Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare si de la noi!

Monica, multa sanatate lui Albertuztu! Asa se intampla. Si mie mi s-a intamplat o faza nasoala cu mine de fatza. Sper sa-i treaca repede "buba".
Emilly, multa bafta la gradi! Eu am zis ca o dau pe mica mea la 2 ani jumate la gradi. Pana atunci, multumesc lui Dumnezeu ca are cu cine sta. Tata e baby siter-ul ei!
Cata, felicitari puiului tau ca leaga deja cate doua cuvinte! A mea inca nu leaga decat "nu e" sau "nu mai e". In rest spune foarte multe cuvinte dupa noi. Le repeta precum papagalul si, lucru foarte bun, le si retine! Insa inca nu reuseste sa lege propozitii simple. V-am mai zis ca nu poate sa spuna pe r si l. IN orice caz... intelegi ce vrea iar ea intelege tot.
Sa va povestesc si voua una buna rau. Cel putin pe mine m-a facut rau de tot sa rad. Sambata a trebuit sa vin la serviciu pentru ca venise patronul nostru din Italia si a trebui sa particip la o sedinta. Am lasat-o pe mica mea cu Cosmin, fiind ziua lui libera (el lucreaza o sambata da si una ba). Am plecat de acasa in jur de ora 9, deci am avut destul timp sa o pun pe piticanie pe oala... unde si-a facut fata toate nevoile, si i-am tras pe ea niste pantalonasi ce-i drept un pic cam larguti. Nu i-am mai pus nici pampersi dar nici chilotei. Ca suntem si noi in perioada de antrenament. Si (mi-a povestit Cosmin) ca la un moment dat piticania a zis "kk" dar tac-su nu prea a bagat-o in seama. A intrebat-o doar daca vrea pe oala si ea spunand nu, el si-a vazut in continuare de calculator. La un moment dat simte un miros cam .... de kk in camera. Cand se uita ... in mijlocul casei era un carnatzoi. Mica mea facuse kk si cum pantalonasii erau mai largi cazuse pe cracii pantalonilor ... si pe unul si pe celalalt. Cand se uita mai bine Cosmin... constata ca de fapt era toata camera insirata cu kk ea era plina pe ambele picioare, pe papucei .... va dati seama ce miros "placut" era in camera!!!!!!!! A luat-o cu totul si a bagat-o direct in chiuveta sa o spele. Ea statea ciujdita si nu zicea nimic pentru ca stia ca a facut prostie. Am ras de m-am cocosat cand mi-a povestit Cosmin. Va dati seama ca apoi el a trebuit sa frece covorul din sufragerie ca sa-l curete de kk.

Va pupam acu,

Mergi la inceput

Hei, fetele! Ce e linistea asta pe aici?????
Toata lumea e plecata? sau v-ati suparat si ?
Acu cand am revenit si eu... nu mai am cu cine sta de vorba? Eh... nasoala perioada... toata lumea e in vacanta... numai eu umblu pe la serviciu...
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Magda mercic de urari avem nevoie de ele ca inca nu vream sa dormim cu copii la prinz.Azi gazuta mea a dormit doar 15 minute la prinz, ea care baga 2-3 ore.Am iesit la plimbare sa o adorm cu gandul ca o pun apoi la nani cu copii, ti-ai gasit s-a trezit imediat, mai vedem ce se mai intimpla miine...
In rest se comporta neasteptat de bine, se joaca cu copilasii, chiar ma uita pentru citeva minute dupa care ma cauta disperata, incet si sigur se va obisnui cu noul program, cel putin eu asa sper.Papa chiar cu ceilalti copilasi si sta singurica pe scaunelul ei, am fetita mare...

Va pupic fetele si concedii minunate in continuare!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Salut!

Revin si eu dupa o super mini mini vacanta in Delta. A fost super!
Am stat de joi pana sambata. Apoi am revenit acasa, Arturicii cand ii intrebai "Unde e mama" ei raspundeau "A ciucea pece" (La Tulcea si ne aduce peste).
Si ei isi dau drumul la cuvinte din ce in ce mai bine. Ultimele invatate sunt: ghinga (ghinda) si buba.

Am pus si eu cateva poze noi in albumul Arturicii 2005.

In rest, caut in continuare destinatii de vacanta. Am eliminat Spania din cauza fricii de atentate si cat tari un pic mai ferite (dc mai exista asa ceva)

O zi faina,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Povestea noastra pe scurt in revista MAMI luna august !!!

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Salutare pentru toate mamicile si copilasii

Ma bucur sa citesc cat de mari si nazdravani s-au facut copii nostri care mai ieri erau cat o ghinda .

Noi suntem bine: Am fost in Grecia 10 zile cu amandoi(trei) baietii cu masina . A fost foarte bine si Matei (Andrei este mare deja) a fost super cuminte. Pe drum a dormit destul de mult si la dus si la intors iar acolo s-a simtit tare bine. Era atractia statiunii, la restaurant toata lumea il saluta si el era tare incantat. Papa i-am luat de acasa: borcanele cu fructe si ptr pranz; iaurtele de seara + lapte NAN Junior/cereale + apa plata. Pana la urma apa am luat si de acolo si nu a patit nimic la stomacel - asta era grija mea cea mai mare. S-a bronzat si a fost alintatul grupului (am fost plecati cu inca 4 familii).

Andrei a invatat sa innoate fara aripioare si era f incantat de evolutia lui, a facut plaja (f putin) insa cel mai mult a stat in apa - care era super limpede si calda.

Serviciile foarte bune - noi am avut demipensiune - inclusiv cazarea.

S-ar putea sa mai mergem prin august pe la munte - o saptamana.

Altfel Matei nu spune prea multe - mama, pa, aca (care poate sa insemne ori lapte ori caca depinde de context, adica de prezenta la baie sau la bucatarie , tata si multe alte cuvinte pe limba lui) insa intelege tot ce ii spun. Nu ii place sa mearga tinut de mana, scarile le urca singur si chiar f bine, joaca mult fotbal chiar daca este in casa sau afara, este fan minge .

Am uitat sa va spun ca inainte de plecarea in Grecia i-am luat motzul si alegerile au fost: cheile de la masina, pix, patent si calculator. Nu stiu ce inseamna si nici nu vreau sa le interpretez ptr ca oricum va ajunge cineva ca si Andrei (care a fost axat pe BANI, numai bani a ales la motz) .

Eu cu serviciul de dimineata pana seara, insa nu ma plang ptr ca imi place tare mult ce fac.

Weekendurile ni le petrecem in parcuri - Cismigiu sau Herastrau - dimineata iar seara mai mult in cartier sau prin Plaza - este mai racoare si nu sunt tantari . Saptamana trecuta l-a muscat pe Matei de fata (undeva langa spranceana) si i s-a umflat tot ochiul. Imi era asa de mila de el - l-am dat cu Fenistil si i-a trecut in 2 zile insa m-am cam speriat.

Imi este tare dor de Gabi (Babee), Adriana, Ioana, Ramona, Adina, Imelda si fetele care sunt mai vechi pe aici . Ce ziceti, ne vedem in parc intr-un week-end?

Oricum eu va imbratisez pe toate cu multa dragoste si sper de acasa sa pot updata albumul baietilor mei iubiti

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Waw, lume noua!!! Andra, imi pare bine ca te-am auzit!!!! Ma bucur ca sunteti bine!!!

Noi am fost aseara la Water Park, Albert a stat numai in apa, nici nu a asteptat sa-l dezbrac si el tusti in apa. Nu ii e frica deloc, se balaceste si se distreaza, toata lumea e a lui. Abia l-am scos pe seara, numai era nimeni in apa, decat el. Din pacate, am uitat aparatul sa ii fac poze, dar mai mergem noi!!
In seara asta mergem din nou, de data asta la o petrecere la parc, dar fara el. Nu prea ma indur , dar el ar sta numai in apa iar eu sa stau numai dupa el.

Ce ne facem cu caldurile astea??? Asa nu imi place....noroc ca stau in birou la aer conditionat ca m-as topi.Eu nu suport caldura, frigul il suport mult mai bine.

Ioana, felicitari pentru aparitia in revista. O sa o iau si eu sa citesc!!! Mai da cate aparitii aveti peste tot!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Salutare si de la noi!

Am intrat rapid sa va salut!
Ioana, Arturicii tai au fost vedete de mici. Vad ca nu va deziceti nici acum! Felicitari si la mai multe aparitii! Cum a fost in delta?
Monica, ce mai face degetelul lui Albertuzu? Sper ca e ok!
Abia astept sa mergem si noi in vacanta, dar mai am ceva timp de stat la birou! Intru in concediu abia pe 15 august, iar pe 22 plecam la mare . Sunt tare curioasa cum se va comporta mica mea la mare. Dar la cat de balacita e... imi inchipui ca nu o voi mai putea scoate din apa. M-am gandit sa-i cumpar o piscina gonflabila. Voi ce ziceti? Ca sa nu inceapa alergatura pe plaja.
Va pupam acu, vacante placute in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Magda, degetelul e mai bine, acum il mai foloseste , a uitat de el cand am fost cu el la piscina , l-a bagat in apa, acolo a uitat de toate necazurile. Nu e chiar asa rau, vad eu acum mai bine dupa ce l-am desfacut si s-a mai curatat, insa mai are pana se vindeca, ptr. ca ieri l-am lasat desfacut si cu mama soacra nu stiu cum s-a lovit din nou la el si i-a curs putin sange. Dar o sa-i treaca.

Aseara a dormit de la ora 8 si nu s-a trezit nici acum, la 8,40. A stat cu sora-mea, ca noi ma fost la petrecere la Water Park, in aer liber, Dar nu am putut sta prea mult afara din cazuza tantarilor. Invazie, nu am vazut asa ceva niciodata. Pana la urma am intrat in restaurant , ca afara nu se putea sta.

Eu as vrea sa plec saptamana viitoare in concediu, cel tarziu cealalta, ca am auzit ca de pr 1-15 va fi cald .E vreme de munte ca la mare am fost.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Neata!

Oh, Monica, ce fain! Sa adoarma la 20 si la 8 inca sa doarma! Arturicii la 10 se culca si la maaxim 7 sunt fresh!
Fain dc reusiti sa fugiti de caldurile din Bucuresti. Eu mai am de asteptat...

Magda
In Delta a fost extraordinar! Eu cu Arturicii la mare m-am descurcat cu piscina gonflabila super. Cum le-o puneam la dispozitie cum erau super fericiti si stateau locului.

Andra
Ma bucur sa citesc ca sunteti bine! Ceva poze?

Ioana,
_28.01.2004_

Mergi la inceput