Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai da copii vostri vorbesc bine de tot. Tudor zice mama (tata nu in ciuda tuturor incercarilor - mai ales din partea lui tati care moare de ciuda ca nu zice tata), papa, pa, apa, cuche asta pe care il zice tot timpul si tot n-am reusit sa ma prind ce e, s-ar putea sa fie cucu), ba, baba si meme, de fapt mama meme, care sunt eu. Toata ziua patruleaza prin casa si zice cuche si mama meme.

Doarme in patut, respectiv adoarme in patu nostru si apoi il mut. Nici el nu mai incape ca lumea in el, dar nu stiu ce m-as face fara el, ca eu dorm tare prost cand e cu noi in pat.

Si noi papam soldatei dimineata. E mai greu sa aleg ce sa pun pe painica aia, ca sa fie sanatos.

Nicole si Andreea ce mai fac, mai stiti ceva de ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_iulie_august spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53578" target="_blank">Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (87)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mda, ce mama, papa, tata etc??? nici noi nu vorbim decat intr-o limba neinteleasa in care spunem muuulte lucruri.
nicole a intrat azi si le-a urat la multi ani sarbatoritilor, cum de altfel face in fiecare zi.
noi am tras plimbarea de dimineata, acum am pus puiul la nani si eu ma pregatesc de nani. intre timp am demontat si minunatul cort pe care l-am gasit prabusit de la vant. il duc inapoi (unul din avantajele tariului in america).
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Ne-am intors si noi de la doctor.
Raport la 11luni:9.400kg,78cm si binenteles celebrul putin rosu in gat.
Una peste alta,e foarte bine,a luat 800g in ultima luna,asa ca ma declar mutumita.

Vorbiti de vocabular,Alexia spune urmatoarele:pa,haide,iauite,apa,tata,mama(doar cand arde),tic(laptic),amam(ham-ham),echi(bechi,catelul familiei),alo,nu,da,si altele pe limba ei.
De dormit,doarme numai in patul ei,doar afara doarme in carucior.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput