Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Eli se poate. Lui Bradut i-au iesit 5 dinti in 3 saptamani, adica 2 incisivi si 3 molari. Acum are in total 11 dinti, dar cred ca mai vin, ca este saracutul...

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

poze Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Mamagiuliei si noi tot asa numim respectivele bucatele .

Azi am sarbatorit aniversarea fetei la birou , prajituri , sampanie si mai ales bucurie. Colegii mei stiu cit imi iubesc fetita . Am primit rochite si jucarii . Sunt o fericita .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

La multi ani tuturor sarbtoritilor!

Kitty, m-ai emotionat tare, tare cu mesajele tale.

Stef zice mama, tata, tati, ba (cand ne jucam de-a vati ascunselea) nai-nai (din japoneza inai = nu este), papa, iar de azi zice si da-te. Plus ei, eh, ghhh si alte silabe .

Multumesc de raspuns in leg cu laptele. Eu incerc sa ii dau de 2-3 ori pe zi, dar acum de cand cu dintii ar suge/caspa sanul non stop. Si noaptea se trezeste urland de s-a speriat tati decateva ori.

Ma duc la nani ca sunt franta. O zi/seara/noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noi tot in patut dormim, dupa perioada cu concediul si cea cu reacomodarea acasa.
si eu stiu ca branza topita nu-i buna pt copilasi.
la multi ani si copliasilor carora nu le-am urat ieri, sa cresteti sanatosi si voinici.
eu nu's cum sa-l fac pe fecior-meu sa nu mai izbeasca in tv, cred ca de bine ce l-am luat o sa ramanem fara el. si-asa sta inchis toata ziua (ca io-s de aia care crede ca tv nu-i bun pt bebeii).
am creierii amortiti inca, da' mai revin...

philip&andreea

Mergi la inceput

vazut 2 fete frumoase si un baietel de un an. sa fie sanatosi!

philip&andreea

Mergi la inceput

daria, de ce te ascundeai asa de aparatul de fotografiat maica?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ca eram obosita, urata`s oricum si cu nervi ca Giulia maraiaaa!
Noah merg si io acasa, speram sa nu plouaaa

Pupici la voi toti !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste dragute.

Alessia doarme in patut noaptea, iar ziua in patut sau in patul mare.

La capitolul vorbit stam bine - zice: tata, mama (mai rar), aici, uite-o, aia, da, doua-doua, hai, haide, ce, gata , ochio (= pinochio), aci (=taci), apa , tai (= tataie)...iar de cateva zile repeta ( asa cum poate) ce cuvinte ii spunem noi - de exemplu: cade = ade, Andu = adu, Feli = aii ...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

"neata...
Uka are o nou apasiune ..hirtia igienica...rupe cite putin , apoi o marunteste bine de tot..si o ia de la capat...
Este inebunit dupa melodiile de pe Casuta muzicala..si cum le aude incepe sa danseze...
Intrebare pentru voi..mai este cineva care nu vorbeste (decit pe limba lui) si nici nu face bye?
ma duc sa vad ce-ati mai birfit...hi,hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gind la gind..nu stiam ca tocmai ati discutat de problema vocabularului...Daria si eu care vroiam sa-l declar pe Uka lenesul grupei :)...hi,hi Am vazut pozicile...
L-am vazut si pe Raducu....ce frumos a iesit apartamentul!
Vrabiuta super pozele..ca intotdeauna....
Monica Uka doarme la ora 10 afara la plimbare deci in carut..si dupa amiaza si noapte la el in patut...
Simona R..ce sperietura!
Carmen ..pupici pentru o mamica obosita..dar eroina ..hi,hi
LA MULTI ANI Bianca Ana Maria, Radu Stefan, Iza Maria si Alessia Gabriela! Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor !~

Mergi la inceput