Ce surprize faceti sotilor, iubitilor de ziua lor?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ratoiule ( ce nick ti-ai ales !!!! ) parca ai fi sotul meu !! Pe el daca il intreb ce isi doreste de ziua lui e calr: o componenta de calculato, o carte de specialitate 9 in special de Linux) , iar daca ii cere cineva o parere despre somneiul de mai sus bucuros ii umple capul imediat.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Anda, pai cred ca asa sunt multi dintre sotii nostri. Ca si pe al meu daca l-as intreba la fel cred, ca ar avea o lista de componenete din astea. Saracutul acum nici nu mai imi spune ce ar vrea ca suntem la capitolul strans cureaua si o sa-i iau ceva ce cred eu ca nu are mai deloc s-au ca i se termina... Ceva Gillete, rezerve de ras, o trusa de ras cu pamatuf si alte dracovenii... Ehe, stai ca imi venira idei... Ce chestie...
Luati-le sotilor vostri un aparat de tuns, ca eu i-am luat si tare fericit este ca nu se mai duce la tuns. Se tunde singur! Nu-i mai imbogateste pe-astia, ca aici este un tuns 120 kr ceea ce inmultit cu 5000, ... off, o gramada de bani.

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Beatriced eu am vrut sa-i iau aparat de tuns de Mos Craciun si m-a prins si mi-a zis sa nu-i iau ca el se tunde la frizer....barbati si barbati

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

intr-un an i-am luat o treaba din aia 25 sau 30 in 1, o smecherie care are citeva surubelnite, foarfeca, briceag, cleste, tot felul de prostii, e de mici dimensiuni, incape in buzunar, se gasesc la raioanele de camping, a fost superincintat, umbla cu ea toata ziua in buzunar. costa citeva sute de mii, insa trebuie atentie la calitate ca si astea sint si mai bune si mai proaste.
iar acu vreo 2 sapt i-am luat o masina radiocomandata :))) ... m-am gindit ca se joaca el un pic si apoi ii ramine la copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu ii iau ce-si doreste ..si stiu ca-si doreste tot ce tine de calculator,diverse componente,boxe, sau carti de specialitate..in special Linux..
De Craciun am umblat ca nebuna sa-i iau aparat de masura..io care nici nu stiam cum arata unu' si l-am dat gata,ca pe cel vechi il imprumutase cuiva care a "uitat"sa-l mai aduca inapoi..si-si dorea altu mult de tot..
Depinde de buget..anu asta voiam sa-i fac cadou un bat,da'unu mai special..cu doua liniute..insa o sa fie mai devreme,asa ca probabil o sa-i cumpar niste boxe,sa i le schimb pe cele vechi,care tot de ziua lui le-a primit.
Pupici cu lipici.
Haine si cosmetice ii iau asa,ca eu il mai cadorisesc si-n timpu anului,fara vreun motiv anume[:d]

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Noi de ziua lui papa am facut echipa si ....am fost la fotograf ..am facut niste poze profesioniste ... frumoase de tot (pe care le puteti admira in albumul nostru) .... mama a cumparat un cadou separat ( hai sa va spun desi )...i-am luat un mouse sexy cu bikini si silicoane si ...slip sexy... nu va spun de care ..las la imaginatia voastra ...
la miezul noptii ( facea dus) i-a, facut "drum de lumanari" si i-am pus pe masa toate cadourile a iesit din baie " un pic nedumerit " ...i-am cantat "la multi ani " si a fost fericit si surpins ..nu se astepta ....

By the way ...Happy birthday lieve papa ! Ik hou van je!!

Si ca sa fie surpiza completa ...i-a, trims pe mail cate un e-acrd ptr fiecarea na din viata

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare tuturor,
Mie mi se pare cel mai fain cadou o excursie, indiferent de unde ar fi ea. Ideea principala e sa fie surpriza, absolut neasteptata. Evident totul depinde de buget. Eu am organizat cateva excursii din astea, ba cu cortul la munte, ba la o cabana (in general muntele ma relaxeaza). In functie de sezon planificam si o gramada de activitati. De exemplu, in vara am pastrat in mare taina de la revelion o multitudine de petarde si alte artificii, am format un La multi ani din sarma, infasurata in vata si apoi udata cu benzina si dat foc pe la miezul noptii, odata cu celelalte artificii, tortul la fel de semnificativ si sampanie. A fost extrem de frumos, acolo in pustiu, sub cerul liber, alaturi de prietenii nostri comuni. O alta data, mai spre iarna, am urcat pana sus sus pe piscuri si am prins o zapada neinceputa pana la brau si ne-am tavalit si ne-am bulgarit, a fost o alta distractie pe cinste. Seara am petrecut-o in jacuzzi . Si la mare am mai organizat chestiutze, dar parca muntele altfel te apropie, e mai frig si te imbratisezi mai strans, cum se zice, la munte cand ploua e vreme de facut bb-ei.
Credinta mea este ca numai aceste momente splendide reusesc sa lege doi oameni. Sigur, inca nu sunt mamica, inca nu sunt sotie, dar exista o vreme pentru toate. Acum iubesc ca in facultate, copilareste, dar sunt foarte fericita.
Daca bugetul permite, ma gandesc ca e splendid sa-ti permiti o saptamana prin Grecia sau Egipt sau Maroc sau cine mai stie pe unde. Mai ales daca e absolut pe neasteptate.
Pentru cine gusta mai am o idee: sportul extrem, sau poate e prea mult spus. Ceva ce n-ai incercat niciodata, cum ar fi parasuta sau skijet sau ce-o mai fi. Adrenalina e la maxim, pe mine ma incanta mereu, desi nu-mi permite bugetul.
Si inca una: suprise party! Personal, prefer excursiile. Dar stiu colegi care au organizat asa ceva, am complotat toti si a iesit o mega petrecere.
Sper ca am fost coerenta, dar amintirea clipelor vine una peste alta si nici nu mai stiu care mi se pare mai faina.
Pupici!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Hei! Unde v-ati ascuns toti? V-au placut ideile mele? Ca nu vad nici o reatie........

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Pai sunt plecati oamenii si nu au mai intrat! Acum am citit ce ai scris si mi-ar place si mie sincer... Noi nu avem posibilitatea sa mergem la munte decat, cand om veni in Ro si probabil cum timpul o sa fie limitat cred ca se amana din nou...

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

De Craciunul trecut a primit o excursie la Praga si un test pozitiv de sarcina, de ziua lui 13 cadouri mici frumos impachetate(31 ani)( carti, cosmetice, cd-uri, haine, fiecare infasurat separat si cu funditza)- bineinteles, am mers la restaurant fitos( facem asta de zilele noastre de nastere, de ziua de casatorie si asa...de 8 martie sau cind avem chef). acum 2 ani am cumparat impreuna ceva pt ziua lui( haine, etc)si a crezut ca ala e cadoul, inainte sa vina musafirii seara i-am dat si restul si a fost chiar surpriza: o geanta de laptop, o curea de piele si multe maruntisuri...plus am organizat o petrecere mare si f reusita.
de obicei cadourile mele nu sunt f scumpe, dar sunt surpriza si cred ca chiar se bucura.
anul asta bebe va avea 3 sapt de ziua lui tati si cred ca surpriza cea mai mare va fi ca nu am nici o surpriza.imi iau revansa la anul...
M

Mergi la inceput