Prea tarziu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai cand te scoate cineva din sarite, cum sa reactionezi? Eu cred ca nu e nimic rau in a tranti din cand in cand o cearta zdravana cu parintii, totul e ca nici una din parti sa nu pastreze ranchiuna. In relatiile cu parintii, ca si in multe altele, nu exista doar alb si negru. Sunt si ei oamenti, pot gresi, te pot supara rau ... nu poti sa-i urci pe un piedestal doar gandindu-te ca la un moment dat se vor stinge. Pe de alta parte e absurd sa ajungi sa o tii numai intr-o cearta... Dar porobabil ca nu sunt cea mai indicata persoana care sa vorbeasca despre asta ... pe mine m-au crescut bunicii, de la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Imi pare foarte, foarte rau Mi-au dat lacrimile la citirea mesajului tau ...
Mama mea isi dorea sa ma vada la nunta, intotdeauna vorbea despre cum ar vrea sa fie si cat de fericita ar fi si ea pentru bucuria si fericirea mea ... am programat nunta pe iulie 2002, dar ea s-a stins in februarie; am facut doar cununia civila, in pofida vorbelor socrilor mei De cate ori ma uit la fie`mea ma gandesc la cat de mult si-ar fi dorit sa o tina in brate si inca ma napadesc lacrimile ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Mihaela tare mult ma miscat povestea ta,estea sa de asemanatoare cu a mea
si eu am pierduto pe mama in ianuarie 2005,si tare multe remuscari am si eu si nici macar nu am vazuto de 5 ani si nicia casa nu am putut sa merg sa o vad,si-a dorit din tot sufletul sa ma vada si tot timpul ma intreba la telefon can vin acasa si eu ii zicema sa fie tare ca vin luna viitoare,dsar stiam amndoua ca nu se va intampla.Nici ea si nici tata nu au putut sa ma vada mireasa,mama ma vazut in poze doar,dar iti zic daca eu stiam acum 5 ani de zile in urma ca nu o voi mai vedeam niciodata cred ca altfel mas fi comportat cu ea,cred ca sfi stranso mai tare in brate si as fis tat mai mult timp cu ea si ias fi spus cat de mult o iubesc:((((((((si eu regret multe lucruri dar cel putin ea nu a fost suparata pe mine
dar iti poti da seama ce dor a avut de mine ca la un momentat a cerut nuarie)si am iiintrebatoi ce isi doreste(ca a fost ziua ei pe 22 ia si mi-a zis ca o papusa,am trimis o sora de a mea la soacra-mea sa-i dea o papusa care a fost trimisa de mine,si cand eu am intrebato cum vrea sa fie papusa stiti ce mi-a zis?ASA CA TINE, si asa de mult ainceput de a tinut la papusa aceea ca nici o clipa nu o lasa din brate si zicea RODICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Cu riscul ca veti arunca cu rosii, eu sunt absolut de acord cu Danitin. Greseli fac si ei, nu numai noi. Ne santajeaza emotional si ei, nu numai noi. Si de obicei mai mult ei, pentru ca multi parinti pot cu greu accepta ca suntem maturi acum, la fel ca ei si trebuie sa ne trateze ca egali.
Si eu mi-am pierdut mama, ne intelegeam extraordinar. M-a privit intotdeauna ca pe un om liber, ma asculta si nu imi interzicea nimic nici macar in adolescenta. Si cu toate acestea regret multe lucruri pe care nu le-am facut.

Cred ca asta e cheia: REGRETAM NU ATAT LUCRURILE RELE PE CARE LE-AM FACUT, CAT MAI MULT PE CELE BUNE PE CARE NU AM APUCAT SA LE FACEM ... la mine cel putin asa este. Ne mai certam, e adevarat! Dar important este sa nu scapam nici o ocazie sa ne impacam, sa spunem o vorba buna, sa fim acolo. Iar Mihaela, tu ai apucat totusi sa mai faci aceste lucruri. Poate ca nu a apucat ea sa mearga la nunta ta, dar ai facut tu un lucru absolut minunat: ai fost tu la nunta ei, pe care chiar tu ai facut-o posibila. Bravo! Incearca sa mergi mai departe cu aceasta amintire; trebuie sa fie o mare implinire pentru tine acest lucru.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky_miha3la spune:

Fetelor...in primul rand va multumesc tuturor si sincer imi pare rau pentru cele ce au pierdut pe cineva drag...stiu ce inseamna dar capul sus,viata merge inainte!M-au impresionat marturisirile voastre si cu toate astea voi,suferinde ca si mine,mi-ati mai ridicat moralul putin si m-ati ajutat sa realizez anumite lucruri!Va pupik pe toate si va doresc tot binele din lume si sa fiti puternice!

Mergi la inceput