Iluzie Optica???
mi se intampla in ultimile 2 saptamani sa mi se para ca vad soareci. peste tot, in casa, la serviciu, pe strada..cand deschid o usa...etc
ce poate fi chestia asta? o fi oboseala? probleme cu ochii nu am
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Raspunsuri
Ana68 spune:
Mirela,in popor se spune ca atunci cand visezi soareci inseamna ca ramai insarcinata....
Chiar nu stiu altceva....Poate ca intradevar esti obosita....Ia-ti o pauza si relaxeaza-te!
Iti doresc tot binele din lume!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
MirelaV spune:
problema e k nu visez...mi se pare k ii vad cand sunt treaza..merg pe strada..sunt la serviciu..etc
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
light spune:
Eu m-am trezit odata cu un soricel intr-o punga cu paine, cand eram la servici si in perioada aia tot soareci vedeam. Asta cred ca din cauza sperieturii. Insa daca la tine nu a fost nici o sperietura, mai bine mergi la un medic.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
gabirus spune:
Eu zic ca aceasta problema nu trebuie sub nici o forma ignorata.
Sa analizam mai intai ce semnifica soarecele: este o mica rozatoare care face paguba.
In psihismul tau, soarecele este simbolul unor temeri, ganduri sau mici necazuri exterioare care te "rod", iti fac rau, dar le alungi, le ascunzi "sub pres" si de aceea au luat calea inconstientului si se manifesta sub aceasta forma. Faptul ca au devenit vizibile inseamna ca psihicul tau nu le mai poate ignora.
Trebuie deci in primul rand sa analizezi: de unde vin aceste temeri care te rod, aceste mici necazuri? care este cauza lor? Incearca sa le constientizezi. Te avertizez ca nu va fi usor, caci e clar ca ele sunt inconstiente din cauza faptului ca nu ai vrut sa le infrunti pana acum.
Sa ne povestesti neaparat la ce concluzie ai ajuns.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
MirelaV spune:
grea incercare. mie imi e teama de soareci..gandaci..broaste
nush daca neaparat teama..cat scarba...
MirelaV
pupicei pe burticei
gabirus spune:
Pai Mirela, singura ti-ai raspuns: e clar acum ca este vorba despre temeri care te "rod" si care se manifesta acum deja vizibil. Inseamna ca sunt acute problemele care nu iti dau pace.
Doar tu singura poti sa iti dai seama despre ce este vorba.
Ai incredere in tine.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
relyana spune:
Mirela, cand ai spus ca ti se pare ca vezi soareci, la ce te-ai referit? Adica este o umbra, o idee? ca presupun ca nu vezi chiar o forma ce pare soarece. Oricum, daca spui ca "ti se pare", eu cred ca nu e ceva grav. Relaxeaza-te si roaga=te, asta iti mai indeparteaza temerile, poate e o dispozitie proasta de moment, datorata oboselii sau cine stie caror evenimente stresante.
MirelaV spune:
nu vad forma soarecelui..vad o umbra care se deplaseaza repede si asociez eu imaginea cu soarecele..probabil..de teama
MirelaV
pupicei pe burticei
Avalon spune:
Parerea mea ca ar trebui sa consulti un psiholog, nu e in regula ceea ce ti se intampla...
MirelaV spune:
inainte de toate, o sa incerc sa ma odihnesc..decid dupa. nu cred k e cazul de psiholog..inca imi mai pot rezolva singura prb
MirelaV
pupicei pe burticei