Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(27)
Raspunsuri - Pagina 13
Lavi spune:
Neata,
Oameni buni la la capitolul intrebari generale, este postata povestea Sabinei, care la 6 luni are cancer la ficat, tumoarea creste rapid si au nevoie de ajutor.
In numele credintei si omeniei, haideti sw facem si noi ceva, nu e mult, dar merita.
NR tel de 5 euro este 0900.9000.50!
Haideti sa vorbim cu prieteni, cu colegii si familia si sa facem ceva.
Sufletelul de copil merita orice pe lumea asta!1
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Lavi spune:
teledonul nu este valabil decit pina vineri, asa ca haideti sa ne grabim pt o viata
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
mandyksch spune:
Neata fetelor,
Cristina, si mie mi-a zis medicul ca s-a schimbat DNP-ul fata de ultimul eco (la ultimele doua mi-a dat DNP aproximativ 26 octombrie- 2 noiembrie dupa dimensiunile craniului si lungimea femurului) acum mi-a dat dupa 8 noiembrie. Eu am avut UM pe 29 ianuarie si dupa calcule mi-a iesit DNP 5 noiembrie. Deci ce sa mai zic.M-am cam speriat dar doctorita mi-a zis ca si bebeii au o evolutie atat ascendenta cat si descendenta si daca la cele doua eco anterioare l-am prins pe o curba ascendenta acum a luat si el o pauza.Mi-a zis sa nu ma stresez ca nu e nici o problema.
In ce priveste vaccinul antitetanos doctorita mea a zis ca mai bine nu l-as face, nu este obligatoriu si este mai mult o ideea a medicilor de familie.![]()
Mandy, 24+
xandra28 spune:
neatza fetele!
revin si eu dupa o absenta de cateva zile... justificata!
am infectie urinara... de vineri seara si pana azi nu am iesit din casa, am avut niste dureri groaznice la unul dintre rinichi si fac injectii cu antibiotice... sper pana vineri-sambata sa-mi treaca...
ce stiti despre infectia urinara? a avut vreuna din voi?
doctorul m-a asigurat ca n-o sa fie nici o problema cu bb, voi ce ziceti?
offf, tare suparata am fost...
xandra, 21+
anda77 spune:
lavi, am sunat la numarul pentru ajutorul sabinei si zice ca nu e alocat. ia mai vezi o data.
http://community.webshots.com/user/anda1977
proadelina spune:
Buna fetelor!
Inainte de toate doresc multa sanatate pentru Tania, Xandra si Joy. Sper sa fie totul ok si sa "auzim" vesti bune despre voi si BB-i.
alexandrina spune:
Bic, aseaza-te intr-o zi (de preferinta dupa masa) cu urechea pe abdomenul sotului de exemplu, si o sa auzi acelasi gen de zgomote. Normal ca un aparat, ori de care ar fi, amplifica intensitatea si efectul...
Xandra, exista acum un supliment al revistei mami, "9 luni <nu mai stiu cum>", si acolo e un articol despre infectia urinara, l-am citit fara prea multa atentie, parca zicea ceva de genul: medicul recomanda antibiotic si trimite la analize, si cand vin analizele schimba antibioticul daca e cazul. Oricum partea principala de vorbire era "medicul" si faptul ca o astfel de infectie nu este o raritate in sarcina.
Pentru ceva intrebari mai vechi: eu in saptamana 18 eram oarecum speriata ca bebe nu misca cand toate fetele ziceau pe-aici 17 saptamani si cateva zile.
A miscat prima data la 18 saptamani si o zi, si mi s-a confirmat ca e intradevar bebe doua zile mai tarziu cand am avut trei reprize.
Inca sunt doar mangaieri, fluturari, spuneti-le cum vreti. Alaltaieri m-am ranjit toata ziua in monitor la munca (adica sunt convinsa ca asa se vedea din afara) pentru ca aproape tot timpul cat am stat pe scaun aveam miscari de trupe.
19s + 1z
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
proadelina spune:
A! Pentru Cristina, categoric placenta inserata posterior nu inseamna placenta previa, cred ca nu ai motive de ingrijorare, aceiasi questie a sesizat-o medicul si la mine si totul este in regula!
Am intrebat eu!
Fetelor, sunt ingrijorata. Maine am sustinerea proiectului aici in Franta si apoi trebuie sa ma intorc acasa, in Romania. Ma ingrozeste drumul de 36 de ore cu autocarul.... Ce sa fac? Deja ma doare coloana din cand in cand. Sper sa rezist cu bine. Sper de asemenea ca BB sa fie bine.
Adelina
cu BB aproape 22
alexandrina spune:
Adelina, pentru astfel de drumuri sunt convinsa ca tranportatorii trebuie sa fie dotati cu masini cu aer conditionat si scaune reglabile. Nu te stresa, priveste drumul ca pe o excursie, bucura-te de peisaje si respira constient, in momentele in care iti aduci aminte, respira amplu fara a forta. In pauze, fa scurte plimbari.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.