Copilasi de mai 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aalina, multumesc de clarificare, ca acu citeam si eu mesajul meu si nu pricepeam unde am vorbit ca Paul:) Da pe cuvant ca am scris corect. Tre sa recitesc mai des ce scriu:) Ma intelegeti voi, ca de obicei scriu de la servici, pe fuga.
Al meu a dormit in Rom. in pat normal, deci n-ar fi problema ca nu pica, dar imi ia o gramada sa-l adorm. Si stau si ma intreb la ce l-am mai chinuit cand era mai mic sa se culce singur, cand am ajuns inapoi la dormitul impreuna? (Aproape). Mare noroc am ca nu se trezeste peste noapte, ca altfel m-as lasa de servici.
Alina, m-a busit rasul aici, si cred ca se intreaba colegii ce am, cu faptul ca iti spune sa "taci". Atunci eu tre sa ma bucur, ca macar nu ma concediaza:) In schimb nu mai vrea nici el muzica de pe CD, pe care altadata o asculta cu placere.
"Nu pace La". ("La" fiind el:))
Dar tare mai mi-e drag... Desi pe moment ma mai enervez. Eu tot nu pot sa pricep de unde are atata energie, si eu care m-am "sacrificat" in sarcina, nu cafea, nu cola, nu cioco, si el e numai in miscare cat e ziua de lunga.

Hai ca v-am pupat,
La si Dani

P.S.: Am uitat sa spun ce impresionata sunt de mama Parpa! Asa mai da poze, in care nu vedem numai evolutia bb-ilor:)))
Eu in general am mai gasit lucruri frumusele in State, caci in Ca, slabe sperante, cel putin pt baieti.

We placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Cum mai Daiopri tie nu-ti place nici un magazin de bb--ii GAP,Old Navy,HMV eu ma inebunesc nu stiu ce sa-i cumpar mai intii.

Parpalak eu imbracaminte ii cumpar numai de la Old Navy si incaltaminte de la WalMart.
M-am conformat am pus poze cu jucarioara de facut baloane si stelute la "Acasa2"
Jucarioara e de la Toyus ca noi pe acolo ne facem veacu nu-i mai cumpar ca nu are rost.

We placut

Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor, nu am mai apucat demult sa scriu, dar suntem prezente.

jobul ma solicita f mult, ajunga acasa pe la 6 fug cu Thea in parc si seara cad lata.

meme m-a impresionat mult povestea ta, esti un om deosebit si sunt sigura ca Anca e o scumpa careia i-ai daruit o viata minunata.nu odata ne-am gandit si noi sa adoptam un copil, sunt atatea suflete care ar merita o viata mai buna....

despre noi...toate bune.Thea vorbeste binisor, ador varsta asta a ei.
stie bine chiar poezii, mai ale cea cu Iepuras Coconas.
e foarte tatoasa si lipiciaosa cu tati, papa bine si bea lapte cat n-a baut la viata ei, si de cateva zile, facem pipi la olita!!!

deci s-ar putea sa fim si noi pe drumul cel bun!

la Cluj caldura marem mon cher!dar eu ca Leoiaca get beget prefer asta decat ploi infernale.
piti a mea e la bunici dupa ce dimineata am fost la o zi de pici unde eram toti cu hainele ude de caldura.nu-i bai, a fost fain si maine meregem again (la alt pici evident) iar diseara chefuim intr-un bar la ziua unei prietene(fara Thea of course, numa noi, ca--n tinerete)

mai am doua zile de servici si ....MAMAIA,HERE WE COME!!adica pe 5 vom fi acolo si sper sa ma avd cu cat mai multa lume.

Lumy, incercam o intalnire.mai ales ca vor fi si Corina si Angi la mare!

noi suntem cam agitati concediul, plus ca umblam innebuniti dupa constructori ca sa demaram lucrarile la casa inainte sa plecam.

cam asta

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Aalina, sa nu cumva sa mai indraznesti sa zici vreodata ca ti-a luat pauza neuronu.. asta apropos de dat cu creme formulat ca expresie porcoasa..
Daiopri, mai eu am noroc ca mi se termina contractul in doua saptamini.. ca sint zombie deja.. Azi s-au dus baietii singurei la cumparaturi si-am avut un ceas jumate sa-mi trag sufletul, cu care ocazie am inceput sa ma intreb cum naiba faceau copii generatia trecuta??? Si-mi aduc aminte ca mamei ii lua 20 de minute drumul la si de la servici.. Mersul la piata consta in intorsul cu o plasuta-doua.. (3,4,5).. ori e continentul asta mai anapoda, ori s-au scrintit lucrurile rau de tot in generatia asta.. Ca nu mi se pare normal sa "absentez" aproape 11 ore de-acasa pentru mersul la servici. Ce-i drept, parca nici de pauza de prinz nu se pomenise pe vremea aia.. parca era ceva de genul 10 minute.. mai, nu mai tin minte..
Oricum, si noi am ajuns la culcatul impreuna, pina cind la prinz m-au apucat nervii si l-am lasat sa se biziie singur, ca in final sa adoarma.. Noptile nu se exista sa nu le incepem si terminam impreuna. Cel mai groaznic a fost azi dimineata, cind la 7 jumate Paul era foarte mirat ca nu-i deja in masina in drum spre gradi.. Iar i-am lasat pe baieti sa se descurce singuri... Partea proasta e ca am dat-o pe regim de sandvisuri.. Iar dupa masa de azi am petrecut-o "compunind" un ghiveci imens, la care parca-l vad de pe-acuma pe Paul strimbindu-se si ignorindu-l.. Si de cite ori am incercat strategia sa nu-i dau ceva ce-i place pina nu maninca ceva ce-i sanatos, m-au lasat pe mine nervii inainte sa i se faca lui foame..
Aalina, nu zici tu rau aia cu intilnitul si nesupravegheatul.. ma gindesc ca lui Daiopri numa bine i-ar prinde.. ce zici Daiopri, te incumeti? ..
Noi n-avem decit chestii manuale de facut baloane, de care nu-i excesiv de preocupat.. nici de baloane, nici de procesul in sine...
Da' apropos de "sacrificii" in sarcina.. sa ridice mina in sus care n-a baut cafele si ciocolati si alte alea si are copil linistit!! Eu ma gindesc ca au facut aia o greseala de tipar cind s-au scris cartile alea, si de fapt era invers.. Eu una am ajuns la vreo 10 cafele pe zi, si zau ca parca are efect la Paul, nu la mine..
DanaMario, mai ma tot uit la jucaria aia de facut baloane, da' parca steluta e separata, nu-i facuta tot de jucaria aia. Aia pare sa fie o artificie d-aia de brad de cind eram noi mici. Iar cu baloane simple nu cred ca-l mai pacalesc pe Paul.. Cind ma uit la steluta, parca-l si vad pe Paul cum se repede iute s-o ia... Lui Joshua se vede clar cum ii sclipesc ochisorii de placere.. Cit despre incaltamintea de la Walmart.. cred ca va trebui odata sa ne intilnim si sa ma duci de mina, ca io's cam chioara, n-am vazut asa papucei frumosi p-acolo.. Cred ca va trebui sa fiu de acord cu Daiopri.. la fetite sint asa lucruri frumoase, pe unde te duci, dar la baieti ma cam apuca depresia cind ma uit ce marfa au.. Doar culori mohorite si inchise la culoare.. Stii, ma gindeam ca ar fi fost frumos sa reusim odata sa ne ducem intr-un parc impreuna, dar nu reusesc sa ma inchipui stind intr-un singur loc si nafacind nimica.. Mi-e sa nu adorm..
Apropos de mama Parpa care arata bine in poze.. are ea noroc ca-i fotogenica.. si ca-i la 3 ore diferenta de fus orar de Daiopri, care altfel ar veni pe forum si-ar zice care-i realitatea scandaloasa.. Am noroc ca DanaMario, cu care ne-am mai vazut, e diplomata si nu abordeaza subiectul Da' lasa, tot cisting eu la loto intr-o buna zi, si dupa zece ani de trai fara griji, promit negresit ca-ti fac o vizita, sa vezi ce bine o sa arat dupa aia..
Aalina, pina nu uit, musai si neaparat sa-mi faci un filmulet in care ii cinti sau ii zici o poveste pliiiiiiiiizzzzzzzzzzz-pliz-pliz-pliz... Al meu azi m-a luat de mina, m-a bagat in piscina si mi-a zis "bye" - adica sa fac bine si sa stau acolo, ca el are treaba in alte parti (unde n-are voie, evident). Avea treaba in cosmelia cu scule si chimicale de piscina.. La care n-am mai avut energie sa-l pescuiesc de-acolo, asa ca ne-am jucat de-a v-ati-ascunselea p-acolo pina s-a plictisit si-a uitat sa inspecteze rafturile.. ah, sa nu uit sa-i zic lui tati sa le spinzure pe sus sau sa le-ascunda pe undeva..
Aalina, mai, io cred ca mi-o fi zis la ce i-o fi trebuit cardul meu.. .. pe care, evident, nu l-am gasit, dar am primit vineri unul nou, pe care l-am primit cu lant de pus la git, si cind am plecat de-acolo l-am pus intr-un compartiment cu fermoar al gentii, ca sa fiu sigura ca nu pica accidental.. sper.. Revenind la ce-am zis mai sus.. as fi curioasa daca s-ar lua Paul dupa Dori cu bautul de lapte sau s-ar lua Dori dupa Paul cu nemincatul de legume..
carrie, concediul placut si constructii usoare.. bravos pentru olita mai.. si pentru poezele.. noi cred ca o sa sarim poezelele din realizari.. cine are timp sa-l invete..??.. la gradi nu-s decit poezele de-alea de 4 versuri, cu care se insotesc gidilaturile.. si de-astea..
Ah, sint sigura c-am uitat sa zic ceva foarte important, da' tre sa fug sa scot rufele si sa hranesc catzelu... imbaiez copilu.. daca n-o fi adormit la masa cit v-am scris eu..
Va pupa mama.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Parpalak steluta da e de aia de bradut de cind eram noi mici si jucaria e pe baterii e ca un ghidon de motocicleta roteste de ea.

Daca vrei sa ne intilnim cu mare placere noi sintem mare amatori si azi am fost la Harbourfront ii place la nebunie sa vada vapoare si pescarusi miine mergem la Water Park si luni la o piscina cu valuri.
Daca nu te inchipui stand si nefacind nimic intr-un park nu-i nici o problema te ajut eu eu asta fac in fiecare simbata si duminica.

La noi cu culcatul in patul mare n-am avea nici o problema cu Josh a renuntat de mult la patut el s-ar culca singur dar nu se intelege cu noi in fiecare seara ma cert cu tati care sa doarma cu el.
Intr-o seara n-am ajuns la invoiala cu tati si ne-am culcat toti trei in patul lui care-i de o persoana si are o improvizatie sa poata dormi si al doilea.
Ni se pare ca stam prea putin cu el asa ca noi o sa dormim cu el cred ca pina s-o insura momentan nici eu nici tati nu avem de gind sa renuntam:)

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Am pus citeva poze facute astazi cu Joshua si Paul

Daca vreti sa le vedeti sint la linkul "Joshua si PAul"

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Si partea epica.. Planul initial erau insulele, dar deoarece Caribana a pus niste cozi imense la vaporas, tot Harbour Front a ramas. Am avut peripetii peste peripetii.. Virful a fost cind nu mai stiau baietii cum sa faca sa se mai ia unul dupa altul. Nu-mi explic cum a reusit Dana sa-i prinda pe amindoi intr-un singur cadru . Eu n-am facut decit vreo 20 de poze, din care n-au iesit prea multe - pina la click iesea cite unul din cadru.. . Finalul apoteotic a fost ca Paul a adormit in carucior, rupt, iar la bagarea in masina s-a trezit si-a inceput sa biziie, la care Joshua i-a dat atit masinuta albastra cit si locomotiva rosie cu care-am fost in deplasare (locomotiva rosie cumparasem si noi.. da' Joshua avea acuma una noua albastra.. ce ti-e si cu traficul asta de locomotive..). Dana, nu-i lipseste locomotiva rosie lui Joshua? Paul a dormit tot drumul pina acasa, insa noaptea am avut show, ori prea multa agitatie, ori disperare ca ne-am intors acasa, cert ca am avut cite-o ora de urlete.. iar Paul dormea cu cadourile strinse in pumni.. nu le-a da drumul nici in somn.. Si dupa ce-am desfacut-o pe aia noua, tot stia care-i aia primita - desi eu eram de parere ca-s identice..
Cert e ca masinuta de facut baloane cit si baloanele in sine nu ne intereseaza citusi de putin, iar cu stelutele o lasam pentru la anul, ca sa nu dam foc la casa Balonul ne-a cam deranjat ca era prea in tavan, asa ca l-a luat la pupat/muscat/strins in brate si l-a dezumflat numa bine cit sa pluteasca la vreun metru de podea.. Stiu ca are idei..
Joshua e un scump si un cuminte, in pofida a ce zice Dana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Noi am facut ieri o indigestie cu voma si febra. Nu stiu daca de la mancare, caldura sau de la ceva virus pentru ca spunea doctorita ca toti care au venit ieri la ea avea aceleasi simptome. Azi era mai bine puiul.

Daiopri nu cred ca are legatura sacrificiul nostru din sarcina cu energia lor. Ca nici eu nu am baut cafea sau cola si asta are energie cat 10.

DanaMario faina jucaria voastra de facut baloane. Noi avem de aia clasica de suflat. O sa incerc sa vad daca il atrage totusi chiar daca asta implica sa i le facem noi.

Carrie distractie placuta la mare.

Parpalak io cu steluta am o experienta cu Dori care a vrut musai sa tina el o artificie si cand s-a stins si-a atins-o de obraz. Noroc ca doar un pic da nu vreau sa repet experienta.
Filme tot zic ca fac da nu mai reusesc. Stiu ca iti sunt datoare si cu unul in care sa numere sau sa imi zica ca s-a suparat. Sper sa apuc cat o mai zice. Sa stii ca nici Dori nu e inebunit dupa legume. Rosii mananca mult in rest are saptamani cand baga supa cu legume si saptamani cand o refuza numai cand o vede. Da io m-am calmat. Las ca mananca el cand s-o insura. Ca eu numa dupa ce m-am maritat am inceput sa mananc supa si sa imi si placa.

DanaMario multam de poze. Scumpi foc ca de obicei baietii. Insa nu am inteles de ce era Paul asa de serios?
Din ce povestiti voi imi amintesc cat efort am depus anul trecut la Constanta sa ii prindem in aceeasi poza pe Dori si Francesca :)
Va pupa mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Se anunta vreme rea..dar m-am decis...maine dimi plec la mare.Cu copii cu tot!
O sa ma intalnesc cu angi si Cristiana...
Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Pai Aalina, activitatile mai palpitante au inceput sa se desfasoare cam pe cind trebuia sa inceapa el sa doarma. Apoi, erau prea multe chestii noi si interesante de observat. Si in sfirsit, trintitul de zimbete semnifica de obicei planuirea unei prostioare, cu care ocazie trebuia sa am miinile libere ca sa apuc sa-l pescuiesc, si nu mai am miini si de facut poze.. In pofida faptului ca ma antrenez de o buna bucata de vreme pentru postul de caracatita cu luatul si dusul la gradi - copil, sacosa, un numar variat de jucarii.. .
Pupici lui Dori si sa va faceti bine, mai.. Tare timpite sint chestiile astea care nu stii precis ce-s, da' noroc ca mai au si altii.. Multa sanatate si sa ne zici cum se mai simte. Da' sa stii ca de la caldura pur si simplu e posibil sa faca ceva.. nu neaparat virus sau alte alea..
korinna, sedere placuta la mare, cine stie, poate se indreapta vremea..
Daiopri - pina la urma tot la dormitul cu copilul am ajuns, mai - azi dimineata m-am trezit la el in camera.. Si incetul cu incetul mi-am adus aminte cite ture am facut azi noapte, pina cind a reusit sa faca un buf din pat, si linistirea a durat mai mult - suficient cit sa adorm bustean.. Da' se pare c-am planuit-o, ca era si plapuma mea acolo Noroc c-am auzit ceasul desteptator si-asa..
Azi ne-am intors la gradi a noastra normala, ca s-a terminat vacanta, si totul a mers ultra-super. Ba chiar l-am dus la culcare inainte de ora 9 si nici pis n-a zis.. De unde se culca pe la 10 su dupa de vreo saptamina incoace...
Eu am inceput sa iau ulei de catina cu coenzima Q10, care face cit 20 de cafele - face chiar si ce nu face cafeaua - ma trezeste adica!
Va pupa mama si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput