Mamici de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonaci79 spune:
Raspund si eu din mers ca iar am ramas in urma! (nu poate omu' sa tina pasul cu voi!)
Albinutzza- ne bucuram ca sunteti bine si tu si bebe! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin toate astea dar bine ca acum aveti toate analizele facute si sunteti bine, nu aveti nimic! Asteptam mai multe vesti de la tine! (cand te mai lasa bondarelul Luca)
Anis si Irina - Stiu ca asa e, am citit Anis ce-ai scris, dar m-am speriat ca era mult! Mai mult decat de obicei! Si cum tot zic ca am contractii mai ales noaptea de 2 zile, m-am speriat!
Mamini- multumesc, sper sa nu nasc! (nici dapa 12 noaptea Irina! Sa fie vineri cum a zis nenea dr!)
Luminita si Mamini- promit sa marg mai des! Gata! Poate la anu' mergem in trei sa vada si bebe flori frumoase! In expo atunci cand am fost era omor, mai ales la intrare. Pe sus era mai liber, dar pana am intrat si iesit.... Dar mai mergem! Frumos!
Am vazut ca vorbiti de anestezii- Dr meu a zis ca la Giulesti, unde nasc eu, anestezistii prefera generala la cezariana(ca si mine dealtfel, cum spunea si Irina sunt fricoasa rau si cred ca as muri daca as stii exact cand ma taie si ma coase si tot asa! Este adevarat ca as fi vrut sa-l aud eu prima dar o sa am timp!) Riscuri sunt la orice faci. Am avut un vecin care avea 2 masini si mergea cam repede si toata lumea zicea ca o sa faca accident. Si a murit calcat de masina cand era pieton! Daca e sa se intample ceva tot se intampla! (Nu ati vazut si voi Final Destination? Eu cred ca e asa!)
Katink- ma bucur ca stai mai bine cu fierul, si ca bebica e bine dar ce e cu scurgerea? Sun-o pe dr! Dr meu la ultimul control desi ar fi vrut sa vada cum e colul a zis ca nu-mi mai face daca tot ma duc vineri, ca sa nu provoace nasterea! Ce-i veni sa bage destu' asa?
Simona
si Mario 38+
Katink spune:
Simona, asa face mereu doctora mea, mai ales pana acuma sa imi verifice PH-ul vaginal...
Acuma a apucat-o cautatul sa vada cat m-am mai dilatat... zic eu ca e de la tuseu, daca mai curge ceva, mergem direct la spital ...
Lory, bine ati venit acasa! Mult laptic pentru Rares si multa sanatate la amandoi!
Gata, fug in pat!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
corbioana spune:
Katink ai grija de tine si de bebelina stati cuminetele acolo sa va fie bine bafta multa 
Lory bun venit acasa crestere usoara lui Rares, laptic din abundenta si somnic bun! 
Noi am venit de la plimbare ne-a apucat putin plansul azi pe drum dar asta e ce sa facem...am schimbat si primul pampers la aer liber in parc
si am papat un bibe intreg de 100 ml ...deh ne era foame,...
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Simonaci79 spune:
Zina- pai asta e, ca ma mai doare. dar nu tare si nu mult - acum iar am un junghi ca la ciclu! Vineri sunt programata asa e! Sper sa stea bebe pana atunci! (Lasa ca el e baiat cuminte si sta!
Fetele cu controale azi- va tin pumnii! Irina- stai calma ca va fi bine!
Deny- multumesc mult de tot! Lasa ca nasti si tu curand! Abia astept sa fim toate mamici si sa schimbam poze cu bebei nu cu burtici!
Anda- multumesc mult! Sper si eu!
Lory- bine ati venit acasa! Sa fiti sanatosi, papaciosi si cuminti! Asteptam impresii curand!
Simona
si Mario 38+
Simonaci79 spune:
Va las si eu acum, sa ma pregatesc pt musafiri! Sper sa ne vedem si maine in aceeasi formula! Sa nu nasc nici eu si nici tu katink sa nu ajungi la spital! Stati cumintele!
O seara placuta si vorbim maine!
Simona si Mario 38+
deny_82 spune:
Anda ...nu sunt din Craiova .... e fratele meu care sta acolo si merg in vizita mereu ..(acum mai putin) ultima oara am fost inainte de Paste...In legatura cu magazinul....mi-a zis cum ca acum e un second-hand .....poate nu vb. de acelasi ....(e El Greco ...apoi magazinul cu pricina ....si apoi solarul)
Deny si
David http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
anis spune:
Lory 
BINE AI VENIT acasa..si sa va traiasca Rares...cand vedem poze?? productie maxima de laptic !![]()
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andatudor spune:
Lory-bine ati venit acasa.sa va adaptati repede ,sa fie un bebel mancacios si cumintel!!
Deny-vorbim de acelasi magazin! Nu este secon-hand,sunt lucruri care au fost confiscate la vama.Sunt noi si cu eticheta si fara defecte.Au si caruturi si patuturi....si chestia e ca sunt fff ieftine-de ex 89 000 un tricou barbatesc de bumbac.Am auzit ca atunci cand primesc marfa e coada la intrare.Am fost si eu o data si era super aglomerat.Dar inca o data itit spun ca sunt noi si cu eticheta!
Anda si
buburuzu' din burtica36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
anis spune:
CONTINUAREA .... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53568" target="_blank">Mamici de iulie-august(72)
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
deny_82 spune:
Anda,mercic!Probabil ei nici nu au intrat....or fi vazut multa lume si sau gandit ca e second....pun eu mana pe ei![]()
David