Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ce nasoala chestia asta cu moderarea mesajelor pt membrii noi!!!
pai pana sunt moderate, noi nu le mai vedem , eu una nu stau sa mai citesc din urma....

negara cristina, nu stiu sa-ti raspund... dar macar de-acum inainte... o sa incerc sa ma mai uit daca apar si mesaje noi... daca nu... revino si atentioneaza-ne!!! nu ne suparam!

nu stiu... poate ar trebui sa le recomandam administratorilor, sa apara macar numele, si in loc de mesaj sa scrie NEMODERAT. textul n-au decat sa-l dea mai tarziu, dar macar sa stim si noi ca acolo va apare un mesaj, sa ne uitam... ce ziceti!?

Cristina 20+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Ina multumesc ,esti o draguta.
Cristina este bine sa te feresti de efort .Risc de hemoragie este ,dar eu cred ca depinde de efortul pe care-l faci .Daca stai cuminte totul este bine .La mine asa a fost .Nu am singerat deloc (exceptind momentul nasterii).Trebuie sa te impaci cu gindul c-o sa faci cezariana.Uneori placenta se mai ridica si pina la sfirsitul sarcinii ,devine inserata normal si nasti normal .Asa spun dr.Eu una nu am avut norocul asta .Copilul meu a fost dezvoltat normal si perfect sanatos.Probleme in crestere are cind ai IR-ul crescut sau placenta batrina .Stai linistita .Sfatul meu este sa te menajezi ,sa stai cit mai cumintica si totul o sa fie bine .
Salisa multumesc frumos .Stai linistita ,o burtica mica nu inseamna ca si bb-ul este mic .Astazi am admirat burticile de la mamicile de iulie-August .Am gasit o mamica care la 25 de saptamini nu avea burtica ,a nascut o fetita mare si frumoasa ,o alinta Bibi .Intra si convingete.
La mine se vede burtica asa de bine pentru ca eu sint ingusta in sold si talie .Nu m-am latit aproape deloc .M-am tuguiat .Poate daca faceam fetita ,ma rotunjam putin si nu mai era asa vizibila .Sa cresti mare ,sa stai linistita .O sa vezi ca bb-ul meu n-o sa fie asa de mare pe cit pare burta .Apropo de mare -Am luat deja 13 kg .
DE cind cu insomnia asta ,am ajuns sa scriu odata cu burticile din USA.
Ma duc la nani .Pupici
25sap.

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, sunteti niste dulci!! Siminaf, Ina, anamari, bb_alinus, Monet si Va multumesc pentru incurajari, m-am mai linistit acum. Incerc sa nu-mi fac griji pana nu stiu mai multe, poate e doar asa cum ziceti voi, pur si simplu n-au vazut intreaga coloana si de-asta vor sa ma cheme inapoi. Am lasat azi un mesaj la radiologie si sper sa-mi faca programare cat mai repede. O sa va tin la curent cu vestile si incerc sa stau cat mai linistita si sa ma gandesc ca bebita e ok. Multumesc ca sunteti asa dragute!

Meems 19s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

aoleuuu, care-ai venit cu crema de zahar ars aici pe forum....ca mi s-a facut o mare pofta. Dar o sa ma duc sa-mi iau flan, care e tot un fel de crema de zahar ars mexicana, mai tare decit cea pe care o stim noi.

Voi cum mai stati cu vitaminele? De ceva vreme eu le iau din doi 2 in 14 iar de o saptamina nu am mai luat deloc. E nasol???

Numai bine tuturor.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Ah, sa nu uit...
Am incercat sa ascult bataile inimii lui BB cu un aparat din ala de duzina (fetele din US stiu). N-am reusit sa prind inima, in schimb am auzit o gramada de alte zgomote care au cam bagat spaima-n mine. In primul rind, ma gindesc ca BB simte ca vreau eu sa o prind ce face, cum pun aparatul de burta, cum vine inspre locul respectiv si buseste. Apoi de doua ori am auzit niste sunete ascutite, ca niste chiraieli de matze sau ca un inghitzit.. Si parol tzatzo ca nu mi-a ghiortzait mie stomacul atunci. M-a cam luat cu frig pe sira spinarii...

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Hai ca m-am lamurit ce-i cu acele zgomote. Cum aparatul era de imprumut, nu aveam instructiuni, dar le-am gasit pe Internet. Se pare ca acele sunete de care vorbeam in mesajul anterior se aud la trecerea substantelor nutritive prin organism.
Brrr, da' tot spooky e.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

bic

vroiam sa imi iau si eu unul,ca bebe 3 e cam lenes , dar acu' m-ai facut sa ma razgandesc, poate nu mai dorm nopatea...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

buna dimineata mamici din Romania!!!

eu acu' ma duc sa ma culc, da ma gandii sa va salut mai intai....

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza!
Azi intrevad o zi tare urata la servici,sper sa scap cu bine de ea,fara nervi prea multi.
Meems tinem pumnii sa fie bine si eu cred ca a fost doar neglijenta din partea medicilor care nu s-au uitat cum trebuie si te mai pun acum sa treci prin emotii sa-ti faca alt eco.
Joytrebuie sa ne pazim in perioada asta si eu inainte mergeam pe jos km si nu simteam oboseala ..acum drumul care inainte il faceam in 15 min acum imi ia 35 de min..zici ca sunt o baba din aia care abia merge,obosesc repede si nu-mi arde de nimic..numai odihna am in cap.
Tania mai da-ne un semn,cum te mai simti?

Coralia,21+

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata!

Fetelor, eu zic ca placenta inserata posterior nu inseamna placenta praevia. Asta pentru ca mie mi-a spus ca e inserata anterior si e bine. Deci posteriorul trebuie sa fie pe partea opusa a uterului, nu pe fundul lui. Cred ca atunci se spune ca e jos inserata...

Ia vedeti si voi aici:
http://www.eva.ro/sanatate/articol177.html

Cristina, eu zic ca nu are sens sa te ingrijorezi...

Maria

Mergi la inceput