Iluzie Optica???
Raspunsuri - Pagina 2
Anderra spune:
Buna fetelor,
Citesc acest subiect de cand a fost initiat de Mirela ..dar am stat pe margine preferand doar sa citesc cele scrise de fete..iar cuvintele scrise de gabirus m'au pus pe ganduri...
La mine problema e alta ... si poate gasiti si in ceea ce ma priveste o explicatie .... de vreo 2 saptamani .. mi se intampla numai la locul de munca sa vad , de cateva ori pe zi , chipul uni baiat, a unui barbat tanar ... in diverse locuri ,pe holuri sau in birouri imi apare chipul acestui baiat ,doar fata deci nu corpul e ca o holograma ..pentru cateva secunde ,destul de multe , vad fata acestui om, mereu acelasi chip. Nu am spus nimanui decat mamei care a spus ca e din cauza oboselii sau a framantarilor mele ca nu am o relatie stabila,un prieten si ca probabil frustratrile astea iau chipul unui barbat care mereu apare in diverse locuri ale biroului sau pe hol... mereu ma priveste si zambeste...
va rog sa nu radeti de mine .. si sa imi spuneti ce credeti voi ..
va pup,
Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Avalon spune:
E un chip cunoscut? E cineva din anturaj, din fostul anturaj sau vreo personalitate publica? Sau e cineva complet necunoscut?
Anderra spune:
Avalon, este un chip necunoscut, un tanar brunet care mereu surade,zambeste .. n'as putea spune ca mi'e frika atunci cand il vad.. prima data mi'a stat inima in loc pentru ca nu vad decat capul lui ,nu si trupul... ma gandeam ca e chipul unui fost angajat a carui amprenta energetica a ramas in acel loc (zic si eu, nu am studiat fenomenul)..dar eu lucrez acolo de un an jumatate ,de ce apare numai in ultimele doua saptamani???
Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred...
Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Avalon spune:
S-ar putea sa ai niste capacitati de care nu-ti dai seama, niste perceptii 'mai altfel' decat oamenii obisnuiti... Ai mai avut experiente asemanatoare pana acum? Vise, premonitii?
danna2002 spune:
spunea un prieten:
<<incearca sa controlezi tu starile nu sa te lasi stapanita de ele>>
deci..: in momentele in care vezi asa ceva uite te in alt loc.
asociaza imaginea lor cu ceva placut, in masura posibilitatilor.
noltic spune:
Draga Mirela V! In primul rand trebuie sa te odihnesti si sa te hranesti/hidratezi sanatos, eventual poti merge la un oftalmolog; apropo poti defini sensul miscarii umbrei si pozitionarea ei ? De la stanga la dreapta, invers, le vezi in fata, in stanga sau in dreapta? Se manifesta la lumina puternica, schimbare de lumina, clipesti mai des sau mai rar ? Chestia cu psihologul pica atata timp cat ai un somn bun. Daca nu ai si alte manifestari deosebite odihneste-te bine bine si daca vrei sa incerci, totusi, o vizita la medic alege oftalmologul. Mie mi se pare a fi o problema de vedere, ca temeri si fobii avem cu totii, dar nu se manifesta de la inceput in plina zi. Sanatate multa si sa ne tii la curent.
Cu respect,
Nick.
MirelaV spune:
da, recunosc ca-s obosita. viziunile astea nu au o directie anume .. le vad pur si simplu.
la oftalmolog nu e cazul..am fost.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori