infectie urinara

infectie urinara | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

neata fetele!
sunt si eu o burtica de 21 saptamani si ma confrunt cu aceasta problema: infectia urinara...
fac injectii cu ampicilina, la recomandarea medicului, si sper ca dupa clasicul tratament de 5 zile sa-mi treaca.
voiam sa va intreb, ati trecut prin asa ceva? este bb afectat? doctorul mi-a zis ca nu...
astept sfaturi si pareri
va pup
xandra, 21+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu am avut infectie urinara..enterobacter descoperita la 11 sapt...la 12 sapt am urmat 5 zile de tratament cu Augmentin de 625 mg. la 8 ore..doctorul Tutunaru mi-a zis ca bebe nu e afectat de acest antibiotic, asa ca am urmat tratamentul! Ce ti-a iesit la antibiograma? Este sigur sesibila infectia la ampicilina..a mea nu era..numai la Augmentin care e mai tare ca ampicilina..ti-ai facut urocultura?

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Nu am avut infectie urinara ci cu streptococ de grup B si am luat antibiotic; imi daduse tot Augmentin dar pana la urma am luat Ospamox; a fost ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

nu mi-am facut antibiograma, mi-am facut la urgentza analiza de urina shi am trecut pe tratament...
in principiu ar tb sa raspund la ampicilina, pt ca nu prea am luat medicamente la viatza mea...
xandra, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Am avut infectie urinara cu ESCH colii (>100.000) si am facut tratament cu Augmentin 625 timp de 5 zile, 2/zi. Am refacut luni urocultura, nu mi-a trecut de tot, dar bacilii s-au imputinat simtitor( <25.000) si nu cred ca mai este pericolul de a declansa nasterea. Bebelul nu este afectat de infectia urinara.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna!

Eu tocmai sunt sub tratament cu Ampicilina, de vreo 5 zile, mai am inca 5. Mi-a dat 10 zile de tratament, oral e adevarat, tot pentru infectie urinara.

Se mai intampla!

Claudia, Matei (15.12.2003) si bb din burtica +32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, daca vreti sa scapati definitiv de infectia urinara, luati un vaccin care se cheama Urovaxom, o pastila rosie care se ia in ifecare dimineata timp de 3 luni. e cam scump, dar apoi nu va mai imbolnaviti de asa ceva niciodata, cel putin cu microbul Coli.
nu stiu daca e bun si pt gravide.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

rezistenta germenilor a scazut in .ro din cauza, in principal, administrarii aiurea a mwedicamentelor.
ia Monural, doza unica. e un medicament pe care-l nu-l stiu toti si d-aia n-au apucat sa-l foloseasca alandala. inca...
e recomandabil sigur la gravide. gasesti recomandarea in cartea lui Vladareanu (seful de clinica pe gineco la Elias)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Xandra28 la urocultura daca iti gaseste infectie iti lucreaza si antibiograma...de exemplu enterobacterul meu era rezistent la ampicilina, esti sigura ca este sensibil la tine la ampicilina, daca nu ai facut antibiograma? Ca altfel, degeaba iei ampicilina, daca trebuie ceva mai tare, cum a trebuit la mine!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

tot eu... inca o intrebare... e oare posibil ca intr-a patra zi de antibiotic durerea de rinichi sa nu-mi dispara complet? adica nu e ca la inceput, cu crize, sa nu pot sa respir de durere, dar ma mai tzine asha, noaptea shi dimineatza cand ma trezesc pana pe la vreo 10--, shi radiaza un pic shi in fatza... pana acum poate ash fi crezut ca ma doare un ovar, sau apendicele, dar acum e clar, e rinichiul...
ofofof
xandra, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Draga Xandra si eu am avut infectie urinara la 10 saptamani si am luat Augmentin de 1g timp de 10 zile cate doua pe zi. Dupa ce am terminat infectia a revenit dar infectia a revenit de aceasta dat am avut pseudomonas cumulat cu piatra la rinichi si nu au gasit un tratament adecvat sarcinii. La urmatoarea antibiograma mi-a iesit E-coli si in final au gasit un antibiotic injectabil, ceftriaxona, care si-a facut efectul. In tot acest timp am avut crize groaznice dar au trecut. Am mai baut ceai de coada calului si flori de soc si peste 3 l de lichide. Acum sunt in saptamana 21 si ma simt bine. Sper sa nu mai am probleme. Copilul este foarte bine, mai mare cu vreo doua saptamani decat varsta sarcinii deci toate antibioticele nu l-au afectat. Asa ca fi optimista si ai incredere in deoctorul tau.
Mihaela 21

Mergi la inceput