Mamici de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Zina, bouncerul lui Aidan, ca si al Evei sunt Fisher Price,eu am luat asa:
http://www.fisher-price.com/uk/babygear/demo.asp?c=bgb&demoid=338498&sku=G5911

si jucarie asa:

http://store.babycenter.com/product/toys/gyms_playmats/4166?sku=204472&scid=SSE:SHPNG

doar ca din magazin si aici sunt mult mai scumpe.cam de doua ori.
dar sunt frumoase si bouncerul are vibratii, fetele au zis ca e bun.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Noi doua suntem ok, nu mai am senzatii de venit menstruatia.....pic de somn..dupa 3 zile varza de nesomn...dar , desi m-am pus in pat de nu stiu cate ori ...nu reusesc sa adorm......

PS: Irina, super ok vesti de la control...hehe ..si cand te gandesti ca de fapt bebelina ta a fost conceputa mai tarziu un pic decat stiai tu...asa ca nu mai stresa fata..las-o sa creasca!

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Noi n-am luat (inca) bouncer din motive de spatiu. In schimb swiung-ul nostru este
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2012&e=detail&site=us&selCat=bgsw&pid=31332

Mergi la inceput

Noi n-am luat (inca) bouncer din motive de spatiu. Si nici nu stiu daca mai e cazul. Poate un jumper, dar nu ne-am decis inca. Asteptam sa ne mutam intr-o casa mai mare (probabil la 1 septembrie). In schimb swiung-ul nostru este
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2012&e=detail&site=us&selCat=bgsw&pid=31332

danaB + POOH 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nici noi nu am luat inca un bouncer...am zis ca daca o sa fie nevoie de el..am sa il i-au dupa....ca deja am destule..2 patuturi etc...unde sa le pun pe toate...

Chiar e asa de folositor?

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

wow, Dana, f misto! o sa ii placa lui Pooh si o sa il tina ocupat.
aici sunt scumpe ca naiba, tunelul e pe Amazon 30 de dolari si eu am dat in magazin 64 de euro! leaganul nici nu-l au de vinzare...
M

Mergi la inceput

Si in Canada sunt scumpe dar noi l-am luat din state foarte convenabil. Am nimerit la un SEARS cu reduceri tzapene la articole de bebei, si il mai aveau doar pe-asta care avea ambalajul julit (swing-ul era intact). Si fiindca tati vorbeste bine si spaniola, a negociat puternic cu managerita de raion (care vorbea MULT mai bine spaniola decat engleza) si l-am luat cam la 1/3 din pretul de-aici din Canada.

Sper sa nu ne faca Pooh figura si sa nu-i placa ...:-)

danaB + POOH 38+

Mergi la inceput

daca nu-i place lui Pooh, mi-l trimiti mie... acum serios, chiar daca nu ii place cind e mic, o sa ii placa mai incolo, precis.
M

Mergi la inceput

Cred ca m-am tzacanit. Eu cand am cumparat lucruri pentru bebe, n-am avut si eu o lista, ca tot omul. Drept care m-am trezit ca avem vreo 25-30 de scutece de finet. Dragutze toate, dar cred ca am exagerat. Mai ales ca nu se pune problema de infasat bebe. Dar la multe mi-a placut imprimeul. Si materialul. In special cele facute in Bangladesh. Au niste tesaturi de bumbac asa de fine. Si sunt meschin de ieftine. Dar calitatea bumbacului este extraordinara. Asa ca, de cate ori mai mergeam pe la cumparaturi mai cumparam un set de 3-4 scutecele ... pana le-am pierdut numarul. La fel am facut si cu costumasele de vara (manecute scurte, pantalonasi scurti, tricouri...). Ce-o fi fost in mintea mea? Dar, e drept, ca sunt frumusele. Ma intreb cate o imbraca Pooh din toate astea? Ca aici daca trece valul asta de caldura vine direct toamna. Si e racoroasa.
Dar lasa, ca se bucura mami si tati privindu-le! :-)
Ce ma enerveaza e ca nu gasesc hainute si mai viu colorate. Numai culori pale. De fetite mai sunt, dar de baietei numai bleu deschis, galben pai, vernil sau alb. Sau ... costume de blugi (fara cizme, pinteni si palarie ...:-) ). Cand ma uit pe site-urile din Ro si Europa ma apuca ciuda, ca sunt lucruri asa de haioase si viu colorate. Asa cum trebuie sa poarte copiii.

danaB + POOH 38+

Mergi la inceput

eu am 15-20 scutecele( cam 1 euro bucata, ca un tifon mai plin), am zis sa o sterg si sa o infasor in ele dupa ce o spal la popou si pina o imbrac-sunt mai moi si mai absorbante decit prosoapele. si prosopele mici am luat de la Ikea un set de 10 pt pus pe umar cind rigiim. si prosoape de baie o tona. si haine mai multe decit are mami. si patut, 2 caruturi,masuta de schimbat cu cadita si rafturi, marsupiu, bouncer, o tona de jucarele...si eu am avut lista, dar e boala grea...
M

Mergi la inceput