Mamici de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salutare!
Multa activitate pe forum. Eu am cam avut de treaba, au venit astia de mi-au montat repartitoare pe calorifere. Ce mai...niste nespalati, au intrat incaltati, au tras de perdele si , cel putin alea din dormitorul nostru au ramas martore la dezastru Si cum eram singura acasa, nu am putut sa ma dau "batzoasa"...M-am si chinuit sa fac dupa ei un pic de ordine, ca toate ambalajele de la rapartitoare le-au aruncat pe jos...asa ca apleaca-te si fa curatenie! Da' acu' am terminat si stau si eu cu voi sa ma mai odihnesc
La multi ani! Simona, sa dea Dumnezeu sa primesti ceea ce doresti.
Anda nu risca, daca dr. ti-a spus ca asa e mai bine, poate ca stie ea mai bine... Doar de aceea ai ales-o, pt. ca se pricepe,nu? Nu ai o prietena care sa poata sa vina sa stea cu tine la nastere? Asta daca iti da voie dr. ca am auzit ca nu peste tot e permis asa ceva, mai ales daca faci cezariana...
Oriadam, si eu stau la 3 si tot fara lift... La coborit mai merge, dar la urcat Cind sint cu sotul meu ma mai impinge de la spate, ca de luat in brate...nici nu poate fi vorba, la 100kg, ca doar nu l-oi duce la Urgente dupa aia Cind vin singura de la piata...cred ca imi ia juma' de ora sa ajung in casa.
Sex....ce-i aia? De 8 luni nu am mai "vazut" asa ceva. La orice stare de excitare mi se intarea burta , asa incit dr. meu i-a zis sotului ca mai indicat e o revista de profil decit sa riscam Si cum el e baiat ascultator...astept sa treaca cele 40 zile de dupa. Ce departe ma mai gindesc!
Anda, Irina, ce nu face o mama pt. puiul ei...Senzatia trece cam dupa 4 ore, singura problema e sa nu misti capul dupa rahi atita timp cit iti sint amortite picioarele. Crede-ma , sint asist de chirurgie, stiu cum e, chiar daca de 8 luni sint in concediu medical...Asta e ca mersul pe bicicleta, nu se uita niciodata! Riscuri sint la orice manevra medicala, inclusiv la o injectie, dar la o operatie asa de importanta. Mergi si intereseaza-te ce dr. anestezist vei avea, daca poti sa-l alegi pe cel mai bun. Succes!
Simona, pai daca elimini dopul asta nu inseamna ca tre' sa nasti imediat Oricum ar fi, chiar daca s-ar declansa nasterea, pina vine bb pe lume se face miine, asa ca oricum ar fi, veti avea fiecare ziua lui. Si ma gindesc ca invitatii tai iti vor mai umple ziua ca sa nu te mai gindesti la rele! Asa ca : distractia placuta!
Katink, daca ai gasit asa secretie, se prea poate, cred eu , ca ai eliminat dopul. Da' nu-i bai, daca nu ai contractii, nu cred ca se grabeste dulcineea ta sa vina. Oricum , din cite stiu eu fetele vin un pic mai repede decit baiatii (lenesii) Ma gindesc ca te-a "ajutat" si dr de la control. Lichidul amniotic curge oricum ai sta.
Lory, felicitari pt tine si pt. bb Rares. Sa crestet mare , frumos si mai ales sanatos. Si mami sa aiba rabdare cu tine!
Anca si Matei 34s

Mergi la inceput