Mamici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 3
Simonaci79 spune:
Dana- nu are de ce sa nu-i placa jucaria lui! E super! Se si balanseaza! Frumos de tot!
Irina - da, eram la chef inca!
Pe la 1 si ceva au plecat musafirii.
Anis - ma bucur ca te simti mai bine dar astept sa citesc tot ca vad ca predai stafeta si nu inteleg de ce, sper ca esti totusi bine!
Andre_ea - multumesc mult! Sper si eu pt tine sa nu ai nevoie de nr acela de tel! Despre calduri- eu stiu ca in sala de operatii e sigur rece rau si la terapie intensiva a zis dr ca e aer cond. In sala de nasteri nu stiu, dar banuiesc ca este. Cel putin sper, pt tine! Si iti spun din experienta ca bebeii vin cand vor ei nu cand ii programam noi! Si eu programasem iarna dar nu a fost sa fie!
Oana- sa-ti traiasca, felicitari pt cele 3 sapt! Multe inainte, sa fie sanatoasa si cumintica si papacioasa!
Mada- iti multumin mult de tot, si tie sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! Asa ne simtim si noi, exact cum descrii tu!
Irina- am vazut cand vine Radu acasa! Hai lasa, nu mai fii suparata, ca tu macar ai vazut marea! Si la anu' esti tot acolo si mergi de te saturi! Dar noi?
La noi a inceput pe la ora 3 sa ploua si a durat 15 min mai tare asa. Acum e cald de te topesti!
Gabi- imi pare rau ca nu ai dormit bine!
Kulta- hai, fruntea sus! Iar esti pesimista? Probabil vei depasi 38 sapt! Eu la inceput ma temeam ca nu voi depasi 30! Imi era tare teama! Aveam contractii si secretii, si uite acum - ma rog sa implinesc 39 fara o zi, ca sa se nasca bebe cand ne-a programat dr! Curaj ca va fi bine! (mai ales ca vine si mama ta luni si te mai ajuta) Tari de tot bancurile! Multumim! Si nu mai fii suparata ca nu fugim, suntem alaturi de tine, numai ca de obicei la alte ore!
Oriadam- eu nu mai ies deloc la plimare! Mai ales singura nu am curaj deloc, mi-e frica sa nu ma apuce pe drum! Ne mai scoate tati si pe noi de o aripa mai mult cu masina ca de mers nu prea mai pot. Eu nasc prin cezariana asa ca nu te pot ajuta cu exercitii. Stiu undeva unde se fac dar zici ca nu vrei sa iesi.
Deny- eu atat te rog: sa nu-mi cobesti mie (ca eu sunt cu baiat si am inteles ca ei sunt cu luna plina!) Vineri dimineatatb sa mergem la spital!
Si hai, fruntea sus ca te descurci tu!
Anda- ma bucur ca ia rezolvat cu lenjeria. Din fericire mai exista si oameni de treaba! Spor la cumparaturi!
Irina - plimbare placuta! Vezi ca unele Ice Tea-uri au cofeina! Asa am luat eu teapa ieri cu ala de la Lipton! Sa nu agiti prea tare fata! Te invidiez cu terasele alea de la mare. Trebuie sa fie super!
Katink- din fericire inca nu! O sa va pov cum a fost dupa ce termin de citit! Oricum, cu sperieturi! Si pe mine ma doare capul daca dorm mult! Ma bucur ca tu esti mai bine si nu-ti mai curge nimic!
Mamini- la mine cel putin nu exista dupa!
Vb de un subiect tabu! Nu stiu sa-ti raspund, sper sa nu fie grav la tine!
Trecem si noi la pag 9! Sper sa nu se incheie si cap asta pana termin ca nu mai pot!
Simona si Mario 38+
KULTA spune:
Simona, esti tare draguta. Parca vad ca daca trec de 36 merg mai mult de 38
. Cred ca ne creem stress de care n-avem nevoie dar nu putem sa nu ne ingrijoram, nu?
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Simona..n-am predat stafeta.Azi fiindca nu am intrat decat f tarziu, a deschis Katink alt capitol.Urmatorul eu il deschid si urmatorul..pana nasc
.E doar oboseala de la nesomn,la mijloc atat tot.
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Simona, Anis e bine, nu a predat nici o stafeta ![]()
Pentru ca ajunsesem pe pagina 10 si ea nu a aparut, am deschis eu capitol nou pentru ca asa ne-am "vorbit" noi de mai demult
... Nu e primul capitol pe care il deschid eu ![]()
Dar nu scapa Anis asa usor, o tinem aici pana la termen, la datorie!! 
Ma bucur sa aud ca esti bine dupa petrecerea de aseara, dar ati petrecut nu gluma, pana la 1 noaptea zici ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
irinabungau spune:
Ce-mi faceti voi mie... trebuie sa stau cate o ora sa c itesc tot ce ati scris ca sa fiu la curent!!!!
Eu am fost prin oras, m-am hotarat sa umblu putin mai mult pentru ca am asa o stare de amorteala si lene de nu ma recunosc!!! Si asta este numai din cauza statului prea mult in casa!!
Oriadam, din cate imi amintesc dormeam bine si la 34 de saptamani, acum ma trezesc numai pentru o pauza de shushu si adorm inapoi!!
Cat despre exercitiile pregatitoare, nu te pot ajuta pentru ca eu fac cezariana si nu am voie efort... In schimb ies aproape zilnic din casa, imi schimba starea de spirit imediat o intalnire cu o prietena sau un window shopping...![]()
Anda, ce super ca ti-au schimbat lenjeria si ca iti place cea noua!!!
Deny, oau!! Ce aiurea!! Dar tu ce faceai la dra de familie? Ca eu doar imi luam o tensiune, imi scria concediul de maternitate si imi scria reteta compensata!! Si d-ra mea este plecata, dar a ramas asistenta!!!
Mamini, te credeam femeie serioasa... pai frumos iti shade??![]()
Iar vorbiti de funie in casa spanzuratului??? Oricum, am inteles ca sperma contine nu stiu ce substanta care provoaca contractii... asa stiam eu de la dr. meu care mi-a interzis cu desavarsire asemenea activitati...
Katink, si tu Brutus? Si ai mers pe blat... Lasa, mai bine, ca ne faceai pofta de nebunii ...
Emaimee, yuppyyyyy!!!! A venit broadbandul!!!!! Yuhu!!!! Am vazut pozele Oanei, este superba, are un zambet de ingeras!!! Mie mi se pare ca seamana la guritza cu tati...
Anis, chiar ma ingrijoram pe masura ce dadeam paginile si nu vedeam nici un semn de la tine... Ma bucur ca este doar oboseala si ca in rest esti bine. Sper sa te fi odihnit pana la urma cateva ore...
Ioana, la multi ani mamei tale!!! Andrei este tare scumpel, am vazut ultimele poze, este un dulce!!!
Emaimee si Ioana, pai da, bineinteles... la 13 kg ale voastre puse... e normal sa le dati jos usor!! Eu am pus 20 kg pana la ora asta!!!!
Dar le vin eu de hac!!
Simona, ma bucur ca esti ok dupa petrecerea de aseara!!!!!
Pupici la fete si bebici,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Katink 

AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Emaaimee- ce bine ca ai net acum! Bibi e o dulcica si o grasunica! Si ce frumos zambeste! Sa-ti traiasca! Nu pot sa-mi dau seama cu cine seamana! Sa mai creasca si ea un pic! Rudele oricum va stiu bine si va pot spune mai bin esi dupa gesturi, grimase, noi vedem doar poze. Oricum ,frumosa este! Sper sa nu aveti probleme si sa iasa bine la controale!
Mamini- ce memorie ai!
Eu uitasem de poveste! Si de vreo 2 luni parca m-am tampit de tot! Nu mai tin minte nimic si nu mai sunt in stare sa fac mare lucru! Katink, si tu la fel!
Ioana- distractie placuta, asteptam vesti! Sa ne spui cum a fost cu bebe frumos in vizita! La multi ani mamei tale- si chiar ca nici nu se vede ca ai nascut!
Hai ca am ajuns si eu la cap 73!
Simona si Mario 38+
Simonaci79 spune:
Ioana si Emaaimee- ce repede ati slabit! Bravo! Sper sa pot si eu!
Emaaimee- eu am cumparat si pompita si perie. Abia astept sa am la cine sa le fol (desi sper de pompita sa nu am nevoie, sau e nevoie oricum?) Spor la cumparaturi, vad ca deja ai trecut la jucarii!
Anis, ma bucur ca esti bine, sa nu ai probleme! Ma speriasem!
Mamini- acum ii citeam sotului ce mi-ai raspuns si zice ca a fost o sg data si el. Dar sigur nu scapa de acum si ar fi super daca ne-am putea intalni acolo! Si lasa ca nu ne suparam de cap tabu! Bravo voua!
Denisa- glumeam si eu! Oricum nu e o regula cu zodia!
Dana- da, sper din suflet, multumesc mult!
Simona si Mario 38+
Simonaci79 spune:
Fetelor, hai sa va pov acum cum a fost aseara!
Pe la 2 noaptea, m-am dus si eu la Wc (e a treia oara cand scriu ca tot dau din gresala CTRL+ESC in loc de ! si mi se sterge tot) si Stupoare!!! Am inceput sa pierd dopul! Si este de data asta sigur dop pt ca e alb-galbui transparent si gelatinos- se lipeste intre degete si se intinde si e taricel! Nu cantitate f mare dar de fiecare data cand ma duc la WC!!!
Asa ca am dormit vreo ora azi noapte, imi era si frica sa ma intorc si nici la pisu nu m-am ridicat de frica! E prima noapte cand nu ma duc! Sper sa nu iasa de tot si sa patesc si eu ca Oana! (Chiar la tine ma gandeam cand am vazut!) Sper sa mai stea pana vineri! Ma speriasem pt ca sotul bause, eu mancasem si bausem sampanie s nu stiu daca imi mai putea face anestezie generala! Si acum parca mi-e si frica sa mananc! Daca ma apuca? Sa mai stea cuminte si sa se nasca imediat dupa luna plina pe 22! Cand e si nenea dr la spital!
Mai era cineva care a tot pierdut din dop dar nu mai stiu cine.
Ma puteti ajuta va rog, sa stiu si eu cum a fost!
Hai ca v-am facut capul mare cu problemele mele cu nascutul! Cand o fi sa fie cum e mai bine! Va pup! Si daca nasc, va anunt eu! Nu scapati asa usor! Azi printez si eu lista cu tel sa o am la mine!
Va pupam, Simona si Mario 38+