Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
gabiarama spune:
Codrutza , stai linistita ! Ti se trage oare de la discutiile despre nasterea prematura ?Noi speram sa mai stea acolo Petra inca o luna de zile . Toate suntem nerabdatoare sa ne vedem bebelusii , dar parca nu chiar atit de devreme .
Celor care nu au luat inca termometru , va recomand unul care ia tewmperatura in ureche . Dureaza doar 2 secunde .Noi am gasit in farmaciile Sensiblue termometru de la Faalin si costa cam 1 800 000.
Gabi , 29 sapt
http://community.webshots.com/user/gabiarama
mary ilie spune:
buna!!!

Gata, mi-am luat si eu stelute, am gasit la Cora, dar va multumesc de raspunsuri
Norina si mie mi-au iesit analizele pe aproape, le-am repetat la 1 saptamana, au iesit mici diferente, dar tot pe acolo.... Oricum m-am linistit acum, ca mi s-a spus ca e normal in sarcina, asa ca asta e... eu nu ma mai stresez, odata ce ma simt bine si bebe creste
Ioana, bafta la analize!!
Anca, si noi ne sarbatorim maine, dar facem 4 ani de la casatorie
Tonnia spune:
Daca hemoglobina a iesit cam mica dar sideremia e buna, prin ce se corecteaza asta? Aveti idee?
mysweetest spune:
Tonnia se corecteaza luand acid folic, vitamina b12 sau un produs care sa le contina pe amandoua..cum ar fi materna de ex...stai linistita ca nu e asa grav.
Felicitari pentru cele ce sarbatoresc mai multi ani de casatorie
!
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
Ioana75 spune:
Anca, mary, felicitari si multi ani fericiti impreuna
!
Eu aveam termometru digital de mai demult, dar nu scrie nik pe el
. L-am luat de la o farmacie din Cora sau Carrefour, si am dat sub 200.000. Face <beep> cind a terminat de "luat" temperatura
.
Ioana
nanadana spune:
Ancadm Mary felicitari pt aniversarea de la casatorie si frumosi ani in continuare 
dana
ancadm spune:
Multumim pentru urari!
Eu am doua termometre: unul digital pe care mi l-au dat de la spital cind s-a nascut Andreea si unul Braun de ureche pe care l-am luat eu. Pina la urma tot pe cel digital il folosesc cel mai des pentru ca desi cel de ureche ia temperatura mai repede, de cite ori iau temperatura de atitea ori imi arata o valoare diferita. Ca sa nu mai zic ca temperatura difera intre cele doua urechi si uneori se "vede" cu ochiul liber ca valoarea e gresita (adica valoarea pe care mi-o da e sub valoarea normala pentru un om sanatos). Colac peste pupaza Andreea nici nu vroia la inceput sa ne lase sa il bagam in urechiuse asa ca l-am folosit mai mult pe post de jucarie in timp ce luam temperatura cu celalalt. Ca sa ai o masuratoare corecta undele trebuie sa se propage paralel cu canalul urechii, lucru care probabil ca nu se intimpla la noi de obtinem valori atit de variate.
Anca 30+
Oana C spune:
Oana,
se aproba povestirea!!!
Cu precizarea ca atunci cind am ajuns la spital nu am avut nimic, nu contractii, nu dureri; eram vesela si fericita. Pt ca mi se scursese o gramada de lichid amniotic, m-au indus cu Pitocin; imediat dupa aceea au inceput contractiile; mi-au bagat 2 pungi cu fluide (in acelasi timp cu Pitocinul), apoi mi-au facut epidurala. Am simit ceva dureri, dar erau ceva de genul durerilor de la ciclu, f putin mai tari. Nu in asa fel incit sa incep sa racnesc, asa cum mai auzi pe unele
.
Asa cum a zis si Oana, am simtit tot timpul cind a trebuit sa imping si, pt ca citisem si vazusem si la tv, stiam ca trebuie sa impingi asa ca si cum ai face kk. De-asta a durat asa de repede. Concentrati-va pe impins ca la kk si va iesi f repede.
Succes!!!
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Tonnia spune:
Oana C, felicitari!!!! Si multumim pt sfaturi!
Marlena, cred ca ai dreptate cu acidul folic si B12 dar nu stiu de ce nu-mi prescrie dr asta al meu. Mi-a dat in schimb fier, de care am suficient.
Am si leucocite prea multe, Mg mic iar glicemia mi-a iesit 60 (asta dupa o cafea cu zahar) si e incercuita si ea ca fiind proasta. Hipoglicemia asta poate sa reflecte si ea ceva?