Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, si mie mi sunt tare dragi pozele astea cu Victor si burtica.
Mai ales ca Victor iubeste asa de tare burtica.

In seria cosmarurilor de gravida, ma tot gandesc ca daca se intampla ceva cu bebelusha la spital, nici nu ma mai primeste Victor acasa.
Ganduri aiurea, ca pana la urma, ne va ajuta Dumnezeu si va fi bine.

Asa este Ioana, copiii mostenesc parintii.
Nici eu nu sunt mare de inaltime si nici Victor nu a fost mare nici la nastere, nici acum.
Eu tot sper sa il mosteneasca pe sotul la inaltime, si ma amagesc ca baietii au perioadele de crestere mai tarzii decat fetele.

Irina, si eu ma intreb daca venim la serviciu dupa prenatal + postnatal, pana la termenul de aplicare a legii, daca beneficiem de banii de Pampers.

Mai citim si ne tinem la curent.

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mercic pt incurajari Ioana, Marlena si Miflore Maine fac din nou analizele si dupa amiaza am programare si la eco de trim 3, am mari emotii, nu am mai vazut-o pe bebelusa de 10 saptamani, abia astept. Am si eu o intrebare: a luat cineva carut cu 3 roti ( sunt din cauciuc) - mie mi se par tare practice dar nu stiu ce sa fac. Anuntati-ma si pe mine daca stiti ceva despre acest model - are si la buburuza si la miniblu.Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mai fetelor.... cred ca am pierdut dopul. Am postat intrebarea referitoare la dop pe subiect principal.
In rest n-am nimic. Oare poate fi ceva prematur? Sa astept pana maine...sau sa merg la doctor???

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput

Codruta, eu zic ca un telefon la doctorul/doctorita ta nu strica.

Eu stiu ca se poate se mai dureze cateva sapt pana sa iasa Petra, din momentul eliminarii dopului.

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codruta am inteles ca poti pierde dopul acum si sa nasti peste o luna ...nu stiu exact. Eu una nu am observat nimic, nici un dop inca dar am senzatii neplacute ca niste dureri vagi si am luat no-spa...cred ca a inceput perioada cea mai grea...sa speram ca va trece repede.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mi-am sunat medicul. A zis sa i-au 2 nospa acuma si 2 deseara, iar daca continua (cred ca pierderea dopului), ca i-am zis ca nu am dureri sa ma duc la clinica, ca e acolo. Phuuuuu

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput

Codruta, gandeste numai la lucruri frumoase, o sa fie bine.
Si nu uita, noi iti tinem pumnii.

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bafta Codruta...lasa ca poate Petra mai sta 4 saptamani in burtica .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, o sa fie bine. Du-te sa te vada doftoru', si stai linistita.
Dana, daca vezi miine PM de la mine, sa stii ca-ti cer sfaturi pentru dieta.

Fetelor, am aflat ca a nascut sotia unui coleg de facultate ieri, la Cantacuzino. I s-a rupt apa la 5 dimineata, la 6 erau la maternitate, si a nascut de-abia la ora 22 (la sfirsitul sapt. 40). Ea a vrut cu peridurala, si cica din cauza periduralei s-a dilatat mai greu, si s-a chinuit atitea ore. Au facut febra si mama si bb as'noapte, acum sint bine amindoi, se joaca in salon impreuna.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Codruta, suna-l pe doctor! Eu am inteles ca daca nu curge mult si nu are firisoare de sange, poate sa se desprinda doar un pic din dop. El cica se poate reface pana la nastere.

Norina, eu am carucior cu 3 roti, l-am primit deja de la nashica lui bebe care locuieste in Anglia. Acolo e nebunie cu astea cu 3 roti, eu am vazut o gramada, cam toata lumea are asa. Cica e important sa aiba roata din fata pivotanta, adica sa se invarta 360 de grade pentru manevrabilitate. Al meu are asa si pot sa o si blochez ca sa mearga numai inainte. E simpatic pentru ca e rosu cu bleumarin si are si scaunel de masina care se poate fixa direct pe sasiu.
Cred ca e important, cand alegi un carucior, sa tii cont ca astea cu 3 roti sunt un pic mai mari decat cele traditionale si atunci cand se strange trebuie sa intre in portbagajul masinii si in lift.

Fetelor, pentru trusoul lui bebe, fac si refac liste, cate hainute sunt de stricta necesitate pentru a le avea la iesirea din spital? Eu am zis body + caciulita + sosetele + costumas nu f gros (va fi octombrie) pentru iesirea din spital. Iar acasa? 4-5 body-uri, caciulite, paturica, sosetele si? Ma bazez pe prieteni ca vor mai veni cu cadouri si nu vreau sa iau prea multe...

Mergi la inceput