Mamici de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, ma bucur mult ca totul e ok. Mai tine-ti bebeluta inca un picut la caldurica.
Oana, ai o minune de papusica, grasunica.Sa fiti sanatoase.
Katink, e bine ca te-ai linistit si ca a fost doar alarma falsa.
Acusor, inteleg prin ce treci pentru ca si eu sunt cit casa.
Adriana, faceti progrese cu fiecare zi. Nu-i asa ca e uimitor cite descoperi?
Zina, ma bucur ca testul streptococ B a iesit negativ.
Mamini, ai luat aproape tot ce-i trebuie.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

By the way, azi am pregatit patutul pentru Sebi si am facut bagajul de spital.Ma simt bine si astept sa treaca si luna asta.
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, cred ca am luat chiar prea multe, cu ce am mai primit de la Kela...sunt o gramada, dar sunt cam nebuna, nu ma pot abtine. si pt mine nu sunt asa, am lucruri putine si le tin ani de zile. cu gentile am un pui de obsesie, dar ma controlez.
M

Mergi la inceput

Mamini, tocmai de aia am zis ca ai luat aproape tot. Cunosc mania cmparaturilor pentru bb. E cumplit cite lucrusoare vezi si mai ales daca e fetita, cum te atrag rochitele si pantofiorii, ciorapasii si palariutele, Doamne, Danuta avea la un moment dat 30 body iar acum are vreao 20 rochite. Stiu, e ridicol dar asta e adevarul.
35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de aprecieri fetelor, il ador pe Aidan este asa de scump cu mutritele lui.

Asa e Kulta, in fiecare zi ceva nou :)

Oana, e o scumpa Eva si o grasunica - hihi, sa o tineti tot asa :)

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Noapte buna, burtici, mamici si bebelushi dragalashi.
M

Mergi la inceput

Noapte buna, Mamini.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, Dana, Anis, Kulta, Eu am senzatia ca am prea putine pentru bebelusha mea, am luat cate putine din fiecare... mi-este teama ca nu va avea cand sa le poarte fiindca ea creste asa de repede... A cumparat si ta-su ceva, astept sa vedem cu ce a venit tati din state!!! Cat despre bouncer si swing... inca mai visez la ele, dar nu cred ca le vom cumpara...

Anis, ma bucur mult ca te simti mai bine, sper sa dormi bine in noaptea asta!!!

Kulta, vezi daca stai cumintica ca esti bine???

Katink, ma bucur ca a fost alarma falsa si nu este din lichid... inseamna ca dulcineea ta mai asteapta putin!!!

Oana, este superba Eva, cat de mare a crescut in 2 saptamani!!!

Adriana, ce flacau mare ai!!!!! Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, voi in curand scapati de colici... noi nici n-am inceput!!!

Simona, inca esti la chef?????

Fetele mele, cate un pentru toate, si din partea bebelushei mele!!! Asadar eu mai stau pana nasc, numai bine tati ne-a confirmat ca vine acasa pe 1 August, asa ca vom avea si cateva zile in doi...

Gata, ma bag la nani, pe maine dimineatza!!!!!!!

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Irina, nu fi trista. O sa treaca repede o saptamina in plus.Dupa ce vine iubitul tau acasa, vei vedeace repede trece timpul. Somnik usor.
Pupici,
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fete dragi, nu reusesc sa tin pasul cu voi. Mai ales din cauza unui virus nenorocit.
Hai ca raspund pentru cat am reusit sa citesc si mai las si pentru maine ( azi!).

Ioana , felicitari pentru prima plimbarica a lui bb Andrei. Tare dragalas este! Si caruciorul arata bine, si nu a fost nici scump.

Simona. O nastere usoara, atunci cand vrei tu, si un bb sanatos!

Oriadam, anestezia peridurala se poate achizitiona si de la farmacia 2Na de la Unirii, daca iti este mai la indemana. Totusi, vorbeste cu dr. tau ianinte, unele spitale iti ofera si trusa contra cost, nu te pun sa ti-o cumperi tu.

, felicitari pentru progresele inregistrate de bondarel! Ma bucur pentru voi.

Katink se pare ca vrei intr-adevar sa mi-o iei inainte. Nu te stresa prea tare. Si eu zic ca era de la control. Plus ca la tine se apropie momenttul. Mandra vrea sa iasa. Deci, pregateste-te de intalnire.

Si eu am fost la control azi. Se pare ca bb meu e mai lenes. Nu vrea sa iasa. Avem colul lung si inchis. E posibil sa mai stam 2 sapt. Deci pana la termen, daca nu cumva il depasim. Eu sunt bucuroasa ca mai stam macar o sapt.
Naspa e ca dr. meu e plecat in we. Mi-a lasat nr. altei dr., dar parca n-as vrea sa incap pe mana altcuiva. Asa ca sper ca prognosticul de 2 sapt. sa fie adevarat.

Pupici!
Incerc sa mai citesc ceva din urma.

Andy si 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput