Mamici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Fetele, mi-a curs din sanul stanga ceva... o fi colostru?! Vine laptele si bebita mea mai vrea sa stea la caldurica
Prima oara si ultima - pana acuma - mi-a curs tot din stangul si asta pe la 30 sapt. De atunci nimica, si numai o data...

Irinuca, petrecere frumoasa!

Anis, ce faci, probleme cu somnul? Sper ca esti bine.

Simona, Doamne Ajuta sa fie totul bine si usor maine!

Nicoll_mada, poate nasti tu de luna asta plina, daca tot ai inceput sa pierzi din dop

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Bine v-am regasit!Mi-a fost dor de voi!
Va multumesc pentru cuvintele de suflet adresate,e asa de placut cand stii ca cineva se gandeste la tine,de abia am asteptat sa intru sa va dau vesti,insa nu pot sa stau mult ca Alex e un mancacios...Am venit ieri acasa si suntem bine.Sunt asa de fericita,il iubesc asa de mult...
Imi pare rau dar trebuie sa va las ca-i facem imediat a doua baitza=>EMOTZIIIII Va pup pe toate

Anca&bebe Alex(17 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ancutza, bine ati venit acasa!
Te mai felicit o data pentru puiul tau cel mare! Si tu care iti faceai probleme ca esti anemica si stai prost cu fierul si burtica e mica... ai vazut ce baiat mare ai facut Sa va traiasca!
Asteptam sa ne arati poze!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ancutza si Monai si Ira bine-ati venit acasa cu puiutzii vostri. Sa aveti parte de laptic, sa doarma bebelasii si numai zile bune va doresc.
Katink, Simona si fetele care sunt aproape zilele astea sa nasca, numai bine si o nastere de vis!

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

fetele,
Eu am ascultat sfatul Irinei si azi am facut o "excursie" la mama...ca sa fac cumva sa ..nu stiu..sa adorm.N-am reusit sa dorem deloc pe zi, iar azi dimineata m-am sculat devremeeeee...nu stiu cum sa fac ca sa dorm.

Deja parca sunt pe alta planeta..mi-am uitat si telf acasa...saracutza Monica...nu am putut sa-i raspund...

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ancutza si Monai si Irda...pupici multi si bine ati revenit..avetio grija de puiutii vostrii!!!

Andre-ea ...eu vreaus a nasc in august ..clar...da' ce e dupa mine

Simona...incearca sa dormi...daca nu cumva are efect luan plina la tine si maine fii pregatita pt marea intalnire.Tinem pumnii sa fii bine!

Katink, pupici multi...cum e bebina da semne ca vine?

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Simona, nastere usoara. Sa auzim de bine.
Ancuta, bine ai venit acasa.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

bafta miine,Simona!
bine ati venit acasa Irda, Mona, Ancuta, sa va creasca bebeii fugutza!
Katink, fata nu vine sa astepte ea dupa lapte, e desteapta, sa fie intii totul gata si apoi.
M36S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, ai patru stelute. Felicitari!
Cum te mai simti? Noi miine asteptam raspunsul de la banca sa vedem daca ne dau astia laina. Ar fi super. Daca ne dau, ne mutam in Septembrie cu ajutorul lui Dumnezeu.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, e o frumoasa Sara si asa senina! sa traiasca, sa fie sanatoasa si voi la fel!
M

Mergi la inceput