in caz de divort
Raspunsuri - Pagina 2
chivutamonica spune:
Scumpa mea Lona,esti o draguta,ca mi-ai raspuns.
O sa-i spun situatia dar fiica tine la el ca si parinte si zice ca daca se cearta cu el ii este frica de el.Nu stiu daca ea poate face asa ceva,nu are putere sa-l de-a pe tata-l ei in judecata,nu poate ex-sotia sa faca ascest lucru? A zis ca ce sa fac mama ,este tata-l meu.
Eu sunt in SUA si aici daca nu platesc tatii datoriile fata de copii este o lege ca-i suspenda carnetul de conducere pina nu-si plateste toate cheltuiilile,aici e bine pusa la punct legea fata de copii.Trebuie sa le plateasca scoala si colegiu.
Nu cunosc legiile in Romania,referitor la divort si in asemenea situatii in care este implicata pers.dar daca voi stiti mai bine cum stau lucrurile ma pute-ti ajuta ,va rog mult.
Ceva important ce am omis:ea nu stie deloc adresa lui In Italia,cum poate sa-l aduca in instanta,ce posibilitate ar fi?
Nu stau bine cu banii ,ca sa umble pe la avocati,m-am rugat ca D-zeu sa-i dea minte lui sa se poata intelege.E o pers.apropiata si eu i-am ajutat cu bani,uite ce ineamna sa faci bine,stiti vorba,facere de bine......de mama.Ma scuza-ti dar ma afectat si pe mine necazul lor.Barbatii astia {in general}nu li se coc mintiile , nici cind ii ingropi.
va pup pe toate si va doresc sa va rezolvati problemele si d-zeu sa va ajute,MONI
Lona spune:
Pe rand.
Nu, daca are 21 de ani n-o mai poate reprezenta mama ei in instanta.
Chiar daca este in strainatate, exista proceduri pentru a-l gasi. Oricum, la chemarea in judecata se va indica ultimul domiciliu cunoscut. Daca este legal plecat, va fi si mai usor sa-l aduca. Faptul ca nu se afla in tara va lungi insa pronuntarea.
Inteleg ca totusi mai au contacte, pentru definitivarea partajului voluntar, poate ajung la o intelegere si in ceea ce priveste plata pensiei de intretinere.
Succes!