Ce surprize faceti sotilor, iubitilor de ziua lor?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu am luat un card voucher pt 3 nopti valabil pt aproape orice hotel in Europa, urmand ca el sa aleaga destinatia

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by danyce

Eu am luat un card voucher pt 3 nopti valabil pt aproape orice hotel in Europa, urmand ca el sa aleaga destinatia

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Daniela,
E foarte atractiv cadoul tau.Si sotului meu i-ar face placere,imi poti spune,te rog,cum ai facut "chestia"asta?
Ziua sotului meu este chiar miine asa ca anul asta nu e timp si oricum cadoul e deja pregatit dar mai vin ocazii frumoase,de exemplu Craciunul.

Danke sehr!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Anul asta mi-a facut cadou un Breitling.Dar cel mai important cadou e beibitzu care va veni in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Yank
Frumos spus, din partea unui barbat!!!

Felicitari si la multi ani!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Yank felicitari si nastere usoara!

Iti doresc cat mai multe nopti usoare si un bebe sanatos!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Are cam tot ce isi doreste, asa ca am incercat ceva original.
O data am impachetat frumos cu fundita o caramida curata si pe ea am scris ceva de genul ''e prima caramida din zidul casei noastre de piatra''.
Alta data am comandat niste chiloti pe care am inscriptionat ''e mica dar e-a noastra''.Credeam ca va fi o gluma buna, dar s-a suparat.
Sau de un Craciun am cumparat un fel de sipet mic din lemn (se gaseste pe la magazinele de cadouri),in el am pus o busola, iar pe capacul interior al cutiei am atasat o placuta de argint pe care inscriptionasem la o bijuterie cam asa: ''pentru ca atunci cind pasii te vor purta departe de mine, sa-ti arate drumul inapoi spre bratele mele''.Ma refeream la busola.A fost incintat.
Poate va inspira.

21+

leea

Mergi la inceput