Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor

eu nu i-au nici un fel de supliment....Dr. mi-a zis ca in sapt 30 ma pune sa-mi fac o hemoglobina si daca scade sub 10 imi da caliciul ...pana tunci nimic.
Eu mai iau asa calciu efervescent, dar nu in fiecare zi.
ultima data aveam fierul pentru de 3 ori peste limta normala, pentru 3 gravide. Dar magneyiul si calciul era la mimim.
O sa imi cumpar de la farmacie Ca+Mg+Zn. Asta luam si daca nu eram gravida.

Vero
27

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

asa pap la litere cred ca mi-e foame.

Vero
27

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Ieri am fost la piata si, ca o proasta, m-am apucat sa car eu cumparaturile pana la masina, drept pentru care m-au apucat contractile din sfert in sfert de ora. Poate de vina a fost si zapusala, nu stiu ce sa mai zic. Stiu doar ca m-am speriat foarte tare, am luat o pastiluta si cred ca m-am invatat minte definitive. Fara carat, fara efort prea mare!!!
Iar cand am ajuns la maternitate la Scoala mamei am aflat ca ieri a fost o zi full – 15 nasteri de dimineata pana la 16.

Am aflat ca in Brasov nu exista inca rezerva in care sa stai cu bebe. Abia prin decembrie vor fi gata!!

Codruta vorbeste cu bebelina sa mai stea cel putin vreo 2-3 saptamani. Iti tin pumnii sa fie bine!

Norina si eu am carucior cu 3 roti (3 in 1) si am inteles ca este o minune de carut. Eu inca nu l-am vazut, abia peste 2 saptamani voi intra in posesia lui, dar stiu deja detaliile de la sora mea, care bineinteles ca l-a probat dupa ce l-a cumparat.

Ancadm, Mary multi inainte!

Eu am termometru digital (nu stiu ce firma), care ia temperature in maxim 1 min si face beep cand este gata. Am vazut insa termometru digital suzeta si tare m-ar incanta s ail cumpar. Cred ca este cel mai usor de folosit.

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bau!

Jadi
28+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata la burtici !
...sunt chiauna, nu m-a lasat bebe deloc sa dorm,
o activitate fotbalistica pe el, ceva de speriat.
Azi merg din nou la 3D, poate de data asta vrea
sa ne lasa sa-l vedem si se intoarce cu fata spre noi,
tineti-mi pumnii.
Pupici

Carmi 26+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Sunteti cam adormite astazi!

Din pacate de la 1 august voi aparea si eu mai rar pe forum, pentru ca acasa am dial-up si nici nu exista vreo posibilitate in viitorul apropiat de a instala internet prin cablu.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kid si Flavia va multumesc pentru informatiile despre carutul cu 3 roti, sotul meu zice ca e alegerea cea mai buna ca are roti de cauciuc foarte mari si nu il zguduie pe bb. Sigur vom cumpara din asta .Flavia potoleste-te cu efortul,ca asa am patit si eu dupa ce am stat 2 ore in picioare in bucatarie si am zis ca nu imi mai trebuie, mi-a fost foarte rau, am crezut ca ajung la spital Mary Ilie sa speram ca analizele proaste care ne-au iesit nu vor avea nici un efect negativ pentru Stie cineva daca walkie talkie de la Metro sunt bune, a mai luat cineva? Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Neata fetelor

Oana mersi pt sfaturi si felicitari pt Eva
este o scumpica foc

Carmi bafta azi la eco

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata!

Carmi, promite-i ceva: o minge de fotbal, o masinuta, un aspirator.
Aveti grija, Fabiano are deja personalitate, face numai ce vrea el

Codruta, cum ai dormit ? Ce mai faceti voi doua ?

Anca, "La Multi Ani" si numai bucurii impreuna.
Si noi am facut pe 27 iunie tot 7 ani de la nunta, iar pe 29 noiembrie
facem 8 ani de la cununia civila.
Oricum, la aniversarile astea, cel mai frumos este sa ai copii lg. tine.

Mary, ai pus stelutele ? Ai vazut ce frumos lumineaza ?

Flavia, ai grija cu caratul. Si eu am tendinta sa fac pe viteaza, dar nu se merita.

Ioana, bravo, am inteles ca aproape ai terminat bagajul de spital.
Eu mai am

Eu incerc sa ma mobilizez, m-am sculat de dimineata ca ma sunau de la serviciu. Erau probleme
Si mi-e un dor de concediu si de mare.

Pe 31 ar trebui sa plecam, nici nu vreau sa ma gandesc ce voi face daca doctorita nu imi da voie la mare. Ea s-a exprimat ca daca colul este ingustat, nu ma lasa sa plec pe drumuri.

O zi super,
Cristina, 30 + si Victor 5 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, si termometrul nostru digital este tot 'No Name', dar e super eficient. La toate racelile din casa, l-am folosit.

Cristina, 30+

Mergi la inceput