albumul primele zile cu Tudor al meu, in primele luni!!! tare bine seamana, si tot cu paru' lung.

http://community.webshots.com/user/sslavu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by danina

Ba de la mine merg nu stiu de ce nu se vad la tine poate le vezi pana la urma.

Am spus... si de la mine merge, am vazut pozele, deci cred ca e de la Ramona, nu de la webshots...

In leg. cu lista... scot DPN si scot "dintisori"... vedem cum arata... Salvez si lista veche in cazul in care nu va place.
Legat de trecut ziua de cand merg e mai complicat pt. ca depinde de ce intelege ficare prin mers. Elena merge sustinuta, dar nu stiu de cand... pentru ca nu s-a intamplat brusc si dintr-o data...

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Nu sustinut, si nici cu premergator. Cand merg singuri!!!

Sanatate si

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu sunt de acord cu orice schimbare in listuta( ce mi-e mie cind nu eu fac schimbarile)

Am vorbit cu dr nostru ortoped si mergem miine sa schimbe ghipsul. E cam repede, ca au trecut decit 2,5 saptamini si nu am schimbat niciodata mai devreme de 4 saptamini. Dar el pleaca in concediu si vrea sa il schimbe inainte de a pleca, ca sa nu stea prea mult cu acest ghips pina se intoarce el si sa nu fie nevoie sa il schimbe altcineva, stiti cum e, fiecare cu treaba lui, stie cel mai bine ce e de facut...

Of, tare m-am saturat de atitea anestezii si radiografii...

Daca imi zice si data asta: inca 3-4 luni ma urc pe pereti... Data trecuta i-am zis ca de fiecare data ne zice asa. El a zis ca spune ce vede la momentul respectiv pe radiografii. Adevarul e ca si noi vedem ca inca nu e finalizat, asa ca ne ramine sa ne rugam la Dumnezeu sa se miluiasca de Amelia si sa o scape de ghips...

Sanatate multa la toti bebicii.

Eu sunt iar cam indispusa, nu stiu exact, cred ca din cauza "musafirilor lunari in rosu"
va pupic, venim miine cu noutati.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am uitat: am vazut pozele cu Diana Daninei, super poze, mi-a placut mult poza cu funduletul verisoarei Dianei si m-a amuzat intr-o poza de la piscina cum toti cei din jur se uitau la voi, cred ca era vesel acolo.
Oricum am vazut ca iera ft fericita.

Si fetita ta, MIHAELA este super frumusica, scumpa foc.
Daca reusesc vreau sa mai vad niste poze, ca tare draguti sunt

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Lilia sa speram ca mult a fost, putin mai este.

Alex a dat azi o barbie de biblioteca de am crezut ca si-a crapat osul. A plans de s-a inecat, nu mai avea aer. A ramas cu o urma rosie care maine va fi violet. Nu m-a lasat sa-i pun compresa cu apa rece. Bine ca s-a oprit relativ repede din plans dar intensitatea m-a speriat. Si tocmai citisem cum un baietel de un an jumate s-a lovit destul de rau cu o jucarie. O sa avem de suferit cu loviturile astea pana la 2-3 ani.

Am inceput s-o duc in parculetz si s-o dau pe leagan. Ii place foarte mult. Azi am incercat si un topogan micutz dar nu prea si-a dat ea seama ca poate fi distractiv.

Nu mai sta in carutz mai mult de o ora si nu putem pleca la plimbare la distanta de casa. Incepe sa planga incet-incet, apoi in hohote, ii curg lacrimile, i se inrosesc ochii si trebuie s-o iau in brate. Ce mai suspina.....Zilele trecute a aruncat palariutza din cap, noi n-am observat (cred ca eram pe trecerea de pietoni) si am pierdut-o. Imi pare rau si acum cand ma gandesc ca era faina si nu mai am de unde sa cumpar. Ei nu-i place nimic pe cap, nici cu babetica nu sta o scoate imediat, nu suporta sa o sterg la gura....nu sta o clipa locului, fuge in 4 labe dupa pisica sa puna mana pe ea, daca nu se duce la priza, daca nu la o veioza care sta pe covor, daca nu gaseste ea o scama de mancat pe covor...nu stiu cu cine seamana ca noi suntem mai molcomi.

Va pup.
Si va doresc bb-i cuminti.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput