Mamici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 2
mamini spune:
Simona, ai perfecta dreptate, sanatate sa aiba copilul,in rest educatia e importanta, caracterul se modeleaza. si rac sau leu, va fi copilul tau asa cum il cresti. si sper sa ajungi la Pitesti sa va plimbati in parc si in Trivale( acolo ai fost, in padure? e un schit frumos,dar si bancute si leagane si grota cu mici si bere rece... si Cornul Vinatorului- restaurant...o multime de chestii pt pitici si pt parinti, pt indragostiti si pt batrini)- mie mi-e tare dor de Pitesti si mi se pare un loc frumos sa cresti copilul, poate o sa ne intilnim la primavara, eu am de gind sa vin cu bombonica 2-3 luni pina cind se face mai cald si aici.
M
MirelaV spune:
Anis, ce-ai patit iubita?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Simonaci79 spune:
Anca- eu nu cred ca ar tb sa te ingrijorezi. Si eu am tot avut o secretie de ceva timp. Tot asa, tamponul umed tot timpul. Daca nu e colorat sau gelatinos, e ok!
Katink - bine ca e la termen. Dar lasa ca nu nasti tu asa curand! Mai stai tu macar o sapt!
Oana - multumesc mult! Chiar voiam sa te intreb cum a fost la tine cu dopul. Sper sa nu nasc pana vineri! Poate la mine nu se rupe apa asa repede! Sper si eu ce sa fac....
Irina- ma bucur ca te-ai linistit! Deci oricum sunteti destul de maricele, chiar si daca va nasteti acum! (2.600kg sunt ok din cate stiu eu) Dar e bine ca mai sta fata, sa o vada si tati al ei in burtik si sa fie acolo cand se naste! Cand vine Radu? O sa se mai si ingrase putin pana atunci! Sa vezi ce fetita mare o sa faci!
Adriana- sa vedem, cam Dede ar fi la rand, ca doar are 40 de sapt! Dar daca fetei ii place la mami in burtik!![]()
Sa-ti traiasca bebe, sa se faca mare! Mai aveti fix o sapt pana la 1 luna! Multe inainte! F dragut! Chiar, tu asa il culci imbracat? In maneca scurta? Nu stiu si eu cu ce-l voi imbraca! Help! Numai azi mai pot cumpara cate ceva! De ce mai am nevoie? Asa din experienta de proaspata mamica? Hainute ceva? Paturici? Cu ce il invelesti?
Adriana si Denisa - multumesc mult pt urari! (denisa, dar cu femeile rac ce ai?
- glumeam!)
Anca- si la mine face la fel, dar nu numai la fructe ci in generel la ce-mi place mie!
Mamini - asa este, ai mare dreptate cu sexul bebeilor!
Oana - dulcica foc Eva! Sa-ti traiasca si sa se faca mare si frumoasa! Si sa doarma mai mult sa te mai lase si pe tine sa te odihnesti!
Katink, ma bucur tare mult ca esti bine si ca te-ai mai linistit!
Dana- multumesc mult de tot!
Trec si eu la pag 5 (sper sa nu nasc pana termin!)
Simona si Mario 38+
corbioana spune:
Ema, Mamini nu ma plang doar ca vad eu ca e un trend mai la toate mamicile care alapteaza, ca avem pofta de mancare si ma tare tare sa nu ma apuce mancatul si sa ma ingras taman acum
deci va trebui sa ma abtin si o sa incerc sa mananc mai multe fructe si legume crude in speranta ca nu-i vor da colici ca doar de atsa mancn cu teama...
Ema eu i-am desfundat nasucul lui Andrei cu ser fiziologic pus cu pipeta cateva picaturi in fiecare nara si apoi cu o pompita de cauuciuc tip para i le-am aspirat si e f bine si usor desi ma temeam...Si eu i-am luat perie din par natural Nuk am gasit si e intr-adevar buna din ce am citit si eu pt masajul capusorului.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Ioana, eu nu zic decit felicitari, atit si sunt convinsa ca vei gasi un echilibru intre papat si alaptat(consuma aprox 500 de calorii pe zi, deci poti sa papi si sunt convinsa ca nu sari tu calul f tare) si acolo 2-3 kg puse, date...merg! e bine ca ai ce sa ii dai lui bebe sa pape si e important sa ai si in continuare.
M
Denisam spune:
Simona, nu am nimic cu femeie eRac, dar comparativ cu barbatii ele nu sunt cotate asa de bine prin carti, de ele imi place ca sunt dedicate familiei , si u uita ca incepind cu 30 de ani la noi se simte ascendentul, zodia conteaza mai putin

Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
KULTA spune:
Ioana, scumper bombonelul tau. Sa iti traiasca.
Simona, faci glumite cu noi?![]()
Emaaimee, am si pompita de muci care este foarte utila folosita doar cind e neaparat necesar si am si perie din par natural. E o incintare penru bebelusi aceasta perie. O recomand.Cit despre tampoane de sini, eu folosesc de unica folosinta.Sunt mai igienice.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
ursuletulpanda2005 spune:
Buna fetele!
Pana acum am citit la voi :-)
Kulta imi place asa de mult cand esti optimista! Mai ai un pic de tot pana vin ajutoarele si o sa vezi ca te linistesti. Desi, in primele zile cred ca o sa fie un pic stresant. Atatea de povestit si de facut ... Dar e bine ca poti sta si tu linnistita.
Simona, deci ai trecut si pragul asta psihologic. Cadoul de ziua ta vine un pic mai incolo, asa cum iti doresti. Copil cuminte si ascultator, ce mai!
Oana, Aidan si Andrei sunteti tare frumusei si fotogenici! Nu stiu cat le suparati pe mamici, dar n-au de ce sa se planga fiindca au copii super!
Noi suntem ok! Ne rostogolim prin casa si am cam lenevit de dimineatza.
Aseara am calcat tot ce inseamna scutecele, paturici, cearceafuri, invelitori de saltea, aparatori si prosoape. Mai avem hainutzele propriu-zise. Dar mai pe seara ca poate se mai racoreste.A! Si am constatat ca nu am cumparat nici o bavetica. Trebuie sa "recuperez".
Si nu gasesc aici la ecologistii astia un burete natural (de mare). Au numai plastic, ca cica cei naturali sunt "ocrotiti". Alta belea!
Katink, nu te-am uitat cu prajitura dar nici pana in ziua de astazi n-am incercat-o. Parca e un facut: tot timpul apare cate ceva si nu ma mai apuc de ea...:-(
danaB +
POOH 38+
anis spune:
Fetelor
multi ,pt ca v-ati facut griji in privinta mea...
Pur si simplu sunt f obosita de 4 zile sufar de nesomn..azi noaptea am dormit 3 ore ,iar azi desi am bantuit numai prin pat..de abia am reusit sa adorm 1 ora!!!!!!
M-a dat rau de tot peste cap nesomnul asta...nu mai am chef de nimik..parca as fi o planta...
Sper sa imi revin repede!
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Dana, vad ca stai bine la capitolul pregatiri. Eu ieri am pregatit paturul pentru bb Sebi si mi-am terminat bagajul de spital. Stiu ca va fi putin obositor in primele zile dar nu se compara cu ce "trag" acum
.
Pupic tie si la burtik.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"