Mamici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irinuca mamii, te tii de party-uri si tu mai ai putin si nasti?
Somn usor.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, tinem pumnii pt miine! si sper sa gasiti casa buna si frumoasa la pret decent!Danutza ce face?

noi am fost in vizita la niste prieteni care au fetita si ne-au dat 2 saci de hainute si sterilizator, scaunel de masina. nu stiu cum sa ma revansez...
in rest...ok, nimic special.
M

Mergi la inceput

Mamini, multumim. Avem nevoie de toata bafta din lume. Danuta din fericire azi n-a "iesit" decit o data si atunci nu foarte moale. Sper sa treaca.
Ma bucur pentru ce-ai primit, sunt foarte scumpe toate si ai sa vezi cit de mult te scuteste de cumparat. Am primit si eu de la o prietena cite ceva dar nu chiar asa multe. Esti norocoasa, las' sa aiba printesuca de toate ca nu strica.
Ai citit la "Discutii generale" faza cu posibilul atentat cu bomba asupra Romaniei?
O fi adevarat?
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

De fapt se numeste AVERTISMENT..posibil real.
Fetele, mergeti si cititi si spuneti-mi ce credeti?

Poze cu noi

Mergi la inceput

Noapte buna fetele, plec la somnik.
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hello tuturor!

Felicitari proaspetelor mamici care au venit cu puii acasa.Am vazut ca bebelina Ancai are 2 kg.Poti pleca acasa daca-i asa mititica? Eu stiam ca doar de la 2.5kg il poti scoate din spital

Cocoloasha(scuze daca nu ca am scris bine nickul)stiu ca o rezerva este 60Eur si din cate stiu eu sigur exista 2. Conditiile sunt super ok(baie, televizor, frigider...conditii de hotel de 3 stele). Daca insa nasti normal, ca mine tre' sa vorbesti cu doc si sa ai noroc sa fie libera cand nasti.
Tu ai vazut spitalul? Stii ce conditii sunt, cate paturi in salon, etc? Eu n-am vazut si eram curioasa. Cand ai dpn? Eu 30 aug dar doctora mi-a spus ca vine mai repede. De fapt, vad toate fetele ca se roaga sa ajunga la 40 de sapt....eu, poate din inconstienta ,tare imi doresc sa nasc pe la 38, ca nu mai am rabdare.

Luni merg la eco sa vad ce face bebe. Si pe mine ma apuca stresul cand nu misca. Stiti cumva de ce la 8 luni se considera ca este perioada critica?

Pupici tuturor
PS: Am descoperit curand placerea de a vizita forumul, si va multumesc tutror pentru ca-mi faceti perioada asta mult mai placuta. Nu ma simt deloc singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, eu cred ca orice este posibil, dar sper sa fie o alarma falsa. Doamne fereste de rele, dupa ce ca se intimpla nenorociri naturale cu ghiotura...asta ar mai lipsi.sa speram ca nu e nimic.
Oriadam, probabil intrebai de fetitza Irdei, Anca are baiat si e maricel. se pare ca acum e important ca bebe sa respire bine, sa fie sanatos si sa inceapa sa creasca in greutate. chiar daca e mai mic. te asteptam sa ne spui luni cit de mare e fata ta, ai zis ca e gasunica...hi-hi, ce frumos!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Oriadam, cred ca nu te-ai referit la mine, ca eu am baiat inca in burtik, acum 2 sapt avea 2kg, sper ca intre timp sa mai fi crescut Nu-ti mai fa complexe ca si eu tot pe la 38s as dori sa nasc, ca nu mai am rabdare. Oricum dupa 38s este considerat la termen iar daca are si greutatea peste 2,700 nu mai este nici o problema. Pupici!
Anca si Matei 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetili.
Noi am dormit bine azi noapte dar am visat camile dar parca eram in Africa, nicicum prin desert.Eee, vise de gravida.
Mamini, sper sa fie alarma falsa insa orice-i posibil. Vorba ta, asta-i mai lipsea Romaniei.
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Continuam cu cap. 74 aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53756

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput