Mamici de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Adriana, vreau macar sa trec de saptamina asta care pare a fi critica. Nu mai vreau bb mik. E foarte greu.
K35

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, daca ai colul inchis si lung, mai dureaza. si bine ca a fost finutza dr ta,nesimtita aia de la spital peste care am dat eu n-a bagat spatule, cred ca la virsta asta a sarcinii nici nu e voie, dar a fost grosolana si eu si asa am colul scurtat, imi venea sa ii dau in cap. practic tu doar contractiile trebuie sa le tii sub control- adica fara efort si cit mai putin stres, cit de linistita poti sa stai si eu cred ca o sa fie bine.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, colul e inchis si lung insa asta e putin relevant in stadiul avansat al sarcinii. Colul se poate scurta sau chiar sterge in 12 ore asa ca...tre sa am gtija multa. Oricum, sper ca nu voi naste prematur, na ca am zis-o.
Pupici,
K35

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Felicitari fetelor care deja iti tin bebeii in brate. Mai e cineva in 34 de sapt? Ma tot uit dar cred ca eu nasc ultima din serie. Desi doctora mi-a spus ca e colul scurt si printesa grasana, asa ca poate iese mai repede.
Stiti cumva de la cate sapt bebe se naste fara riscuri?

Si inca ceva..eu nasc la Polizu. Exista truse de epidurala acolo? Stie cineva? Sau trebe' musai sa iau de la Municipal? Cam cat costa?

Madalina & Bebe Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cati- multumim mult! La fel si tie!

Mamini- pai tu si bebec07 va plangeti? Stai sa va fac eu sa va simtiti mai bine: eu am 93 spre 94! Ce mai zici? Iti mai da mana sa te plangi? Eu ti-am mai zis ca tu arati bine! Vorbesc serios, nu zic doar asa, chiar imi place cum arati, nu pari grasa! (si eu nu am mai luat decat un kg si ceva in ultima luna, ca am vazut ca vb si despre asta) Bine ca nu mai am cand sa ating suta! (e drept ca aveam 79 ianinte de sarcina)

Cocoloasha- sa-ti traisca finutzul! Sa fie sanatos si cuminte in continuare! Si rochitza ta e f frumosa foc!

Anca-si eu am luat un carut mai uratel dar l-am luat pe asta tocmai pt ca era usor! Patutul l-am comandat ca voiam exact pt spatiul liber din camera noastra.

Delia- eu nu m-am gandit la nimic pt insecte la carut, nu stiu!

Simona si Mario 38+

Nu stiu ce ati mai scris voi dar eu am compus mesajul mai devreme si am plecat fuga si am uitat sa-l trimit, il trimit acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salut fetelor eu nu am avut net de ieri si e tare mult de recuperat cu ce ati scris voi….

Bravo Adriana !!! Eu i le-am taiat demult lui Andrei de vreo 2 ori pana acum, in somn e chiar ok !

Andrei azi are 3 saptamani si 4 kg !!!!!!!!!!! Dar e din ce in ce mai « guraliv »si nu mai vrea deloc sa doarma cate 3 ore nu stiu de ce, ca tot elimin cauzele si nik….

Mamini multumim frumos o sa pun si o poza doua sa vedeti caruciorul. Ieri am iesit prima data la plimbarica afara cu tati@!!!!! Ce ne-a placut am dormit non stop pe drum cu toate ca am fost hurducait vai de mine…

Simona, Kulta, Gabi pupici multumim !! Da stiu ca e ieftin pt voi dar pt noi e de ajuns. Nu e nici cel mai scump nici cel mai ieftin e de mijloc asa.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Kulta pai la 35 de saptamani bebe poate sa suga linistit, si eu cred ca mai stai putin pana nasti.
Si tu faci aceeasi greseala ca si mine ti-e frica sa nu se repete scenariul de la prima nastere.
Tu ai nascut bebe mic eu bebe batranel (era asa ridat ca un batranel dar tot era super bebe al meu). Dar sa fim realiste e mica sansa sa fie doua nasteri la fel. Hai ca o sa vezi ca o sa fie bine.

Delia Adi al meu nu e mai nazdravan decat orice copil de varsta lui, e un scump dar e copil si el. Dar in general celelate probleme legate de casa, gatit apartamentul nou in care ne mutam ma obosesc foarte mult si nu mai am chef de ele.

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Oriadam cam asade la 34-35 de saptamani bebei sunt inca prematuri dar incomparabil mai rezistenti decat prematurii mai mici.
Si daca nasti la Polizu acolo e o echipa super de neonatologi.
Asta ti-o spun asa ca sa te linistesti dar cred ca si tu mai stai putin pana nasti.
Irina pe unde esti? Sper ca ai scapat de tornada.

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, sper sa stea bebe linistit si sa-l nasti grasunel si sanatos.
Ioana, asteptam poze cu bebe Andrei de 4kg, 3 sapt, proprietar de "masina".
Simona, am tacut, desi as putea zice: bine, dar esti mai inalta etc...nu e greu? pe bune, tu cum te mai misti? ca mie mi-e greu rau. si multumesc pt compliment. tu de vineri ai si bebe si o sa fii si mai usurica...super, abia astept si eu, mai ales partea cu bebe
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini gata am pus cateva poze cu agregatul cel nou al lui Andrei si cu el of course care plange de ma rupe nu mai stiu ce sa-i mai fac e asa scancit si nu mai are mese cum trebuie nu mai doarme...uffff

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput