Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
kro spune:
Bubitele sunt mici si rosii, fara lichid, iar Alessia nu le scarpina, cred ca mai mult ma deranjeaza pe mine. A mai avut de cateva ori , prima data i-am dat cu Bepanthen, dar combinatia de crema cu piele transpirata nu era o combinatie prea fericita asa ca urmatoarele dati le-am lasat sa treaca de la sine. Totusi am zis sa va intreb pe si pe voi ca poate nu era bine cum faceam eu. Merci pentru raspunsuri.
...Si mai vin cu o intrebare: pot sa-i dau cu lotiune antitantari Autan ca de o saptamana ne-au invadat tantarii si ne-am saturat sa intram prea devreme in casa. Saracul copil, cand aude cuvantul "tantar" incepe sa dea din mana si sa zica: ciu, ciu! Azi m-am dus la farmacie si cand am cerut crema antitantari a inceput fii-mea sa dea din mana si sa goneasca tantarii imaginari de s-a prapadit de ras farmacista. Pe prospectul cremei scrie ca se poate folosi si la copii, nu mi-a trecut prin cap sa o intreb si pe farmacista. Voi ce ziceti ?
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
ANDREEABANICA spune:
Caro,,,.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
rain spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29574&whichpage=1
anul trecut ...pe vremea asta ...pentru suflet !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
philip spune:
la multi ani piticilor zilei
felicitari domnului pufulescu si andreei pt primii pasi facut de unul singur
carolina, eu zic sa lasi bubitele in pace atat timp cat n-o deranjeaza
nicole,
philip&andreea
andreea_s spune:
Nicole, multumim...
Nu mai are nimeni capitolul de anul trecut din 19 iunie? Am mai intrebat o data dar mai intreb poate...
cristalina spune:
Nicole, sa traiesti!
Mi-au dat lacrimile...ce vremuri...mi-e dor de burtica, mi-e dor de Botosica mica mica...:)))
Azi fuseram la vaccinul de la 1 an...Ce trece timpul!
A cantat pana acolo (ii place la maxim sa cate si sa danseze, e haioasa rau cand da din fund). Acolo a tacut si cand a vazut acul s-a pus pe jelit ...Nu stiu cat a fost durere dar cand a iesit de acolo a inceput iar sa ciripeasca pe limba ei...
A adormit cand am ajuns acasa si nu am apucat sa-i pun comprese, sper sa nu aiba nimic.
Papadico, spor la facut bagaje! Cand plecati?!
Roxana, in septembrie venim la mare! P'onoarea mea ca o aduc pe Maria la reciclare la suedez sa o invete sa bea lapte, ca am albit....hahaha
Ma duc sa vaz daca apuc sa mai citesc ceva.O zi exceptionala sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
cristalina spune:
La multi ani piticilor care au implinit un an zilele astea!
La multi ani Radu Stefan!
Neuronu; meu e comatos ...se mai intampla...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
rain spune:
Andreea, din pacate eu nu am gasit in arhiva subiectele din iunie si inceputul lunii iulie, am tot cautat mereu ca vroiam sa mai pun link-uri de aducere aminte, insa n-am gasit!
Anapharm, este o mamica de iulie-august, dupa ce a nascut a promis de multe ori ca mai scrie, dar eu stiu ca nu are timp, e ocupata cu scoala!
poate mai trece pe la noi ...ca ne e dor de ea!
Ana ???????
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii