Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_s spune:
Eu ii fac analizele lui Matei pur si simplu pentru ca nu i le-am facut niciodata si vreau sa vad cum stam
carmenp spune:
Kim, sper sa nu ajung la doi ani...Azinoapte i-am dat Ilincai tita, la cerere, si a dormit fata mea pina dimineata la nouajumate, ce sa fac, ca n ici s-o chinui nu poci...
Da, eu, de exemplu, de cite ori am fost la controale cu Ilinca, cele lunare, ar fi trebui sa-i fac analize: sumar de urina, hemoleucograma, calcemie, ex. coproparazitologic... i le-am facut cam la trei luni, pentru ca destest s-o vad chinuita cu seringa prin vene. Bine, analizele m-au pus sa i le fac pentru lipsa poftei de mincare si tot i se parea dr ca ar cam palida.
Simona, felicitari umblaretului!
Nicole, si felicitari si umblaretei tale!
Vrabiuto,
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
La multi ani, Radu Stefan si Darius-Codrin, Luca-Alexandru, Emanuel-Alexandru, Sara-Maria, !
Carmen,Ilinca&Ionut
kro spune:
RADU STEFAN
Felicitari pentru primii pasi Luca si Andreea.
Noi am fost la vaccin. A fost bine, deocamdata doarme, sa vedem mai tarziu cum va fi.
INTREBARE: Alessiei i-au aparut cateva bubite pe piele, chiar si pe fata. Cred ca sunt de la caldura, dar ma gandesc ca o deranjeaza . Cu ce as putea sa-i dau, mai ales pe fata ?
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
ANDREEABANICA spune:
Carolina,micutei,intepate;sa speram ca nu o sa faca febra.
Daca sunt de la caldura,nu o deranjaza,nu-i da cu nimic,tine-o cat mai aerisita,dar daca le scarpina s-ar putea sa nu fie de la caldura.
Noi am avut niste bubite,dar nu pe fata,la noi a fost o alergie de la un aliment.
Cum arata bubitele,multe si mici,rare si cu lichid....
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
carmenp spune:
Carolina, io am in casa nidoflor si cind apare ceva il folosesc.
Carmen,Ilinca&Ionut
roxanaz spune:
Kro, nu ii da cu nimik, mai ales daca nu o deranjeaza. sunt precis de la caldura. spal-o pe fatza cu apa simpla, mai rece si atit.
papadie spune:
La multi ani cu sanatate si bucurii tutror copilasilor care au implinit anisorul si celor care au mai au un pik:-)
Dragelor is pe fuga . Fac bagaje, spal rufe, stric pantofi(i-am spalat la masina si arata hidos:D), fac curat (stric aspiratoru), fac mincare (stric cratitele:D)...vai sunt intr-o cintinua competitie cu mine insami. si cu catrina ca o ia la picior asa repede ca ajunge inaintea mea la buda:)
pupez ma duc sa trag un pui de somn. ne vedem dupa amiaza ca poate-mi da liber sefa:-)
apropos cam de pe 1 august pina pe 5 sunt la mare si pe 6 sunt la Campulung.
pup u cu mare drag gugustiucele mele*******
papadie spune:
La multi ani cu sanatate si bucurii tutror copilasilor care au implinit anisorul si celor care au mai au un pik:-)
Dragelor is pe fuga . Fac bagaje, spal rufe, stric pantofi(i-am spalat la masina si arata hidos:D), fac curat (stric aspiratoru), fac mincare (stric cratitele:D)...vai sunt intr-o cintinua competitie cu mine insami. si cu catrina ca o ia la picior asa repede ca ajunge inaintea mea la buda:)
pupez ma duc sa trag un pui de somn. ne vedem dupa amiaza ca poate-mi da liber sefa:-)
apropos cam de pe 1 august pina pe 5 sunt la mare si pe 6 sunt la Campulung.
pup u cu mare drag gugustiucele mele*******
ANDREEABANICA spune:
papa,ai stricat si calculatoru':-)))))?
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru