Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata !!!

Monica ce bine ca v-ati dus la Water Park - poate in weekend ajungem si noi . Ma bucur ca i-a trecut degetelul lui Albertino !!!

Ioana
poze am insa la serviciu nu pot accese albumul meu de pe webshots asa ca numai acasa pot face tranzactia, iar acasa nu prea am cand . Am sa incerc in seara asta. Pupici vedetelor - am sa cumpar si eu revista Mami de august.

Magda la Matei nu am avut piscina insa cu Andrei functiona tare bine in sensul ca numai acolo statea si se balacea. Am avut-o si la mare si cand mai mergeam la tara la cumnatul meu. Succes !!!

Matei si-a schimbat stilul de dans , este tare haios cum se misca . Nu pot explica in cuvinte trebuie vazut !!!

Ieri l-am spalat pe maini cu apa din sticluta si azi de dimineata imi arata sticla si mana sa il spal. Cat de repede prind toate, sunt fantastici.

Apropos de copii - ati vazut filmul "Meet the Fockers" ? Am ras cu lacrimi - este super iar Dustin Hoffman cu Barbra Streisand fac tot filmul .

Am fugit la munka...de Gabi, Adina mai stiti ceva?

O zi frumoasa

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Buna dimineata!

M-am trezit cu o lene grozava.... numai chef de munca nu am eu cand vad vremea asta frumoasa de afara! Asi face orice altceva in loc sa stau la calculator si sa fac diverse situatii!

Monica, zau ca te invidiez! Auzi tu, sa doarma atat!!!
Pai maimuta mea se culca dupa ora 10 iar la 7 e in picioare.
Este super geloasa pe calculator si nu am nici o sansa sa il folosesc cat sunt acasa. De aceea va scriu de la serviciu.
Vineri seara am "intalnire" on line cu sora-mea care e in UK si sper ca pitica sa mearga la nani ca sa putem sta si noi linistiti de vb. Ca altfel..... vrea sa scrie si ea.... sa puna mana pe sora-mea (ca avem si web cam)... sa faca orice, numai sa ne lase sa stam de vb nu. Si apoi gelozia mare e cand sunt eu la taste... cand e tac-su, mai putin!

Ioana, ma gandeam eu ca o piscina o va tine in loc! La cat de balacita e! Acu sufera saracuta ca nu mai face baie pentru ca nu i-a trecut inca varsatul. I-am facut cateva zile la rand baie si s-au desprins cojitele de pe bubite si se scarpina intr-o veselie. Nici nu stiu cu ce sa o mai dau. Si saraca de ea striga intr-una BAIE BAIE, si daca ii explic ca nu se poate ca are buba fata, atunci incearca sa ma convinga sa-i fac DUSH!

Ce a invatat nou acu e mana stanga si dreapta si piciorul stang si drept. Si e taaaaare mandra de ea, si noi de asemenea!

Acu va pupam, poate ne-om vedea mai tarziu un pic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, nu ma invidiati prea tare ca Albert nu doarme asa de obicei. As vrea eu! Tocami de-aia am timnut sa mentionez aici ca a fost o raritate. Si poate ptr. ca nu ma fost eu acasa, de-aia a admormit. Programul lui e altul de obicei. Se culca dupa 10,30 si la 7,30 se trezeste. Cateodata mai face insa exceptii , c cea de azi.
Nici eu nu pot scrie de la calculator acasa cand e treaz. Oricum stam afara pana pe la 20-21 , deci nu am timp de calculator. Abia dupa ce adoarme mai fac cate ceva.

Magda, si noi am avut piscinuta la mare, si si-a facut toti banii. Pai Albert numai acolo se juca, daca nu o aveam probabil ca mi-ar fi sot mult mai greu, in sensul ca trebuia sa stau cu el langa apa , in mare...asa el si-a facut de lucru tare frumos acolo. Nu i-am luat dina aia mare, o vedeti in poze si bine am facut ca a fost micuta. Ptr. ca putea sta pe margine si sa se joace in ea, nu trebuia sa stea tot timpul in apa, ca cele mai inalte. Plus ca nu trebuia sa caram n-spe mii de galetuse sa o umplem. Am luat-o din Carrefour.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Furnica alerga disperata prin padure...
La un moment dat, da nas in nas cu leul, regele animalelor:
- Ce faci, ma furnicutzo, unde alergi in halul asta?
- Pai cum, marite rege, n-ai auzit?
- Nu, ce e?
- S-a produs un accident ingrozitor...
- Zi odata ce e!
- Pai, s-a ciocnit elefantul cu hipopotamul rau de tot...
- Bine, da’ ce treaba ai tu, de ce alergi ca disperata?
- Ma duc sa donez sange!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Ioana77

Furnica alerga disperata prin padure...
La un moment dat, da nas in nas cu leul, regele animalelor:
- Ce faci, ma furnicutzo, unde alergi in halul asta?
- Pai cum, marite rege, n-ai auzit?
- Nu, ce e?
- S-a produs un accident ingrozitor...
- Zi odata ce e!
- Pai, s-a ciocnit elefantul cu hipopotamul rau de tot...
- Bine, da’ ce treaba ai tu, de ce alergi ca disperata?
- Ma duc sa donez sange!

Ioana,
_28.01.2004_

Tareeee......... Saracuta, gestul conteaza!!! Bravo ei!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Aveti idee:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54251

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Multam' de sfaturile cu piscina. Stiam eu .

Hai ca trecu si ziua de azi... mai am un picutz si plec si eu acasa! Sincera sa fiu, nu stiu pe unde a trecut ziua! Parca au inebunit cu totii!

Aha, Monica, deci nici Albertutzu tau nu e mai breaz decat Miruna mea. Si eu care credeam ca exista si asa ceva.- copil cuminte si baba frumoasa.

Andra, am vazut filmul cu pricina chiar duminica seara dupa ce am reusit sa o culcam pe mica. Intr-adevar e beton!Cosminul meu a adormit in schimb, pe jos HAHA!!!! Are cu cine semana fi-mea. Am gasit-o dormind de cateva ori pe jos. Ce vreti, fata descurcareata!

Abia astept sa ma duc acasa la piticanie sa vedem ce minuni a mai facut si ce va mai face. Noi avem un program bine stabilit: mami sta cu maimuztica iar tati pregateste papa.. Ziua mea de gatit e sambata. In rest ne incropim.

Emilly, ce ai mai facut cu gradinita? Mai tine-ne si pe noi la curent cum se descurca mica ta.

Ioana, bun banc! Furnicuta... inima mare...

Va pupicesc, sa aveti o dupa-amiaza frumoasa alaturi de micutii vostri,

Mergi la inceput

Ioana te tii de bancuri? Sa inteleg ca ai timp la birou? Ce bine daca este asa...

La mine este ca la nebuni ptr ca jumatate din echipa este in concediu si cealalta jumatate este la foc continuu .

Apropos de evolutiile Mirunei
Matei le cam incurca: stie piciorul, mana, urechea si gura o cam incurca cu urechea dar le invatam noi pana la urma. Cand se da in leaga incearca sa spuna uta dar ii iese "apa" - nu stiu ai vostri cum sunt insa Matei s-ar da in leagan cu orele si este f atras de copii mai mari - 11-15 ani -.

Cu olita stam mai prost in sensul ca el chiar daca face pe el nu ii este jena si sta asa - Andrei se enerva si tragea de pantaloni - . L-am mai pus si sta insa nu face iar daca sta in chilotei si face pe el, poate sta asa si un sfert de ora ca nu il deranjeaza .

Am vorbit cu Adriana astazi - era cu Rares pe afara, duminica se intorc in Bucuresti si spera sa plece la mare saptamana viitoare.

Cam astea sunt noutatile de la noi...pupici la toata lumea .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Da, da, am timp!

Azi am impachetat TOT. Ne mutam in sediu noi in piata Presei Libere!
Maine avem liber si de luni mergem la noul birou. Langa acela este si gradi ARTURICILOR

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Ioana ce bine imi pare, o sa fi mai aproape de mine, poate reusim sa ne vedem mai des. Unde anume este gradinita Arturicilor?

Baietii mei dorm deja amandoi: Matei era treaz de pe la 14.30 iar Andrei cand sta la socrela nu doarme, din pacate, asa ca seara pica frant.

Daniel este la o chermeza si nu stiu cand vine asa ca bantui pe net.

Fetelor voi stiti vreo gazda prin Cheia? Am vrea sa mergem sambata si duminica si nu prea stim incotro s-o apucam? Ne-a apucat asa peste zi si as vrea sa incerc poate reusim. M-am saturat de Bucurestiul asta imputit .

Copii vostri musca si ciupesc?

Noapte buna si somn usor

Mergi la inceput