Buna fetelor,
AM si eu o intrebare: azi mi-am luat rezultatele la analiza.
Nr leucocitelor, desi in intervalul denumit normal, este un pic mai ridicat decat cel din analizele precedente. Luni voi lua si rezultatul la sumarul de urina, dar pana atunci v-as intreba daca stiti in cazul vostru rezultatul la urocultura sa fi fost asociat cu o crestere a nr de leucocite, si cam care erau valorile. Si apoi, urocultura = analiza sumar de urina?!(mie medicul doar asta mi-a dat sa fac).
Va intreb toate acestea pentru ca eu am programare din nou la medic de abia peste 3 saptamani, asa ca mi-ar prinde bine o parere. In ultimul timp, din cand in cand, am ceva usturimi la urinat si ma gandesc ca este mai bine sa fiu precauta, mai ales ca, dupa cum spuneti si voi, nu este de joaca cu aceste infectii.
Multumesc,
Adriana
5+
Bebe strumf
Poze
Xandra eu nu am avut dureri de rinichi deci nu stiu ce sa-ti zic..Adriana daca tin eu minte, cred ca si mie mi-au iesit leucocite cam multe in analiza de urina...deci infectie urinara..dar urocultura nu este egal cu sumar de urina, la urocultura identifica bacteria si prin antiobiograma vede la ce este sensibila!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Xandra, incearca si ceaiul de codite de cirese , este adjuvant in infectiile urinare. Cam trei cani de ceai pe zi. Incercarea moarte nu are.
Mandy, si bebe azi 25